Tilbud rengøring Høje-taastrup

  • Modtag 3 rare tilbud på rengøring Høje-taastrup
  • Billig rengøring - Du får tilbud fra fleksible firmaer
  • Indsend skemaet online på bare 8 min.

Billig rengøring

Eksempler på
2630 vejnavne

Gammel Bygade
Blommehegnet
Poppel Alle
Morelhaven
Bregneholmen
Bruunsvej
Budstikken
Pilevangsdal
Grøndals Vænge
Nordengen
Lervangen
Ole Lippmanns Vej
Husby Alle
Duevej
Lindevangshusene
Litauen Alle
Højager
Nybølle Vad
Kløverhaven
Kjeld Abells Plads

Rengøring Høje-Taastrup - Få 3 gratis tilbud på god rengøring

Fortæl om din rengøringsopgave i onlineformularen på max 10½ minut (så kort tid tager det). Undgå at betale for meget for en troværdig specialist i 2630 Taastrup. Hjemme kan du helt afstresset sammenholde alle de indkomne bud og derpå beslutte dig for det bedst egnede.
Udse et af rengøringsassistenttilbuddene og få mere end 13% i fed rabat på din rengøringsassistentopgave. Det er let at indhente favorable tilbud på førnævnte håndværkerside og rengøringsfirmaerne udfører alle former for rengøringsopgaver overalt i Taastrup. En 100 procent gratis og førsteklasses hjælp fra Billig-rengøring.dk til jer med priser, som luner i budgettet.
Pudsning af stålbestik: Brug et middel beregnet til stål og følg brugsanvisningen. Eller puds med sprit og wienerkalk: Gennemfugt en klud med husholdningssprit, dyp kluden i wienerkalk og gnid på stålet, og slut med at polere det med bløde klude.

Rengøring af badeværelset

I badeværelset er rengøring særlig vigtig, da bakterier trives godt i våde og fugtige rum - sammen med skimmelsvamp og råd. Det er desuden rarest, hvis der virker rent og hygiejnisk netop her, hvor man ofte skal have tøjet af. Med en minimal daglig indsats kan man undgå at skulle gøre hovedrent alt for ofte.
En god start er at vænne familien til selv at rydde op og tørre op efter sig. Der findes på markedet flere rengøringsmidler til badeværelset, som kan sprøjtes på og skylles efter. De fleste af dem er udmærkede og giver et pænt resultat men hvis det skal nytte noget, er man nødt til at bruge en afsæbningsbørste.
Så kommer man ud i alle hjørner og kroge. Fordelen ved kalkfjerner-produkterne er, at de er lidt mere tyktflydende og derfor ikke løber så let ned ad lodrette flader - dvs. midlet får lov til at virke i længere tid på kalkaflejringerne end de tyndtflydende midler som fx eddikesyre.

lndretning af badeværelset

lndretningen af et badeværelse er ofte styret af, hvor vandinstallation, afløb m.m. er placeret. Har man plads, er det dejligt at have skabe eller hylder til håndklæder, ekstra hårshampoo, tandpasta etc. Desuden er det praktisk med knager eller håndklædestænger til at hænge de fugtige håndklæder til tørre på.
Sørg for, at knagerne ikke hænger for tæt så er håndklæderne for lang tid om at tørre og kommer nemt til at lugte lidt surt. Derudover kan det være rart at have ekstra knager til nattøj, badekåber m.m., så dette ikke kommer til at ligge og flyde på gulvet.
Man kan med fordel have vasketøjskurven på badeværelset - men har man pladsmangel, kan den også placeres i soveværelset. Har man måtter på gulvet, skal de have en skridsikker bagside, så de ligger fast. Det samme gælder, hvis man har en bademåtte i sit badekar.

Få kontakt til de bedste rengøringsfirmaer

A.L. Totalservice Aps
Taastrupgårdsvej 20 - 22
2630 Taastrup
CVR: 35869840
Tlf. 20853334
FA Rengøring
Taastrupgårdsvej 129
2630 Taastrup
CVR: 39826380
www.farengoering.dk
Anders Andersens Rengøring
Rugvænget 40
2630 Taastrup
CVR: 40319328
www.aaren.dk