Tilbud rengøring Horsens

  • Modtag 3 udsøgte tilbud på rengøring Horsens
  • Billig rengøring - Lad erfarne firmaer løse opgaven
  • Udfyld skemaet online på kun 6 minutter

Billig rengøring

Lokale veje
Horsens

Flensborgshave
Frederiksbergalle
Aprilvej
Prinsessevej
Skovglimt
Bytoften
Smedegade
Frodesdalsvej
Skovtoften
Slarisdal
Rypevej
Rødkløvervej
Frivangsalle
Sankt Helene Vej
Flemmingvej
Rådhustorvet
Ametystvej
Bjerregade
Rasmus Hansens Vej
Skolesvinget

Spar 19-23 procent med 3 tilbud på billig rengøring Horsens

Vore samarbejdspartnere går ikke på kompromis og har styr på både håndelag, uforpligtende rådgivning og prima service. Slip for at betale tårnhøj for en engageret rengøringshjælp i 8700 Horsens. Undgå ukvalificerede firmaer - Benyt dig af denne gratis rengøringstjeneste i dag.
Bestil udvalgt bistand til løsning af de udestående rengøringsopgaver til yderst skarpe priser. Vi indhenter udelukkende tilbud ved professionelle rengøringsfirmaer, og dermed kan vi indestå for seriøst rengøringsarbejde hver gang. Benyt vores absolut gratis service Billig-rengøring.dk nu og spar nemt 25%.
Oxalsyre COOH-COOH. Findes naturligt i rabarber og spinat, men fremstilles syntetisk som hvide krystaller der er letopløselige i vand. l større mængder er oxalsyre giftigt. Tidligere brugte man Oxalsyre til at blege trætøj. l dag bruges det fortrinsvis til at fjerne okker- og rustaflejringer.

Rengøringstips

Ildfast fad: For at slippe for at skulle skure et ildfast fad rent efter brug, så put lidt bagepapir i bunden. Krøl det sammen, fugt det eventuelt med lidt vand, og fold det ud i bunden af fadet. Er skaden sket, så smør fadet ind i brun sæbe, dæk det til med husholdningsfilm, lad det stå natten over, og skyl det godt efter med vand.
Kalkaflejringer på sanitet: Kalkaflejringer, fx i håndvasken eller toiletkummen, kan fjernes med eddikesyre eller citronsaft. Rør eventuelt syren op med mel eller salt - så er den nemmere at få til at sidde fast. En anden mulighed er at gennemvæde vat med eddikesyre eller citronsaft og så sætte det på pletten. Lad det trække i en halv times tid, og skyl efter med vand. Emalje, marmor og klinker holder dog ikke til denne behandling.
Kartoffelgryde: Vask altid kartoffelgryden i koldt vand. Så er det nemmere at få kartoffelresterne op.

Flere rengøringstips

Gulvtæppe: Et gulvtæppe kan let rengøres i snevejr. Læg tæppet ud i den nyfaldne sne med bagsiden opad, og gå lidt rundt på det. Snavset vil ligge tilbage i sneen, og tæppet er blevet frisket op.
Kalk på fliserne: Kalk på fliserne kan fjernes med eddikesyre eller citronsaft, men da begge midler kan skade fugerne mellem fliserne, er det vigtigt at mætte fugerne med rent vand først, så de ikke opsuger syren.
Kalkaflejringer i glas: Kalkpletter i fx drikkeglas kan fjernes med eddike. Fyld glasset op med eddike, lad det stå natten over, og vask det derefter som sædvanligt.
Klistermærker: Klistermærker kan fjernes ved at blæse varm luft på dem med en føntørrer, så limen løsner sig og let kan vaskes væk med en fugtig klud. Sidder klistermærket på en glasoverflade hjælper det at gnide på det med lidt madolie.

Tre rengøringsfirmaer i 8700 Horsens

Gedved Rengøring
Vossevangen 1
8700 Horsens
CVR: 35107479
www.xn--gedvedrengring-zqb.dk
Støvkosten ApS
Godsbanegade 7
8700 Horsens
CVR: 35831894
www.stoevkosten.dk
Frk. Nielsen's Rengøring
Frivangsalle 26
8700 Horsens
CVR: 32714684
www.frk-nielsens.dk