Tilbud rengøring Guldborgsund

  • Indhent 3 stærke tilbud på rengøring Guldborgsund
  • Billig rengøring - Du kan spare mange penge her
  • Indsend skemaet online på kun 4 minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 4850

Lindevej
Grusvejen
Stubbehagelinien
Søndergade
Orevej
Lillebrændevej
Stimosevej
Truelstrupvej
Tårup Skovvej
Algestrupgade
Pilehegnet
Magleblik
Wieverknolden
Gravergårdsvej
Solbakken
Kongsnæsparken
Skolestræde
Trojels Gård
Vestergade
Solgården

Få 3 fantastiske tilbud på rengøring Guldborgsund. Spar 30 %

Arbejdsvillige fleksible rengøringsfirmaer kan nå den normale rengøring her på sitet. Udse et af rengøringsassistentbuddene og få henved 26 pct i prima rabat på din rengøringsopgave. Udnytter du prisportalen Billig-rengøring.dk, scorer du op omkring 26% i solid prisafslag på rengøringsassistentjobbet.
Her på vores super online rengøringstjeneste tilbyder vi, at finde to-tre profitable rengøringsassistent tilbud fra kvalitetsbevidste billige rengøringsfirmaer tæt på dig. Vores solide netværk består af kvalitetsbevidste og autoriserede rengøringsfirmaer i hele kongeriget - også i Guldborgsund kommune.
Møbelbetræk af kunststoffer: Rengøres med 1 dl lunkent vand og 1 spsk. ufarvet opvaskemiddel pisket til skum, og brug kun skummet og skift vandet, så snart det bliver snavset. Vær opmærksom på, at farverne kan løbe ud, hvis det bliver for vådt. Du kan også risikere, at pletter, der ikke kan fiernes, træder kraftigere frem.

Klorholdige rengøringsmidler

Der er risiko for ætsninger af hud og øjne. OBS: Man må aldrig blande klorholdige rengøringsmidler med syre- eller ammoniakholdige midler, der dannes giftige klorgasser. Det aktive stof i klorholdige rengøringsmidler er hypoclorit, som er meget giftigt i vandmiljøet.
Anvendes til at fjerne bakterievækst/dårlig lugt i afløb: Hæld lidt klorholdigt rengøringsmiddel i afløbet. Til desinfektion af tekstiler: Fortynd midlet med vand efter anvisning og læg tøjet i blød. Klor bleger - så metoden duer ikke til kulørte stoffer. Vær opmærksom på, at klor ødelægger strukturen i tekstilerne og mørner tøjet.
Uld, silke og nylon bliver ødelagt af klorholdige midler. Klor anbefales derfor ikke som blegemiddel. Til at fjerne skimmelsvampe/jordslåede pletter med: Fortynd midlet med vand efter anvisningen og bearbejd de angrebne steder. Skyl efter med rent vand.

Maskinopvaskemiddel

Kan give alvorlig ætsning af hud og øjne. Støv fra midlet kan irritere luftvejene. Maskinopvaskemiddel er ofte faremærket. OBS: Opbevar maskinopvaskemiddel uden for børns rækkevidde. især vasketabs med flere farver kan forveksles med slik og er spændende og fristende at sutte på. Klor er meget giftigt i vandmiljøet.
Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet, så overskrid aldrig anbefalet dosering. Brug aldrig midlet til andre opgaver end maskinopvask. Undgå maskinopvaskemidler med klor. Vælg et miljøvenligt produkt med EU's Blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Anvendes til opvask i maskine.
Miljøvenlige alternativer: Til rensning af afløb/dårlig lugt fra afløb: Hæld 1 dl eddikesyre i afløbet, lad det stå nogle få timer og skyl efter med varmt vand. Blegning af tekstiler: Brug midler, der er baseret på natriumpercarbonat.

Find de bedste rengøringsfirmaer

Mor Bentes Hjemmeservice
Stubbekøbingvej 137
4850 Stubbekøbing
CVR: 18590433
www.facebook.com/morbenteshjemmeservice
Asa Miljø Service
Orevej 88
4850 Stubbekøbing
CVR: 75704011
Tlf. 54442580
Ejendomsservice Sjælland
Smedevænget 9
4850 Stubbekøbing
CVR: 35565655
Tlf. 22430046