Tilbud rengøring Hedensted

  • Modtag 3 økonomiske tilbud på rengøring Hedensted
  • Billig rengøring - Du kan få let 26 procent i rabat
  • Indsend skemaet på under fire minutter

Billig rengøring

Vi dækker også disse
veje i Hedensted

Havrevænget
Smedegade
Tangbroen
Irisvej
Teknikervej
Gesagervej
Hvedelunden
Violvej
Energivej
Mimersvej
Danmarksvej
Hulvadsvej
Niels Espes Vej
Rugmarken
Tonysalle
Torupvænget
Dalbyvej
Skovvangen
Moseparken
Lilleskoven

Rengøring Hedensted. Spar 15-20 pct med 3 rengøring tilbud

En 100 pct gratis og nem rengøringsydelse fra Billig-rengøring.dk til jer. Inden for ret kort tid leverer vi gratis 3 gedigne tilbud på punktlig rengøringsarbejde. Du kan nemt spare penge på en seriøs og erfaren rengøringshjælp i 8722 Hedensted.
Faglærde rengøringseksperter foreslår kun at anskaffe anerkendte varer som for eksempel:
  • Dolce Vita
  • Viper
  • Total
  • Tork
  • Moland
. I fred og ro kan du gennemlæse rengøringsbuddene og derpå udse det, du bedst synes om. Har du aldrig prøvet at løse opgaver som forårsrengøring, vinduespolering eller hovedrengøring, så indhent med glæde 3 gavnlige kanontilbud.
Optisk mus med lys i stedet for kugle: Rens under bunden med en klud vredet hårdt op i vand med lidt opvaskemiddel. Brug også blandingen til aftørring af oversiden af musen. Aftør tastaturet med en blød bomuldsklud vredet hårdt op i vand og opvaskemiddel. Behandl en skærm med et antistatmiddel.

Rengøringstips

Ovndør: Den brune belægning på ovndøren kan fjernes ved at skrubbe den med tandpasta.
Persienner: En nem måde at gøre persienner rene på er at tage et par bomuldshandsker på, dyppe fingrene i varmt sæbevand og tørre hver lamel af med fingrene. Sidder snavset godt fast, kan det være nødvendigt at tage persiennerne ned og lægge dem i badekarret eller en balje med varmt vand og et almindeligt rengøringsmiddel. Lad dem ligge i et par timer, vask dem med en blød børste og skyl og tør dem grundigt.
Ruskind: Fedtkanter og -pletter på ruskind kan gnides væk med et viskelæder.
Rust på sanitet: Rustpletter på fx badekar eller håndvask kan fjernes med eddikesyre 32 %. Lad det sidde i en limes tid, skur emaljen grundigt, og skyl efter med koldt vand.
Røglugt: Røglugt inden døre kan fjernes ved at stille en skål med eddike frem natten over.

Flere rengøringstips

Læder: For at rengøre fx lædermøbler er det en god ide at gnide læderet ind i stiftpiskede æggehvider. Lad det sidde i ca. 15 minutter, og gnid efter med en tør klud. En anden mulighed for at fjerne pletter på læder er at gnide pletten med et overskåret løg og derefter polere det med en blød klud.
Malinglugt: Læg et halvt løg i en skål. Stil skålen i det rum, der skal males, og det vil optage malinglugten.
Mikroovn: Mikroovnen er lettest at gøre rent, lige efter den har været i brug, da dampen løsner snavset. Har den ikke lige været i brug, så kog en kop vand i mikroovnen inden rengøringen.
Ovn: Gør ovnen ren med en pasta af tvekulsurt natron og vand. En anden mulighed er at smøre den ind i brun sæbe, varme den op til 90 grader i en halv times tid og lade den køle af i et par timer. Vask den derefter af i rent vand.

Hedensted rengøringsfirmaer eksempel:

Dimakt sp
Spettrupvej 1
8722 Hedensted
CVR: 33546025
Tlf. 76749001
Uni-Ren Danmark
Overholmvej 61
8722 Hedensted
CVR: 29676119
Tlf. 20353640
Cleanfelt Rengøring
Jørgensens Alle 20
8722 Hedensted
CVR: 37704377
www.facebook.com/Cleanfelt