Tilbud rengøring Hobro

  • Modtag 3 ekstraordinære tilbud på rengøring Hobro
  • Billig rengøring - Benyt dig af dette prisgodkendte tilbud
  • Indsend tilbuds skemaet på mindre end fire min.

Billig rengøring

9500 Hobro
vejnavne

Farvervænget
Godt Gemt
Fuglevænget
Birkevej
Jasminvej
Ølsvej
Lillegade
Engblommevej
Markedsgade
Fællesvej
Ny Hadsundvej
Koldbæksvej
Wedelsgade
Mågevej
Marius Bruuns Vej
Kirketoften
Gundestrupvej
Nyvang
Hvarregaardsvej
Listevej

Rengøring Hobro – Få gratis 3 gode rengøring tilbud

Vi sparer dig for mange penge (op til 34%) på 3 kontante hurtige pristilbud. Fra tid til anden har man ikke energien til selv at gøre omhyggeligt rent i boligen - Vi anbefaler derfor, at du i stedet indhenter to-tre ekstraordinære pristilbud. Få 3 super gode rengørings tilbud på f.eks. butiksrengøring, gulvvask, slutrengøring eller højtryksspuling.
Inden for relativ kort tid modtager du gratis 3 knippelgode tilbud på reel rengøringsarbejde. Man kan let sammenligne firmaer online og sikre dig omkring 34 procent i hurtig rabat. Udvælg et af buddene og få tæt på 34 pct i super rabat på din rengøringsopgave.
Elektronisk udstyr vil altid tiltrække støv, og betjeningsknapper bliver let fedtede fra kontakt med fingre. En radio tørres jævnligt af med et i vand tilsat universal rengøringsmiddel hårdtopvredet skind. Vær opmærksom på at plexiglas kan ridses af mikroklude.

Smarte rengøringstips

Sod på gulvtæppet: Gnid pletten med groft salt og en hård børste. Gnid aldrig pletten med væske, da det kun gør pletten værre.
Stearin på tøjet: Skær så meget af stearinen af som muligt med en kniv. Det kan hjælpe at fryse pletten først, fx med en pose frosne ærter eller en isterning eller ved at lægge tøjet i fryseren. Resten kan stryges væk med et varmt strygejern Læg et kaffefilter mellem pletten og strygejernet og et vådt klæde under stoffet. Vask derefter tøjet ved så høj temperatur som muligt. Er der stadig lidt tilbage, så gnid forsigtigt pletten med husholdningssprit.
Stearin på gulvtæppet: Skær så meget af stearinen af som muligt med en kniv. Det kan hjælpe at fryse pletten først, fx med en pose frosne ærter eller en isterning. Fugt derefter en klud med lidt petroleum, og gnid pletten væk. Er der stadig farve tilbage, så gnid forsigtigt pletten med lidt brintoverilte.

Flere smarte rengøringstips

Tusch på tøjet: Tuschpletter kan fjernes med sødmælk. Læg tøjet i blød i en halv times tid, og vask derefter tøjet med det samme. En anden mulighed er at gnide pletten med husholdningssprit, men vær opmærksom på, at sprit kan ændre tøjets farve.
Tusch på gulvtæppet: Dup pletten med lidt husholdningssprit på en klud. Gnub efter med en fugtig klud.
Tyggegummi på tøjet: Frys pletten, fx med en pose frosne ærter eller en isterning, eller læg tøjet i fryseren i et lille stykke tid; så løsner tyggegummiet sig. Skrab så meget af tyggegummiet af som muligt, og dup resten væk med en tot vat, dyppet i rensebenzin eller neglelakfjerner.
Svedlugt: Lugter tøjet af sved, så læg det i blød i et desinfektionsmiddel, fx rodalon og vask derefter tøjet ved høj temperatur.
Te på tøjet: Gnid pletten med citronsaft - vær dog opmærksom på, at citronsyre kan blege stoffet.

Find de bedste rengøringsfirmaer

Dahl Rengøring
Hobrovej 104
9500 Hobro
CVR: 37650927
www.facebook.com/240015829729891
J.G Rengøring & Vinduespolering
Udsigten 33
9500 Hobro
CVR: 32412807
www.jg-vinduespolering.dk
Norfolk Erhvervsrengøring A/S
Jernbanegade 6 A
9500 Hobro
CVR: 28708572
www.norfolk.dk