Tilbud rengøring Hobro

  • Modtag 3 herlige tilbud på rengøring Hobro
  • Billig rengøring - Nye muligheder med 3 velegnede tilbud
  • Udfyld skemaet på under otte min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Hobro

Bøgehegnet
Gundestrupvej
Mælkevejen
Brombærvej
Grevhøjvej
Ledsagervej
Vibevej
Grønningen
Bavsøvej
Nytorv
Mispelvej
Himmerlandsvej
Grøndalsvej
Hannerupvej
Godt Gemt
Ørrisvej
Hvilsom Hedevej
Nørregårdsvej
Finlandsvej
Bogfinkevej

Rengøring Hobro – Få gratis 3 gode rengøring tilbud i dag

Radiator er et legeme til rumopvarmning. Da princippet i en radiator er, at der skal være så stor en overflade som muligt for at afgive mest mulig varme, har opfindsomheden for udformning været stor. Mange krinkelkroge og hjørner kan gøre rengøringen besværlig og til tider næsten umulig.
Da varme tiltrækker snavs og støv, vil en radiator blive snavset med tiden. Er der svært tilgængelige åbninger eller sprækker, må man finde en børste, som kan komme ind i de snævre passager, evt. kan et børsteskaft omviklet en våd klud bruges. En radiator bør først støvsuges så godt som overhovedet muligt, derefter vådafvaskes på alle flader, sprækker og hjørner i vand tilsat universal rengøringsmiddel.
Få 3 superlave tilbud på billig rengøring Hobro. Polerbal er et faststoppet pudelignende redskab, som bruges i forbindelse med oppolering af politurbehandlede møbler.

Smarte rengøringstips

Sod på gulvtæppet: Gnid pletten med groft salt og en hård børste. Gnid aldrig pletten med væske, da det kun gør pletten værre.
Stearin på tøjet: Skær så meget af stearinen af som muligt med en kniv. Det kan hjælpe at fryse pletten først, fx med en pose frosne ærter eller en isterning eller ved at lægge tøjet i fryseren. Resten kan stryges væk med et varmt strygejern Læg et kaffefilter mellem pletten og strygejernet og et vådt klæde under stoffet. Vask derefter tøjet ved så høj temperatur som muligt. Er der stadig lidt tilbage, så gnid forsigtigt pletten med husholdningssprit.
Stearin på gulvtæppet: Skær så meget af stearinen af som muligt med en kniv. Det kan hjælpe at fryse pletten først, fx med en pose frosne ærter eller en isterning. Fugt derefter en klud med lidt petroleum, og gnid pletten væk. Er der stadig farve tilbage, så gnid forsigtigt pletten med lidt brintoverilte.

Flere smarte rengøringstips

Tusch på tøjet: Tuschpletter kan fjernes med sødmælk. Læg tøjet i blød i en halv times tid, og vask derefter tøjet med det samme. En anden mulighed er at gnide pletten med husholdningssprit, men vær opmærksom på, at sprit kan ændre tøjets farve.
Tusch på gulvtæppet: Dup pletten med lidt husholdningssprit på en klud. Gnub efter med en fugtig klud.
Tyggegummi på tøjet: Frys pletten, fx med en pose frosne ærter eller en isterning, eller læg tøjet i fryseren i et lille stykke tid; så løsner tyggegummiet sig. Skrab så meget af tyggegummiet af som muligt, og dup resten væk med en tot vat, dyppet i rensebenzin eller neglelakfjerner.
Svedlugt: Lugter tøjet af sved, så læg det i blød i et desinfektionsmiddel, fx rodalon og vask derefter tøjet ved høj temperatur.
Te på tøjet: Gnid pletten med citronsaft - vær dog opmærksom på, at citronsyre kan blege stoffet.

Eksempel på lokal tilbud rengøring i 9500 Hobro

J.G Rengøring & Vinduespolering
Udsigten 33
9500 Hobro
CVR: 32412807
Hjemmeside
Tb Service og Vinduespolering
Mariagervej 14
9500 Hobro
CVR: 31837030
Hjemmeside
Merservice
Rørholmsgade 17
9500 Hobro
CVR: 27122736
Hjemmeside