Tilbud rengøring Hedehusene

  • Modtag 3 hurtige tilbud på rengøring Hedehusene
  • Billig rengøring - Det er tidsbesparende
  • Udfyld online skemaet på under 3 minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
fra Hedehusene

Hovedgaden
Møllebovej
Græshøjvej
Nørregade
Ludvig Finds Vej
Brandhøjgårdsvej
Bøgevang
Jernalderen
Forsythiavej
Berberisvej
Fløngvænget
M W Gjøes Vej
Fløngvej
Brostrædet
Baldersbuen
Brandvænget
Hørager
Frederiksvej
Nordvang
Fagerbo

Rengøring Hedehusene - Spar 30 pct på prisen med 3 gode tilbud

Bundkar af akryl: Brug flydende rengøringsmidler til almindelig rengøring. Hvis kalken har bidt sig fast, kan du lægge klude vredet op i 3 dele vand og 1 del 32%-eddikesyre på de angrebne steder. Lad blandingen virke 1 times tid, og skyl grundigt efter med rent vand.
Bundkar af emalje: Brug flydende rengøringsmiddel til almindelig rengøring. Kalkbelægninger er svære at fjerne, da emalje ødelægges af syre. Du kan i stedet for forsøge at fjerne kalkbelægningerne med et kalkbindingsmiddel feks. hexametafosfat, der røres til en tyk grød, som lægges på de angrebne steder. Billig rengøring Hedehusene.
Bidet: Til den daglige rengøring bruges et toiletrengøringsmiddel. Kalkbelægninger kan fjernes ved at lægge klude vredet op i en blanding af 6 dele vand og 2 dele 32%-eddikesyre på belægningerne og lade dem ligge i 1 times tid. Skyl grundigt bagefter med rent vand.

Rengøring af toilettet

Når vandet står i toiletkummen, vil der hele tiden ske en aflejring af kalk - en ru belægning, som danner grobund for snavs. For at bekæmpe denne belægning er det vigtigt at skubbe vandet ned i kummen før rengøring, så kalkranden bliver fri for vand.
1. Skub vandet ud af toilettet - brug toiletbørsten og skub til vandstanden er sunket. Doser toiletrengøringsmidlet i kummen: en gang rundt langs toiletkransen. Fordel det ned ad siderne på kummen med toiletbørsten, og lad derefter børsten stå i kummen.
2. Lad toiletrengøringsmidlet stå og virke, helst 3-5 minutter.
3. Skrub godt ned i kummen med toiletbørsten og husk at komme op under kanten af toilettet. Skyl ud samtidig med at børsten holdes nede i kummen, så den bliver skyllet ren. Slå vandet af toiletbørsten og stil den på plads.

Rengøring af toilettet (fortsat)

4. Skyld din klud op i universal-rengøringsmiddel (kluden kan med fordel ligge i vasken og være skyllet op i det vand, der er i den). Aftør toilettet start med toppen og arbejd nedefter: top, ydersiden af låget, indersiden af låget, oversiden af toiletbrættet, bagsiden af toiletbrættet, kanten på kummen. Husk at tørre der hvor toiletbrættet er sat fast på kummen. Slut af med at tørre foden på toilettet af. Kluden kan foldes, så den har flere sider.
5. Hvis resten af badeværelset skal rengøres samtidig, så vent med at tørre efter, til du har tørret de andre steder. På den måde undgår du at sprede bakterier.
Gulvvask:
Fjern hår i risten. Vask gulvet med gulvklud og gulvskrubbe eller med fladmoppe i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Tør gulvet efter med en fladmoppe.

Hedehusene tilbud rengøring eksempel:

JLM Rengøring
Vesterkøb 40
2640 Hedehusene
CVR: 25116380
Hjemmeside
Billes Vinduespolering ApS
Stenalderen 10
2640 Hedehusene
CVR: 13792631
Hjemmeside
Lemme Rengørings Service
solvang 19
2640 Hedehusene
CVR: 17466143
Hjemmeside