Tilbud rengøring Høje-taastrup

  • Modtag 3 optimale tilbud på rengøring Høje-taastrup
  • Billig rengøring - Få ca 32 procent i rabat
  • Indsend skemaet online på mindre end otte minutter

Billig rengøring

Veje i postnummer 2630

Lindehaven
Landsbygaden
Energivej
Klevehøjvej
Leen A
Ibsensvej
Ahornvej
Baunevej
Frøhaven
Hammeren
Cirklen F
Frederiksholms Sidevej
Markvangen
Poppel Alle
Jernbane Alle
Palmelunden
Kroppedals Alle
Allevænget
Hovmarksstien
Linnés Alle

Rengøring Høje-Taastrup - Få 3 gratis tilbud på seriøs rengøring

Pudsning af sølvbestik: Sølv uden oxidering: Brug et dyppemiddel, hvis det skal gå hurtigt, og følg brugsanvisningen. Brug et sølvpudsemiddel, hvis det skal holde og se smukkere ud end pudsning ved dypning. Følg brugsanvisningen på flasken og få 3 tilbud på billig rengøring Høje Taastrup.
Pudsning nemt og billigt: Beklæd bunden af en skål/balje med aluminiumsfolie, hæld en blanding af 1 dl soda pr. liter vand i skålen. Læg sølvtøjet i et par sekunder, skyl i rent vand. Hvis det ikke er blevet blankt, gentages dypningen, men kun nogle få sekunder ad gangen efterfulgt af skylning. Lang tid i blandingen vil ødelægge sølvtøjet.
Pudsning af stålbestik: Brug et middel beregnet til stål og følg brugsanvisningen. Eller puds med sprit og wienerkalk: Gennemfugt en klud med husholdningssprit, dyp kluden i wienerkalk og gnid på stålet, og slut med at polere det med bløde klude.

Rengøring af badeværelset

I badeværelset er rengøring særlig vigtig, da bakterier trives godt i våde og fugtige rum - sammen med skimmelsvamp og råd. Det er desuden rarest, hvis der virker rent og hygiejnisk netop her, hvor man ofte skal have tøjet af. Med en minimal daglig indsats kan man undgå at skulle gøre hovedrent alt for ofte.
En god start er at vænne familien til selv at rydde op og tørre op efter sig. Der findes på markedet flere rengøringsmidler til badeværelset, som kan sprøjtes på og skylles efter. De fleste af dem er udmærkede og giver et pænt resultat men hvis det skal nytte noget, er man nødt til at bruge en afsæbningsbørste.
Så kommer man ud i alle hjørner og kroge. Fordelen ved kalkfjerner-produkterne er, at de er lidt mere tyktflydende og derfor ikke løber så let ned ad lodrette flader - dvs. midlet får lov til at virke i længere tid på kalkaflejringerne end de tyndtflydende midler som fx eddikesyre.

lndretning af badeværelset

lndretningen af et badeværelse er ofte styret af, hvor vandinstallation, afløb m.m. er placeret. Har man plads, er det dejligt at have skabe eller hylder til håndklæder, ekstra hårshampoo, tandpasta etc. Desuden er det praktisk med knager eller håndklædestænger til at hænge de fugtige håndklæder til tørre på.
Sørg for, at knagerne ikke hænger for tæt så er håndklæderne for lang tid om at tørre og kommer nemt til at lugte lidt surt. Derudover kan det være rart at have ekstra knager til nattøj, badekåber m.m., så dette ikke kommer til at ligge og flyde på gulvet.
Man kan med fordel have vasketøjskurven på badeværelset - men har man pladsmangel, kan den også placeres i soveværelset. Har man måtter på gulvet, skal de have en skridsikker bagside, så de ligger fast. Det samme gælder, hvis man har en bademåtte i sit badekar.

Eksempel på tilbud rengøring i 2630 Høje-taastrup

Lerche Service
Lindevangshusene 44
2630 Taastrup
CVR: 37354325
Hjemmeside
Kern Hansen Erhvervsrengøring
Rugvænget 21
2630 Taastrup
CVR: 25479947
Hjemmeside
Watershine Rengøring Aps
Åvænget 22
2630 Taastrup
CVR: 37200891
Hjemmeside