Tilbud rengøring Haslev

  • Bestil 3 perfekte tilbud på rengøring Haslev
  • Billig rengøring - Lad topmotiverede firmaer byde på opgaven
  • Udfyld skemaet på bare 2 minutter

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne i 4690

Slettehavevej
Landevejen
Kastanievej
Kalvehaven
Stadionvej
Korsagervej
Højvangen
Teestrupvej
Skuderløse Husrække
Olstrupvej
Teestrup Enghave
Lysholm Alle
Kærsgårdvej
Poppelvej
Torvet
Tycho Brahes Vej
Stationsvej
Kildebakkevej
Norgesgade
Parkvej

Billig rengøring Haslev. Modtag 3 gratis tilbud og spar 25 %

Det er ganske indviklet at løse din rengøringsopgave selv - indhent i stedet to-tre enestående tilbud. Med vores unikke online rengøringsservice lover vi, at opsnuse 2-3 bedre rengøringsassistent tilbud fra certificerede billige rengøringsfirmaer i Haslev. Hjemme i privaten kan du sammenligne alle tilbud og så udse det mest optimale.
Det koster ca 8 min at oplyse om din opgave i webskemaet og sende den ind til videre behandling. Vi finder kun tilbud hos godkendte rengøringsfirmaer, og således kan vi garantere for veludført rengøringsarbejde hver gang. En fuldstændig gratis og kontant rengøringshjælp fra os med priser, der gør godt i budgettet.
Møbelbetræk: Hvis familien står overfor at skulle anskaffe nye møbler, er det en god idé at vælge betræk, der kan tages af og vaskes eller renses. På mange møbelbetræk er det svært at fierne pletter, da møbelbetrækket eller polstringen nedenunder ikke tåler rensning med f.eks. petroleum.

Afkalkningsmiddel

Afkalkningsmidler kan ætse af hud og øjne og er derfor faremærket. Benyt altid handsker og evt. beskyttelsesbriller, hvis der stænkes meget. Indeholder tensider, som kan være meget giftige i vandmiljøet. Vælg afkalkningsmidler, som er miljømærket med EU's Blomsten eller det nordiske mærke Svanen .
Undgå midler med farve og parfume, det er overflødigt og kan give allergiske reaktioner. Til kalkfjerning på overflader, der tåler syre. Må ikke bruges på terrazzo og marmor. Fortykningsmiddel er tilsat og får midlet til at løbe langsommere ned ad fliserne dvs. Med en længere virketid.
Dette kan være en fordel, hvis der er meget kalk på fliserne. Desuden er midlet tilsat inhibitorer, der beskytter armatur mod syreangreb. Afkalkningsmidler bruges koncentreret, hvis der er meget kalk, men kan også fortyndes se vejledningen på flasken.

Kan erstattes med eddikesyre

Husk at fugte fugerne mellem fliserne, de tåler nemlig ikke syren. Skyl altid efter med rent vand, når der afkalkes. Der findes afkalkningsmidler, som er beregnet til både toiletrengøring og afkalkning - det er praktisk at kunne nøjes med et middel i stedet for to forskellige. Kan erstattes med eddikesyre eller citronsyre undtagen til armaturer. Eddikesyre kan give irritation af luftvejene, så sørg for rigelig med udluftning under hele arbejdet.
Kun hvis man har valgt materialer/møbler, der kræver en særlig behandling - fx oliebehandlede køkkenborde, politurbehandlede møbler, ting lavet af sølv/kobber/messing etc. er det nødvendigt at anskaffe andre midler (olie, politur, pudsemidler m.v.). Til opvask i maskine. Nedsætter vandets overfladespænding og får vandet til at løbe hurtigt af porcelænet, så det tørrer stribefrit. Maskinen doserer selv afspændingsmidlet.

Haslev rengøringsfirmaer eksempler:

MasterService IVS
Rosenvænget 4
4690 Haslev
CVR: 36967382
www.masterservice.dk
VIP Service
Bavnehøjen 3
4690 Haslev
CVR: 13204942
www.vip-service.dk
Renohvidt
Hjortevej 8
4690 Haslev
CVR: 18775409
www.renohvidt.dk