Tilbud rengøring Jyllinge

  • Modtag 3 personlige tilbud på rengøring Jyllinge
  • Billig rengøring - Gør som mange andre gør
  • Indsend formularen på bare 5 minutter

Billig rengøring

Veje i postnummer 4040

Marskvænget
Nordmarksvej
Kajakvej
Vibevejs Tværvej
Juvelvej
Løvstræde
Skovbrynet
Paulsvej
Tværtoften
Spraglehøjvej
Vesttoften
Kornvej
Indelukket
Uranusvej
Lucernevej
Skovvej
Råmosevej
Karavelvej
Osvej
Opalvej

Få gratis 3 rengøring tilbud på god og billig rengøring Jyllinge

Få 3 tilbud på fleksibel billig rengøring Jyllinge. Køkkenborde af granit: Daglig rengøring: Vask med 1 dl sæbespåner opløst i 5 liter varmt vand. En gang imellem vaskes med vand med flydende rengøringsmiddel, dog ikke for tit, da flydende rengøringsmiddel gør overfladen ru. Kalkrande fjernes med en 10% citronsyreopløsning.
Køkkenborde af laminat: Daglig rengøring: Vask med vand og opvaskemiddel eller flydende rengøringsmiddel. Mindre ridser kan muligvis fjernes med et pudsemiddel til metal. Større ridser bliver man nødt til at leve med. Farvede pletter fra saft m.m. kan muligvis bleges med en 3%-brintoverilteopløsning.
Kurvemøbler: Møblerne kan enten støvsuges med børstemundstykket, børstes med en stiv børste eller vaskes med en gammel klud vredet op i vand med flydende rengøringsmiddel. Undgå så vidt muligt at gøre møblerne for våde, da det kan få dem til at begynde at knirke.

Pletfjerningsguide

Karry
1) Dryp salmiakspiritus på pletten.
2) Sug op med køkkenrulle eller en klud. OBS: Hvis materialet indeholder uld, skal man kun prøve med en fugtig klud.

Spinat
1) Dup pletten med en blanding af 1 del husholdningssprit og 1 del salmiakspiritus til 3 dele vand. Brug en blød børste/tandbørste.
2) Tør af med en lidt fugtig klud.

Tyggegummi
1) Frys pletten med et fryseelement.
2) Skrab så meget som muligt af med en kniv.
3) Dup pletten med renset benzin.

Lakpleje

Nogle leverandører anviser lakplejeprodukter til periodisk vedligeholdelse af lakoverfladen, f.eks.til lamelgulve og tilsvarende trægulve med tyndere slidlag med begrænset afslibningsmulighed. Formålet med behandlingen er at genoprette lakkens glans, beskytte lakoverfladen og forsegle opståede småridser.
Behandlingen anses ikke for at give en væsentlig beskyttelse, fordi plejeprodukterne kun efterlader en meget tynd film på lakoverfladen. For stort lakplejeforbrug kan skade træoverfladen pga. vandindholdet og ujævn påføring kan medføre skjolder.
Ved genlakering skal rester af lakplejeprodukter altid afrenses med egnet grundrengøringsmiddel og efterfølgende slibes gulvet omhyggeligt for at sikre vedhæftningen af den nye lak. Grundrengøring foretages med klud/skrubbe, vaskemop, gulvvaskemaskine etc. i henhold til leverandørens anvisninger.

Eksempel på tilbud rengøring i 4040 Jyllinge

Swanclean Facility
Rådalsvej 38
4040 Jyllinge
CVR: 28356889
Hjemmeside
M.B. Multiservice
Bakkeager 29
4040 Jyllinge
CVR: 26592968
Hjemmeside
Scoop Polering
Lindbjergvej 3
4040 Jyllinge
CVR: 32631924
Hjemmeside