Tilbud rengøring Hinnerup

  • Indhent 3 førsteklasses tilbud på rengøring Hinnerup
  • Billig rengøring - Spar hurtigt hele 15%
  • Udfyld formularen online på ca 9 minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
fra Hinnerup

Simonsens Have
Saturnvej
Nyager
Hovmarksvej
Ekkovej
Humlehaven
Anneksvej
Krogsvej
Ruholmsvej
Kvottrupvej
Lupinvej
Nygade
Hindhøjen
Tybjergvej
Midtager
Kildevangen
Omega
Vinkelvej
Hoskærvej
Sahara

Rengøring Hinnerup – 3 gratis tilbud – Få op til 23 % rabat

Har du brug for en grundig rengøringshjælp i postnr 8382 Hinnerup? Anvend vores 100 % gratis service Billig-rengøring.dk og spar nemt omkring 14 %. På få dage kontakter de 3 udvalgte rengøringsvirksomheder dig med deres knippelgode pristilbud.
Her kan du let sammenligne tilbud på rengøringsarbejde online og sikre dig lige ved 14 pct i frisk rabat. Find en rengøringshjælp, der evner at klare rengøringsopgaven her på siden. Engagerede rengøringsspecialister foreslår kun at bruge godkendte mærkevarer som f.eks.:
  • Penitol
  • Air Wick
  • Cillit Bang
  • Total-X
  • Dye Gone
Normsystem: Der kan sættes normer for alt. Dvs. der opstilles en række kriterier, som et givent produkt eller ydelse skal opfylde. Fabrikanter og importører af rengøringsmidler har udarbejdet et normsystem for, hvad de forskellige typer af rengøringsmidler skal indeholde, og hvad de ikke må indeholde. Systemet kaldes SPT's normsystem.

Sikkerhed omkring elektrisk udstyr

Når man arbejder og omgiver sig med elektrisk udstyr, skal man være opmærksom på, om udstyret er i orden. Ved en simpel kontrol kan mange ulykker undgås. Man kan komme til at overbelaste en stikkontakt. I gamle huse og lejligheder, hvor der er få kontakter, er man typisk tilbøjelig til at sætte mange apparater til den samme kontakt.
Følg disse gode råd:
En tommelfingerregel er: Ikke mere end fire apparater på samme kontakt.
Skab orden i dine ledninger. Gamle møre ledninger, som kan være trukket lidt løse og ligger og roder, giver større risiko for brand.
Tjek, at apparatets ledning og stik er hele og uden tegn på at være beskadiget.
Tjek, at stikkontakten sidder fast i væggen.
Har apparatet skader i et omfang, der kan give stød eller skabe gnister, der kan udvikle sig til brand.
Sluk for kontakten inden stikket trækkes ud af stikkontakten.

Ved brand i elektrisk udstyr

Hvis uheldet er ude og der går brand i et elapparat, så sluk for strømmen og prøv at kvæle ilden ved at dække apparatet til med et brandtæppe eller lignende. Husk at man ikke må sprøjte vand på brændende elektrisk udstyr, før strømmen er afbrudt.
Rengøring: Sluk altid for elektrisk udstyr og tag stikket ud af kontakten, før du rengør apparatet. Det letter rengøringen af gulvet, hvis ledninger er sat fast på væggen eller hængt op under inventaret, fx ledninger ved et skrivebord.
Man skal holde på selve stikket og ikke i ledningen. Man skal desuden holde igen på stikkontakten, når stikket trækkes ud, for ikke at trække kontakten løs fra væggen. Skift rengøringshandskerne ud, når de er blevet for ulækker, har huller eller revner, føles mør eller er blevet misfarvet.

Rengøringsfirmaer Hinnerup eksempler:

Søften Erhvervsrengøring
Elgårdsminde 100
8382 Hinnerup
CVR: 30427173
Tlf. 86189810
Rp-Cleaners
Bogfinkevej 19
8382 Hinnerup
CVR: 32575099
Tlf. 29253248
Attention Erhvervsrengøring ApS
Rådyrvej 4
8382 Hinnerup
CVR: 35519130
www.facebook.com/1376121952648478