Tilbud rengøring Himmerland

  • Bestil 3 gode tilbud på rengøring Himmerland
  • Billig rengøring - Find 3 perfekte tilbud i dag
  • Indsend formularen online på ca 2 min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne i 9200

Konduktørvej
Bellinisvej
Elsdyrvej
Junovej
Bygaden
Rosengården
Smetanasvej
Depotvej
Jomfruen
Buderupholmvej
Sandtuevej
Kalmanparken
Høstemarkvej
Glinkavej
Brahmsvej
Systemvej
Svinget
Østervænget
Sofiendalsvej
Agertoften

Rengøring Himmerland - Få gratis 3 rengøring tilbud

Slip for fusker firmaerne - Brug denne anerkendte tilbudsportal Billig-rengøring.dk i stedet. Hjemme kan du helt afslappet gennemlæse rengøringsbuddene og efterfølgende udvælge det bedste. På få arbejdsdage kontakter de tre mest entusiastiske rengøringsfirmaer dig med deres optimale supertilbud.
Du er landet på rengøringssiden Billig-rengøring.dk - rengøringstjenesten hvor man i dag kan få 3 perfekte rengøringstilbud. Udse et af tilbuddene og få ca 30 procent i super rabat på din rengøringsopgave. Opdatér rengøringshjælpformularen på ingen tid og få 2-3 gratis rengøringstilbud fra autoriserede rengøringsfolk.
Porcelæn: Selv om man ikke umiddelbart tænker på porcelæn som keramik, sa regnes porcelæn dog for et keramisk materiale. Kendetegnet er en gennemskinnelig skærv. Hold et stykke porcelæn op mod lyset og man vil fornemme gennemskinneligheden.

Gode rengøringstips

Deodorant: Deodorantskjolder kan duppes med en eddikeopløsning, der består af en del eddike og fire del vand. Skyl så efter med rent vand og vask tøj som sædvanligt.
Fedtstof på gulvtæppet: Gnid forsigtigt pletten med en klud fugtet med petroleum. Det kan være svært at fjerne pletten helt.
Fløde på tøjet: Kom klar opvaskemiddel på pletten, lad det ligge i 4-6 timer og vask herefter al tøjet ved 65 grader eller mere.
Fløde på gulvtæppet: Skrab eller sug så meget op som muligt. Gnid derefter forsigtigt pletten med lidt petroleum.
Frugtsaft på tøjet: Kom lidt vand med citronsyre over pletten - vær dog opmærksom på, at citronsyre kan blege stoffet Vask tøjet ved så høj temperatur som muligt.
Frugtsaft på gulvtæppet: Sug så meget af pletten op som muligt, fx med et stykke køkkenrulle. Vrid en klud op i lunkent vand og gnid pletten. Det kan være svært at fjerne pletten helt.

Flere gode rengøringstips

Fugleklat på tøjet: Gnid forsigtigt pletten med lidt husholdningseddike og vand eller klar opvaskemiddel. Lad det ligge og suge 5-7 timer og vask derefter tøjet som sædvanligt.
Gadesnavs på tøjet: Lad pletten tørre og børst så meget af snavset af som muligt. Lav en opløsning af en teskefuld salmiakspiritus og to dl vand. Dyp en klud i opløsningen og gnid pletten. Vask derefter tøjet ved så høj temperatur som muligt.
Gardinvask: Hæng altid gardinerne op, mens de stadig er fugtige; så retter de sig pænt ud og krøller mindre.
Græs på tøjet: Græspletter er svære at fjerne. Prøv med en opløsning af fire dele vand og to dele salmiakspiritus, hvilket opløser farvestoffet. Gnid pletten grundigt med denne opløsning og et håndklæde eller et andet sugende materiale og skrub efter med en neglebørste. Vask derefter tøjet som sædvanligt.

Udvalgte rengøringsfirmaer fra 9200 Himmerland

FSC Rengøring
Hellevangen 35
9200 Aalborg SØ
CVR: 27516742
www.fsc-ren.dk
Aalborg Have- & Ejendomsservice ApS
Leharparken 65
9200 Aalborg SV
CVR: 33049226
www.ahes.dk
Molbjerg Service
Halkjærvej 18 B
9200 Aalborg SV
CVR: 31648033
www.molbjergservice.dk