Tilbud rengøring København

  • Indhent 3 lokale tilbud på rengøring København
  • Billig rengøring - Spar tid - brug os nu
  • Indsend skemaet online på under 8 min.

Billig rengøring

Eksempler på
2400 vejnavne

Nielsine Nielsens Vej
Guldstjernevej
Sporemagervej
Rødkælkebo
Borgskrivervej
Mosesvinget
Bispebjerg Parkallé
Stenhuggervej
Birkedommervej
Blåmunkevej
Skaffervej
Ringduestien
Oldermandsvej
Orgelbyggervej
Gråspurvevej
Bogtrykkervej
Houmanns Allé
Sadelmagervej
Gemmet
Emdrup Kærvej

Rengøring København. Få gratis 3 tilbud fra rengøringsfirmaer

Lad rengøringseksperter i København ordne din rengørings opgave. Inden for to-fire dage kontakter de 3 bedst egnede rengøringsvirksomheder dig med deres supertilbud. Fortæl om sagen i opgaveskemaet så rengøringsfirmaerne nemt kan vurdere, om de har lyst til at fremsende gedigne tilbud på rengøringsopgaven.
Vi sender dig lynhurtigt den fedeste pris på din rengøringsopgave i dag - i øvrigt med super godt nedslag. Certificerede rengøringsfirmaer ordner blandt andet disse opgaver: ejendomsservice, rengøringsaftale, privatrengøring og rengøring af institutioner. En velrenommeret fagmand kan gøre indgående rent i din bolig på kort tid.
Vælg de rigtige rengøringsmidler. Start med at se på midlerne i dit rengøringsskab med kritiske øjne. Måske er nogle af midlerne tørret så meget ind, at de med hård hånd skal kasseres. Undersøg ved samme lejlighed, om dine støve- og rengøringsklude skulle trænge til en gang vask, så de virker optimalt.

Rengøring af gulvtæpper, bogreoler mv.

Ved den almindelige ugentlige støvsugning fjernes kun sand og støv i den øverste del af tæppet. Derfor skal man et par gange om året støve suge tæppet rigtig grundigt, så det sand/støv, som sidder dybt i tæppet og slider på fibrene, fjernes. Dette gøres ved at støvsuge meget langsomt, hver kvm skal støvsuges ca. 3 min.
Vær opmærksom på, at jo oftere tæppet renses med tæpperens eller bare med vand, jo mere modtageligt bliver det, fordi man efterhånden får fjernet den smudsafvisende effekt.
Ved ugentlig rengøring tages bøgerne ikke ned/ud, men støves af samtidig med hylderne med en tør støveklud. Ved behovsrengøring; Støvsug bøgerne med et lille børstemundstykke. Uindbundne bøger kan rystes eller bankes mod hinanden foran et åbent vindue eller udenfor. Bøgerne aftørres med en hårdt opvredet klud med universalmiddel i brugsopløsning efterhånden, som de sættes på plads.

Rengøring af stereoanlæg, cd-afspiller mv.

Stereoanlæg styres ofte med en fjernbetjening - men det betyder ikke, at anlægget kan undvære rene gøring. Et stereoanlæg tiltrækker støv og skal derfor støvsuges med et lille børste-mundstykke. Før støvsugningen er det vigtigt at fjerne eventuelle løse betjeningsknapper fra anlægget, så de ikke bliver taget af støvsugeren. Indstil støvsugeren på lav sugeeffekt og før børstemundstykket med langsomme bevægelser hen over anlægget for at fjerne det støv, som har fundet vej ind omkring anlæggets knapper.
Åbn gerne ind til cd og tape-indgangen der findes nemlig også støv her. Anlægget aftørres herefter udenpå med en hårdtopvredet klud. Tv- og computerskærm støves af med den almindelige støveklud (ikke mikrofiber). Fedtfingre aftørres med en hårdt opvredet klud med universalrengøringsmiddel.
Puds evt. efter med et stykke køkkenrulle eller en tør klud.

Faglærde rengøringsfirmaer i postnr. 2400

Flittig Lise Hjemservice
Kantorparken 3
2400 København NV
CVR: 30166094
www.flittiglise-rengoring.dk
Grøn Multiservice I/S
Mejsevænget 9
2400 København NV
CVR: 35180869
Tlf. 71679361
Kanstrup Service
Mågevej 73
2400 København NV
CVR: 26590450
www.facebook.com/KanstrupService