Tilbud rengøring Haderslev

  • Bestil 3 fleksible tilbud på rengøring Haderslev
  • Billig rengøring - Der er generøse tilbud at få
  • Indsend kontakt formularen på under to minutter

Billig rengøring

Eksempler på
Haderslev vejnavne

Kelstrup Strandpark
Klostervænget
Keldetvej
Lembckesvej
Lille Slagtergade
Langkær
Parkvej
Mælkevejen
Kabdrupvej
Kløverbakken
Over Kestrup
Kærtoft
Lysmosen
Ribe Landevej
Kirkeløkke
Kelstruphave
Hoptrup Næsvej
Moltrupvej
Møllesvinget
Mellemgade

Billig rengøring Haderslev - Få gratis 3 tilbud med en god pris

Træ: Træ bruges bl.a. til bordplader, gulve, havemøbler, møbler, paneler, skabslåger og vægbeklædning. Følgende træsorter er de mest almindelige til anvendelse af ovenstående. Europæisk træ: Ask (hvidligt), bøg (gullighvidt til grårødligt), eg (gulligbrunt), syret eg, og fyr. Få 3 konkrete tilbud på billig rengøring Haderslev.
Lakeret eller malet træ: Brug vand og flydende rengøringsmiddel og brug en svamp eller en blød klud, f.eks. en mikrofiberklud. Start altid afvaskningen nedefra, så du undgår, at vandet med rengøringsmiddel løber ned i det snavsede og giver nogle striber, der er svære at få væk. Tør efter med rene, tørre bomuldsklude.
Oliebehandlet træ: Afrens træet med en blanding af 3 dele terpentin og 1 del ufarvet husholdningseddike, hvis det er blevet fedtet eller plettet. Giv træet, hvis det ser udtørret ud, en træolie, der passer til træsorten. Advarsel: Brugte olieklude er brandfarlige, læg dem derfor i en plastpose.

Politurbehandlede møbler

Møbelpolish bruges især til ædle træsorter som mahogni og nød. især gamle møbler og klaverer af disse træsorter er ofte politurbehandlede. Brug som udgangspunkt ikke vand til politurbehandlede træmøbler. Uanset hvor godt man vrider kluden, vil det kunne ses, og møblet bliver mat.
Den almindelige rengøring er aftørring med en almindelig tør klud, der ikke ridser. Bevæg kluden i samme retning som træets årer - cirkelbevægelser vil give ridser, hvis der er den mindste skarpe partikel i støvet. Pletter kan fjernes med et møbelplejemiddel, der er specielt fremstillet til politurbehandlet træ.
Stammer pletterne fra varme ting, kan det være nødvendigt med en fagmand. Når overfladen ikke længere bliver blank efter aftørring med en tør klud, skal det have en ny omgang møbelpolish. Hvis der er mange lag polish på møblet, kan det være nødvendigt at rense det af med terpentin, før ny polish smøres på.

Rengøring af træmøbler

Hvis møblet er meget snavset, kan man tilsætte lidt eddike i forholdet l del eddike til 3 dele terpentin. Prøv et ikke synligt sted, før hele møblet renses af: Rens et lille stykke og vent at se resultatet, før der fortsættes. Når man arbejder med terpentin, skal man lufte ordentlig ud samtidig. Flyt om muligt møblet udenfor. Åndedrætsværn kan være nødvendigt.
Tips: Hvis polituren har fået et trist falmet skær, kan man give overfladen hvid vaselinolie. Det skal trække natten over for at trænge ordentligt ind. Tør derefter den overskydende olie af med tørre, fnugfri klude.
Naturgummi kan ikke tåle at være vådt for længe ad gangen, så det er vigtigt at tørre vandet op efter vask. Gummi tåler ikke syreholdige rengøringsmidler eller organiske opløsningsmidler.

Haderslev rengøringsfirmaer eksempel:

GR Rengøring
H.C. Ørsteds Vej 2 A
6100 Haderslev
CVR: 21778672
www.gr-rengoring.dk
Gittes Hjemmeservice
Badstuegade 16
6100 Haderslev
CVR: 31955947
www.gitteshjemmeservice.dk
Anette's Rengøring
Hoptrup Kirkeby 16
6100 Haderslev
CVR: 33226446
www.anetteshjemmeside.com