Tilbud rengøring Hjørring

  • Modtag 3 førsteklasses tilbud på rengøring Hjørring
  • Billig rengøring - Udfyld skemaet og se de konkurrencedygtige tilbud
  • Indsend formularen på ca 6 minutter

Billig rengøring

Veje i postnummer 9800

Sneppevej
Skellet
Skjoldborgsvej
Sparrevognvej
Sejtrækvej
Spangkærparken
Tyttebærrenden
Valløvej
Skovtoften
Valesvej
Strømgade
Skovslugten
Tolstrupvej
Sct Hans Stræde
Thiruplundvej
Smalbyvej
Springvandspladsen
Skovsyrevej
Skagen Landevej
Urdsvej

Rengøring Hjørring – Få 3 seriøse rengøring tilbud på opgaven

Rengøringsstandard er den tilstand, en rengøringsydelse skal frembringe. Den må udtrykkes sådan, at den, der modtager eller køber ydelsen, får den vare, der er aftalt, Rengøringsstandard kan udtrykkes på flere måder. En meget almindelig måde er at definere standarden som en aftalt aktivitet, f.eks. alt inventar aftørres og gulvene støvsuges. Få 3 megaskarpe tilbud på billig rengøring Hjørring.
Der kan imidlertid komme mange forskellige resultater ud af sådan en beskrivelse. Man har derfor udarbejdet et system, hvor man beskriver, hvordan tingene skal fremtræde efter endt rengøring. Man bruger udtrykket udfaldskrav. Standarden er udarbejdet af Dansk Standard i samarbejde med de faglige organisationer og skal bl.a. bruges af hjemmeservicefirmaer og rengøringsfirmaer, der lader sig certificere.

Vask af trægulve og støvsugning

Formålet med at vaske trægulve er at opløse og fjerne fastsiddende snavs og eventuelt at tilføre trægulvet plejemiddel. Til gulvvask anvendes klud/skrubbe, vaskemop, gulvvaskemaskine etc. Overskydende vand skal tørres op med ren klud. Hvor det er muligt, bør der anvendes gulvvaskemaskiner f.eks. rotocleaner eller kombinationsmaskine på grund af effektiv vaskevandopsugning og mere effektiv rengøring.
Støvsugning: Støvsugning anvendes til at fjerne løs tilsmudsning fra sprækker og fra vanskeligt tilgængelige steder, der ikke kan nås ved mopning. Støvsugere bør være forsynet med filtre, så der bliver mindst mulig støvforurening fra udbæsningsluften.
Grundrengøring anvendes periodisk til at fjerne tilsmudsning, der ikke fjernes ved den almindelige rengøring f.eks. til at fjerne pleje- eller sæbefilm fra gulvet forud for genbehandling af overfladebehandlingen.

Rengøringsprogram

I professionel rengøring opstilles rengøringsprogrammer, der angiver:
  • Hvor der skal gøres rent
  • Hvad der skal gøres rent
  • Hvordan der skal gøres rent
  • Hvor ofte der skal gøres rent

Rengøringsprogrammerne anvendes til beskrivelse af og aftale om rengøringsarbejdet (kvaliteten), beregning af arbejdstid og som en del af rengøringspersonalets arbejdsbeskrivelse. Hvordan rengøringsprogrammet skal sammensættes med hensyn til metode, midler og hyppigheder afhænger af brugsart og brugsintensitet, overfladebehandling, brugerens ønske til kvalitet mv. Der vil f.eks. være behov for mere hyppig og effektiv rengøring i et indgangsområde end i et almindeligt kontorområde, hvis der skal opnås samme rengøringskvalitet.

Eksempel på lokal tilbud rengøring i 9800 Hjørring

Sæbeboblen I/S
Skagen Landevej 20
9800 Hjørring
CVR: 31793505
Hjemmeside
KJ Super-Ren
Klintevej 7
9800 Hjørring
CVR: 17988891
Hjemmeside
Rengøring Nord ApS
Bredfald 6B
9800 Hjørring
CVR: 20835699
Hjemmeside