Tilbud rengøring Haslev

  • Indhent 3 herlige tilbud på rengøring Haslev
  • Billig rengøring - Spar både tid og penge
  • Udfyld skemaet på under 4 minutter

Billig rengøring

4690 Haslev
vejnavne

Skolevænget
Kirkevej
Marielunden
Tjørnevænget
Sneholmgårdsvej
Skovvang
Tyttebærvej
Munkeskovvej
Villavej
Troelstrup Bygade
Skuderløse Husrække
Højbakken
Slotshusvej
Kløvervænget
Jens Chr. Skous Vej
Niels Bohrs Vej
Langesnogvej
Toftevej
Tingvej
Rørdalen

Billig rengøring Haslev. Modtag 3 gratis tilbud og spar 23-27 %

Møbelbetræk: Hvis familien står overfor at skulle anskaffe nye møbler, er det en god idé at vælge betræk, der kan tages af og vaskes eller renses. På mange møbelbetræk er det svært at fierne pletter, da møbelbetrækket eller polstringen nedenunder ikke tåler rensning med f.eks. petroleum.
Få 3 ekstraordinære tilbud på billig rengøring Haslev. Bomulds- og hørbetræk: Hvis betrækket kan tages af, kan det som hovedregel vaskes i maskine med et colorvaskemiddel. Det er vigtigt at følge vaskeanvisningen, så du undgår, at betrækket kryber. Hvis det ikke kan tages af, kan det rengøres med lunkent vand.
Påfør skummet med en svamp eller klud og undgå, at det bliver for vådt, da du ellers kan risikere, at farverne løber ud, eller at stoffet bliver skjoldet. Pletter, der ikke kan fjernes, vil træde kraftigere frem, nâr betrækket i øvrigt bliver rent. Lav en blanding af 1 dl sæbespåner opløst i 5 liter varmt vand. Aftør gjordene med denne blanding.

Afkalkningsmiddel

Afkalkningsmidler kan ætse af hud og øjne og er derfor faremærket. Benyt altid handsker og evt. beskyttelsesbriller, hvis der stænkes meget. Indeholder tensider, som kan være meget giftige i vandmiljøet. Vælg afkalkningsmidler, som er miljømærket med EU's Blomsten eller det nordiske mærke Svanen .
Undgå midler med farve og parfume, det er overflødigt og kan give allergiske reaktioner. Til kalkfjerning på overflader, der tåler syre. Må ikke bruges på terrazzo og marmor. Fortykningsmiddel er tilsat og får midlet til at løbe langsommere ned ad fliserne dvs. Med en længere virketid.
Dette kan være en fordel, hvis der er meget kalk på fliserne. Desuden er midlet tilsat inhibitorer, der beskytter armatur mod syreangreb. Afkalkningsmidler bruges koncentreret, hvis der er meget kalk, men kan også fortyndes se vejledningen på flasken.

Kan erstattes med eddikesyre

Husk at fugte fugerne mellem fliserne, de tåler nemlig ikke syren. Skyl altid efter med rent vand, når der afkalkes. Der findes afkalkningsmidler, som er beregnet til både toiletrengøring og afkalkning - det er praktisk at kunne nøjes med et middel i stedet for to forskellige. Kan erstattes med eddikesyre eller citronsyre undtagen til armaturer. Eddikesyre kan give irritation af luftvejene, så sørg for god udluftning under arbejdet.
Kun hvis man har valgt materialer/møbler, der kræver en særlig behandling - fx oliebehandlede køkkenborde, politurbehandlede møbler, ting lavet af sølv/kobber/messing etc. er det nødvendigt at anskaffe andre midler (olie, politur, pudsemidler m.v.). Til opvask i maskine. Nedsætter vandets overfladespænding og får vandet til at løbe hurtigt af porcelænet, så det tørrer stribefrit. Maskinen doserer selv afspændingsmidlet.

Eksempel på lokal tilbud rengøring Haslev

VIP Service
Bavnehøjen 3
4690 Haslev
CVR: 13204942
Hjemmeside
MasterService IVS
Rosenvænget 4
4690 Haslev
CVR: 36967382
Hjemmeside
Renohvidt
Hjortevej 8
4690 Haslev
CVR: 18775409
Hjemmeside