Tilbud rengøring Hedehusene

  • Bestil 3 knaldgode tilbud på rengøring Hedehusene
  • Billig rengøring - Vi leverer 3 billige tilbud
  • Udfyld formularen på under 7 min.

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 2640

Hedelykken
Frihedsvej
Digeager
Lyngmosen
Lyngevej
Kuglens Kvarter
Kalleruphaven
Georg Hansens Ager
Lilleager
Agerhaven
Maglehøjvej
Mejerivej
Birkemosen
Klevehøjvej
Brandhøjgårdsvej
Bakkeboager
Fløng Byvej
Månebakken
Hovmarksvej
Hedekæret

Rengøring Hedehusene - Spar 30 pct med 3 gode tilbud

Det kan gøres på maks 8 minutter at beskrive opgaven i rengøringsassistentformularen og afsende den til os. Indtast din opgave i detaljer så rengøringsfirmaerne nemmere kan vurdere, om de vælger at afgive skræddersyede tilbud på rengøringsopgaven. Vi skaffer dig nemt den fedeste pris på din rengøringsopgave her - endvidere med meget godt nedslag.
Det er ret besværligt at gøre grundigt rent i boligen selv - få i stedet to-tre gedigne tilbud. Udse et af rengøringsassistentbuddene og få i nærheden af 28 % i rabat på din rengøringsassistentopgave. Magter du ikke at bruge kræfter på specialopgaver, privatrengøring eller erhvervsrengøring, så skaf gerne 3 sikre pristilbud.
Bidet: Til den daglige rengøring bruges et toiletrengøringsmiddel. Kalkbelægninger kan fjernes ved at lægge klude vredet op i en blanding af 6 dele vand og 2 dele 32%-eddikesyre på belægningerne og lade dem ligge i 1 times tid. Skyl grundigt bagefter med rent vand.

Rengøring af toilettet

Når vandet står i toiletkummen, vil der hele tiden ske en aflejring af kalk - en ru belægning, som danner grobund for snavs. For at bekæmpe denne belægning er det vigtigt at skubbe vandet ned i kummen før rengøring, så kalkranden bliver fri for vand.
1. Skub vandet ud af toilettet - brug toiletbørsten og skub til vandstanden er sunket. Doser toiletrengøringsmidlet i kummen: en gang rundt langs toiletkransen. Fordel det ned ad siderne på kummen med toiletbørsten, og lad derefter børsten stå i kummen.
2. Lad toiletrengøringsmidlet stå og virke, helst 3-5 minutter.
3. Skrub godt ned i kummen med toiletbørsten og husk at komme op under kanten af toilettet. Skyl ud samtidig med at børsten holdes nede i kummen, så den bliver skyllet ren. Slå vandet af toiletbørsten og stil den på plads.

Rengøring af toilettet (fortsat)

4. Skyld din klud op i universal-rengøringsmiddel (kluden kan med fordel ligge i vasken og være skyllet op i det vand, der er i den). Aftør toilettet start med toppen og arbejd nedefter: top, ydersiden af låget, indersiden af låget, oversiden af toiletbrættet, bagsiden af toiletbrættet, kanten på kummen. Husk at tørre der hvor toiletbrættet er sat fast på kummen. Slut af med at tørre foden på toilettet af. Kluden kan foldes, så den har flere sider.
5. Hvis resten af badeværelset skal rengøres samtidig, så vent med at tørre efter, til du har tørret de andre steder. På den måde undgår du at sprede bakterier.
Gulvvask:
Fjern hår i risten. Vask gulvet med gulvklud og gulvskrubbe eller med fladmoppe i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Tør gulvet efter med en fladmoppe.

Rengøringsfirmaer Hedehusene eksempel:

JLM Rengøring
Vesterkøb 40
2640 Hedehusene
CVR: 25116380
Tlf. 21438290
Lemme Rengørings Service
solvang 19
2640 Hedehusene
CVR: 17466143
www.rengoering-service.dk
Billes Vinduespolering ApS
Stenalderen 10
2640 Hedehusene
CVR: 13792631
www.billes-vinduespolering.dk