Tilbud rengøring Holbæk

  • Indhent 3 sammenlignelige tilbud på rengøring Holbæk
  • Billig rengøring - Gratis tilbud på håndværkerhjælp
  • Indsend skemaet på mindre end syv min.

Billig rengøring

Veje 4300 Holbæk

Grønningen
Bækmarksvej
Skyttens Vej
Gl Kirkevej
Østre Skolegade
Østre Havnevej
Kikhøjparken
Borgmestergårdsvej
Dyssevej
Aage Paybergsvej
Fjordengen
Lammefjordsvej
Nørrevang
Hasselvænget
Hyldevang
Trælastvej
Bavnen
Koblet
Berendsen Allé
Snerlevej

Rengøring Holbæk. Få 3 gratis rengøring tilbud på 32 timer

Det er temmelig problematisk at nå den almindelige rengøring selv - få hellere 2-3 ideelle tilbud. Få lynhurtigt den fedeste pris på din rengørings opgave nu - med kanon god rabat. Det er tidsbesparende at anvende ovennævnte rengøringstjeneste og rengøringsfirmaerne påtager sig alle slags rengøringsopgaver i hele Holbæk.
Benyt dig af denne 100 pct gratis portal Billig-rengøring.dk og spar cirka 29%. I løbet af ganske kort tid fremsender vi gratis 3 gavmilde tilbud på smuk rengøringsarbejde. Det kan gøres på kun 8½ minut at fortælle om din opgave i tekstskemaet og sende den ind til videre behandling.
Plastskærme: Plastskærme aftørres med en klud vredet hårdt op i vand med flydende rengøringsmiddel.
Metalskærme: Metalskærme aftørres med en klud vredet hårdt op ivand med flydende rengøringsmiddel.
Lysekroner af metal: Aftør metallet med en klud vredet hårdt op i flydende rengøringsmiddel.

pH-værdien på rengøringsmidler

pH-skalaen er speciel, fordi det neutrale punkt ikke er 0, men midt på skalaen - altså 7. Desuden er afstanden mellem de hele tal ikke udtryk for en jævn stigning: Hver gang pH-værdien ændres, fx fra 8 til 9, bliver midlet 10 gange mere aggressivt. Stiger pH-værdien i en brugsopløsning med to hele tal, fx fra 8 til 10, bliver midlet altså 10 x 10 = 100 gange stærkere og dermed 100 gange bedre til at fjerne fedt og protein.
Og i den anden ende af skalaen: For hvert helt tal under 7 bliver midlet 10 gange mere surt og dermed bedre til at fjerne kalk. Vær opmærksom på, at den pHværdi, der er angivet på flasken, gælder brugsopløsningen.
Indholdet i flasken kan altså have en langt højere/lavere pH-værdi så pas på hænder og materialer, og hæld fx ved opblanding altid først vand i spanden/skålen - ikke midlet.

pH-værdi mellem 6 og 8

De fleste af de midler, der bruges til daglig rengøring, har en pH-værdi mellem 6 og 8, dvs. de ligger i neutralområdet. pH-værdien fortæller ikke i sig selv noget om, hvor godt midlet er til generel rengøring - kun hvor effektivt det er over for det specielle snavs/belægninger, det skal fjerne. Af hensyn til materialernes overflader, en selv og miljøet er det ikke nogen god ide at anvende de stærke midler i den daglige rengøring - de er kun beregnet til behovsrengøring.
Tips: Når du bruger håndopvaskemiddel til at fjerne pletter på møbler og gulvtæpper, så pisk vandet op, så der kommer sæbeskum, og påfør så vidt muligt kun skummet på pletten. På den måde undgår man for meget vand på møblet eller tæppet.

Eksempler på rengøringsfirmaer fra 4300 Holbæk

K. Morris ApS
Munkholmvej 4
4300 Holbæk
CVR: 34620199
www.morrisrengoring.dk
Rengørings Kompagniet Danmark
Ladegårdsparken Øst 11
4300 Holbæk
CVR: 39796325
www.rkdk.dk
Frederik´s Multiservice
Kastrupvej 47
4300 Holbæk
CVR: 32985564
www.facebook.com/203247466376103