Tilbud rengøring Jyllinge

  • Få 3 attraktive tilbud på rengøring Jyllinge
  • Billig rengøring - Gør som mange andre gør
  • Udfyld skemaet på under 2 min.

Billig rengøring

Lokale vejnavne
Jyllinge

Vernersvej
Smedestræde
Lucernevej
Uglebakken
Kløvervej
Slippen
Sværdagervej
Præstemarksvej
Pibergårdsvej
Kirsebærhegnet
Værebrovej
Lystbådevej
Opalvej
Vibevejs Tværvej
Runddelen
Søfrydvej
Rugvej
Ternevej
Rosenhaven
Mågevej

Få gratis 3 rengøring tilbud på billig rengøring Jyllinge

Oplys om sagen i onlineskemaet så rengøringsfirmaerne med det samme kan bestemme sig for, om de vælger at udfærdige eminente tilbud på din rengøringsopgave. Kompetente rengøringsfirmaer påtager sig fx disse opgaver: forårsrengøring, byggeplads oprydning, gulvbehandling og gulvservice. Indhent nemt den perfekte pris på din rengøringsopgave lige her.
Vi sender aldeles gratis og enkelt tre skræddersyede rengøringstilbud i Jyllinge fra seriøse rengøringsfirmaer. Det koster ca 7 minutter at indlægge opgaven i rengøringsassistentformularen og sende den ind til Billig-rengøring.dk. Få en ekspert, der vil gøre tilstrækkeligt rent i din bolig i 4040 Jyllinge.
Køkkenborde af granit: Daglig rengøring: Vask med 1 dl sæbespåner opløst i 5 liter varmt vand. En gang imellem vaskes med vand med flydende rengøringsmiddel, dog ikke for tit, da flydende rengøringsmiddel gør overfladen ru. Kalkrande fjernes med en 10% citronsyreopløsning.

Pletfjerningsguide

Karry
1) Dryp salmiakspiritus på pletten.
2) Sug op med køkkenrulle eller en klud. OBS: Hvis materialet indeholder uld, skal man kun prøve med en fugtig klud.

Spinat
1) Dup pletten med en blanding af 1 del husholdningssprit og 1 del salmiakspiritus til 3 dele vand. Brug en blød børste/tandbørste.
2) Tør af med en lidt fugtig klud.

Tyggegummi
1) Frys pletten med et fryseelement.
2) Skrab så meget som muligt af med en kniv.
3) Dup pletten med renset benzin.

Lakpleje

Nogle leverandører anviser lakplejeprodukter til periodisk vedligeholdelse af lakoverfladen, f.eks.til lamelgulve og tilsvarende trægulve med tyndere slidlag med begrænset afslibningsmulighed. Formålet med behandlingen er at genoprette lakkens glans, beskytte lakoverfladen og forsegle opståede småridser.
Behandlingen anses ikke for at give en væsentlig beskyttelse, fordi plejeprodukterne kun efterlader en meget tynd film på lakoverfladen. For stort lakplejeforbrug kan skade træoverfladen pga. vandindholdet og ujævn påføring kan medføre skjolder.
Ved genlakering skal rester af lakplejeprodukter altid afrenses med egnet grundrengøringsmiddel og efterfølgende slibes gulvet omhyggeligt for at sikre vedhæftningen af den nye lak. Grundrengøring foretages med klud/skrubbe, vaskemop, gulvvaskemaskine etc. i henhold til leverandørens anvisninger.

Udvalgte rengøringsfirmaer i postnummer 4040

B2B Cleaning ApS
Skovbakken 9
4040 Jyllinge
CVR: 33646550
www.b2bcleaning.dk
Swanclean Facility
Rådalsvej 38
4040 Jyllinge
CVR: 28356889
www.swanclean.dk
Gundsø Rengøringsservice af 2012 ApS
Jyllingeparken 138
4040 Jyllinge
CVR: 34471134
www.grs.dk