Tilbud rengøring Holstebro

  • Få 3 fine tilbud på rengøring Holstebro
  • Billig rengøring - Vi sparer dig for tid og penge
  • Indsend skemaet online på ca 4 min.

Billig rengøring

Lokale vejnavne
Holstebro

Lauralystvej
Kirkestræde
Brombærvej
Niels P Thomsens Vej
Lægårdvej
Marken
Brønsvej
Kirkepladsen
Guldblommen
Kroghsvej
Langgade
Neder Savstrupvej
Lærkevej
Klitrosevej
Engvej
Havbakken
Den Røde Plads
Kirkebakken
Munkevej
Bøgevej

Få uforpligtende 3 rengøring tilbud på rengøring Holstebro

Med vores fantastiske online rengøringsservice tilbyder vi, at finde 2-3 gennemførte rengøringshjælp tilbud fra autoriserede billige rengøringsfolk tæt på dig. Indhent skæppeskønne tilbud fra rengøringsfolk på at få løst din rengøringsopgave på 2-3 arbejdsdage. Det er relativt vanskeligt at ordne rengøringsarbejdet selv - skaf dig hellere nogle reelle tilbud.
Lad anerkendte og seriøse fagfolk i Holstebro byde på opgaven. Er du ikke god til at skulle bruge kræfter på universalrengøring, støvsugning eller trappevask, så få hellere 3 gavnlige supertilbud. Det er nemt at spare penge (mindst 29%) på 3 skarpe brugbare rengørings tilbud.
Marmor ødelægges af syre, f.eks. eddikesyre eller kalkfierningsmidler. Eventuelle kalkrande kan muligvis fjernes med en hvid skuresvamp. Behandling med voks skal ske, inden tingene tages i brug, men spørg dig for i forretningen, hvor du har købt genstandene.

Spand og stige

At arbejde med spand: Når du arbejder med spand, skal du kun fylde den halvt op med vand. Hermed vejer spanden mindre, og du har et mindre løft. Hæld først vand i spanden, og derefter rengøringsmidlet - det mindsker skumdannelsen, så du kan aflæse, hvor mange liter, der er kommet i spanden, og dermed dosere midlet korrekt. Medbring spanden så tæt på rengøringsopgaven som muligt for at undgå unødvendige skridt og tid!
At arbejde fra en stige: Kan man ikke nå op på den øverste hylde, så brug en stige - ikke en stol! Stigen skal være så høj, at rengøringen kan foretages uden at strække kroppen helt ud i yderposition. Herved undgår man muskeltræthed og stivhed i kroppen samt at stigen vælter! Da familiens medlemmer ikke er lige høje, skal man ikke afkorte skaftet, da alle jo skal have mulighed for gode arbejdsbevægelser.

Undgå ulykker

Der sker mange ulykker i forbindelse med arbejdsopgaver på stiger. De fleste ulykker sker, fordi man får overbalance, stigen glider eller dens tilstand er for dårlig. Det resulterer ofte i brækkede arme eller ben. Kontrollér stigen inden anvendelse. Den skal kunne holde til vægten af både personen og det udstyr, som skal bruges. Ved arbejde med høje stiger bør man have en person stående ved foden at stigen til at sørge for, at den ikke vælter. Brug ikke de to øverste trin. Det giver en dårlig balance og hermed en unødvendig spænding af musklerne. Stigen skal stå på et fast underlag, og benene bør have skridsikre gummifødder. Jo mere sikkert man står på stigen, jo bedre arbejder man.
Tips: Undgå mærker på væggen. Læg en blød klud eller et viskestykke over toppen af stigen.

3 rengøringsfirmaer fra 7500 Holstebro

Akurat
Nupark 47
7500 Holstebro
CVR: 26004519
www.akurat.dk
Alfa Service
Gartnerivej 37
7500 Holstebro
CVR: 32999948
www.alfa-service.dk
Hede Rengøring
Sommerlyst 2
7500 Holstebro
CVR: 18902834
www.kostogspand.com