Tilbud rengøring Guldborgsund

  • Modtag 3 ekstraordinære tilbud på rengøring Guldborgsund
  • Billig rengøring - Find det billigste tilbud i dag
  • Udfyld skemaet på ca 8 minutter

Billig rengøring

4850 Guldborgsund
vejnavne

Birkebakken
Skovhuse
Strandbakken
Lillebrændevej
Rodemarksvej
Tårup Skovvej
Torvet
Klosterstræde
Elversvej
Byvej
Solbakken
Havneplads
Østre Sidevej
Møllegårds Alle
Torkilstrupvej
Rodemindesvej
Solgården
Batterivej
Stærsmindevej
Søbrinken

Få 3 fantastiske tilbud på rengøring Guldborgsund. Spar 30 %

Opvaskemaskine: Hvis opvaskemaskinen bliver passet med salt og den rette dosering af opvaske- og afspændingsmiddel, er det ikke nødvendigt med ekstra rengøring inde i kabinettet. Hvis blødgøringsanlægget har været ude af drift, kan der derimod komme kalkbelægninger.
Fyld vaskemiddelbeholderen med citronsyre, og kør maskinen igennem på det program, der normalt bruges til opvask. Hvis yderkabinettet er af lakerede stålplader, kan det blot aftørres med vand og flydende rengøringsmiddel. Få 3 fine tilbud på billig rengøring Guldborgsund.
Hvis det derimod er af børstet stål, kan det behandles med et tyndt lag syrefri olie, feks. symaskineolie, som kommes på efter rengøring med vand og flydende rengøringsmiddel. Efter en times tid aftørres det overflødige, og fremover bliver det ikke så let mærket af fedtede fingre. Rens sien hyppigt, da maskinen ellers vasker i snavset vand.

Klorholdige rengøringsmidler

Der er risiko for ætsninger af hud og øjne. OBS: Man må aldrig blande klorholdige rengøringsmidler med syre- eller ammoniakholdige midler, der dannes giftige klorgasser. Det aktive stof i klorholdige rengøringsmidler er hypoclorit, som er meget giftigt i vandmiljøet.
Anvendes til at fjerne bakterievækst/dårlig lugt i afløb: Hæld lidt klorholdigt rengøringsmiddel i afløbet. Til desinfektion af tekstiler: Fortynd midlet med vand efter anvisning og læg tøjet i blød. Klor bleger - så metoden duer ikke til kulørte stoffer. Vær opmærksom på, at klor ødelægger strukturen i tekstilerne og mørner tøjet.
Uld, silke og nylon bliver ødelagt af klorholdige midler. Klor anbefales derfor ikke som blegemiddel. Til at fjerne skimmelsvampe/jordslåede pletter med: Fortynd midlet med vand efter anvisningen og bearbejd de angrebne steder. Skyl efter med rent vand.

Maskinopvaskemiddel

Kan give alvorlig ætsning af hud og øjne. Støv fra midlet kan irritere luftvejene. Maskinopvaskemiddel er ofte faremærket. OBS: Opbevar maskinopvaskemiddel uden for børns rækkevidde. især vasketabs med flere farver kan forveksles med slik og er spændende og fristende at sutte på. Klor er meget giftigt i vandmiljøet.
Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet, så overskrid aldrig anbefalet dosering. Brug aldrig midlet til andre opgaver end maskinopvask. Undgå maskinopvaskemidler med klor. Vælg et miljøvenligt produkt med EU's Blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Anvendes til opvask i maskine.
Miljøvenlige alternativer: Til rensning af afløb/dårlig lugt fra afløb: Hæld 1 dl eddikesyre i afløbet, lad det stå nogle få timer og skyl efter med varmt vand. Blegning af tekstiler: Brug midler, der er baseret på natriumpercarbonat.

Eksempler på lokal tilbud rengøring Guldborgsund

Asa Miljø Service
Orevej 88
4850 Stubbekøbing
CVR: 75704011
Hjemmeside
Ejendomsservice Sjælland
Smedevænget 9
4850 Stubbekøbing
CVR: 35565655
Hjemmeside
Mor Bentes Hjemmeservice
Stubbekøbingvej 137
4850 Stubbekøbing
CVR: 18590433
Hjemmeside