Tilbud rengøring Humlebæk

  • Indhent 3 friske tilbud på rengøring Humlebæk
  • Billig rengøring - Tilbud fra rutinerede fagfolk
  • Udfyld formularen på bare syv min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Humlebæk

Langebjergvej
Langstrupvej
Kystvej
Stillekrog
Sletten Havn
Laveskov Alle
Bakkevej
Lille Mosevej
Tulipanstien
Bregnevænget
Havnevej
Amalievej
Strædet
Enghaven
Solbakkevej
Fasanstien
Skeltoftevej
Sandvejen
Jernbane Alle
Violvej

Rengøring Humlebæk. Modtag 3 gratis tilbud på 24-36 timer

Få 3 tilbud på punktlig og billig rengøring Humlebæk. Marmorgulve: Rengør gulvet med 1-1 1/2 dl sæbespåner opløst i 5 liter vand. Et gråligt skær kan fjernes med vand og flydende rengøringsmiddel. Overfladen tåler ikke syre, feks. eddike. Spørg forhandleren om evt. brug af marmorpolish, hvis gulvet er helt nyt.
Murstensgulve: Et murstensgulv kan bestå af almindelige teglmursten eller af specielle gulvteglsten. Vask gulvet med en blanding af 1/2 dl brun sæbe (krystalsæbe) opløst i 5 liter vand. Brug aldrig sæbespåner, der kan give lyse pletter.
Fjernelse af kalkpletter/kalkbelægninger: Skyl/overbrus gulvet med vand, så fugerne mættes, da de ikke tåler syre. Vask derefter gulvet med en blanding af 3 dele vand og 1 del 32%-eddikesyre. Skyl til sidst gulvet grundigt med rent vand.

Rengøring af mikroovn og emhætte

Mikroovnen tørres af indvendigt med opvaskemiddel i brugsopløsning, hvis den har været brugt. Tallerken i mikroovn samt låg til mikroovn tages med i opvasken. Sluk for mikroovnen og vask den af i håndopvaskemiddel i brugsopløsning. Blå skuresvamp bruges til at fjerne fastbrændt mad. Husk også lågen indvendig samt ovnen udvendig. Tør ovnen efter med rent vand. Fad og låg tages med til opvask.
Har emhætten metalfilter, tages dette ud og vaskes i køkkenvasken med et universal-rengøringsmiddel og varmt vand.
Fedtfilter af polyester vaskes i varmt vand tilsat håndopvaskemiddel.
Filteret bearbejdes med en svamp eller en opvaskebørste, skylles med rent vand og stilles til afdrypning. Begge filtre kan vaskes i opvaskemaskinen. Emhættens yder- og indersider samt ventilationsvinge afvaskes med universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning.

Emhætten

Hvor hyppigt emhætten skal gøres ren afhænger af madvaner og brug. Emhætten kan kun fungere optimalt, hvis filteret løbende holdes rent eller skiftes. Der findes flere typer emhætter:
Udsugningshætten er mest effektiv. Den er tilsluttet en separat aftrækskanal eller har aftræk ud til det fri. l udsugningsemhætten er der en kappe med et fedtopsamlende filter af metal eller polyester samt en ventilator, der kan stilles på forskellige hastigheder.
Recirkulationsemhærten har ikke aftræk til det fri. Luften cirkulerer ved hjælp af en ventilator gennem to filtre i kappen og sendes renset tilbage i rummet: Et fedtfilter af metal eller polyester opfanger fedtpartiklerne, det andet filter indeholder aktivt kul, som optager lugtstofferne fra madlavningen. Når kulfilteret er fyldt med lugtstoffer, skal det skiftes - ved almindelig brug er det ca. en gang årligt.

Humlebæk tilbud rengøring eksempler:

Vestsjællands Polerings- og Rengørings Service
Bakkegårdsvej 302
3050 Humlebæk
CVR: 29234094
Hjemmeside
Jensen Polering & Erhvervsrengøring
Baunebjergvej 127
3050 Humlebæk
CVR: 26814871
Hjemmeside
Smiley Service ApS
Bakkegårdsvej 302 A
3050 Humlebæk
CVR: 36082887
Hjemmeside