Tilbud rengøring Hjørring

  • Bestil 3 konkrete tilbud på rengøring Hjørring
  • Billig rengøring - Få en stor rabat - 26%
  • Indsend formularen online på mindre end fire min.

Billig rengøring

Eksempler på
9800 vejnavne

Øresundvej
Syvspring
Sæbyvej
Snevrevej
Sct Knuds Alle
Vildsundvej
Sønder Havgårdsvej
Vedbendvej
Ålborgvej
Sivsangervej
Tyttebærrenden
Skærpingvej
Sandmarken
Vinstrupvej
Stensgårdsvej
Silkehalevej
Sønder Riisvej
Søndervej
Skibdalvej
Tranekærvej

Rengøring Hjørring – Få 3 fine rengøring tilbud på opgaven

rengørings Modtag prægtige tilbud fra rengøringsfolk på at påtage sig rengøringsarbejdet i 9800 Hjørring. Arbejdsvillige og energiske eksperter er parate til at udføre din rengøringsopgave. Udnyt denne 100 pct gratis service Billig-rengøring.dk her og spar på rigtig kort tid 22 pct.
Slip for upålidelige firmaer - Brug denne anerkendte udbudsside Billig-rengøring.dk i stedet. Det er lige lovlig bøvlet at nå rengøringen af dit hjem selv - skaf dig hellere 2-3 billige tilbud. Du er landet på rengøringssiden Billig-rengøring.dk - onlinetjenesten hvor du nemt kan bestille to-tre uovertrufne rengøringstilbud.
Periodisk rengøring (eller hovedrengøring): Afvaskning af alle overflader både i og over nåhøjde. Gulve og paneler afvaskes og får evt. særbehandling. En præcisering af rengøringskvalitet og måden at opnå den på er nødvendig, hvis rengøring skal udføres professionelt.

Vask af trægulve og støvsugning

Formålet med at vaske trægulve er at opløse og fjerne fastsiddende snavs og eventuelt at tilføre trægulvet plejemiddel. Til gulvvask anvendes klud/skrubbe, vaskemop, gulvvaskemaskine etc. Overskydende vand skal tørres op med ren klud. Hvor det er muligt, bør der anvendes gulvvaskemaskiner f.eks. rotocleaner eller kombinationsmaskine på grund af effektiv vaskevandopsugning og mere effektiv rengøring.
Støvsugning: Støvsugning anvendes til at fjerne løs tilsmudsning fra sprækker og fra vanskeligt tilgængelige steder, der ikke kan nås ved mopning. Støvsugere bør være forsynet med filtre, så der bliver mindst mulig støvforurening fra udbæsningsluften.
Grundrengøring anvendes periodisk til at fjerne tilsmudsning, der ikke fjernes ved den almindelige rengøring f.eks. til at fjerne pleje- eller sæbefilm fra gulvet forud for genbehandling af overfladebehandlingen.

Rengøringsprogram

I professionel rengøring opstilles rengøringsprogrammer, der angiver:
  • Hvor der skal gøres rent
  • Hvad der skal gøres rent
  • Hvordan der skal gøres rent
  • Hvor ofte der skal gøres rent

Rengøringsprogrammerne anvendes til beskrivelse af og aftale om rengøringsarbejdet (kvaliteten), beregning af arbejdstid og som en del af rengøringspersonalets arbejdsbeskrivelse. Hvordan rengøringsprogrammet skal sammensættes med hensyn til metode, midler og hyppigheder afhænger af brugsart og brugsintensitet, overfladebehandling, brugerens ønske til kvalitet mv. Der vil f.eks. være behov for mere hyppig og effektiv rengøring i et indgangsområde end i et almindeligt kontorområde, hvis der skal opnås samme rengøringskvalitet.

Aktuelle rengøringsfirmaer fra 9800 Hjørring

Blæksprutten ApS
Frederikshavnsvej 79
9800 Hjørring
CVR: 35405356
www.blaeksprutten.dk
KJ Super-Ren
Klintevej 7
9800 Hjørring
CVR: 17988891
www.facebook.com/1448120308740281
Sæbeboblen I/S
Skagen Landevej 20
9800 Hjørring
CVR: 31793505
Tlf. 98971159