Tilbud rengøring Gribskov

  • Bestil 3 sikre tilbud på rengøring Gribskov
  • Billig rengøring - Gratis tilbud på håndværkerhjælp
  • Indsend opgaveformularen på bare 2 min.

Billig rengøring

Vejnavne i
postnummer 3220

Tisvildegårdsvej
Hørmarken
Klammerhøj
Markvej
Torpen
N P Nielsens Vej
Sogneskellet
Højbohusvej
Sjelleager
Stuebjergsvinget
Øvrevænget
Julius Paulsens Vej
Tibirkevej
Spættestien
Slugtvej
Tibirke Kirkevej
Skovridervænget
Lønborgsvej
Sjellebjerg
Stokkevej

Spar op til 20% på rengøring Gribskov - Modtag 3 tilbud

Udnytter du netportalen Billig-rengøring.dk, kan du score tæt på 22 pct. i hurtig reduktion på rengøringsassistentjobbet. Vi vil garantere at indhente gratis det skarpeste tilbud på rengøringsopgaven i Gribskov Kommune fra rutinerede rengøringsfirmaer. Undgå at betale for meget for en topmotiveret rengøringsassistent i Gribskov Kommune.
Benyt denne 100 procent gratis service Billig-rengøring.dk i dag og spar enkelt 22%. Bestil en rengøringsassistent, der har lyst til at nå den ugentlige rengøring her på Billig-rengøring.dk. Betal ikke for meget for en solid specialist i Gribskov Kommune.
Gulvtæpper: Gulvtæpper fremstilles både af naturprodukter, f.eks. uld, silke, bomuld kokos og sisal, men også af syntetiske produkter, f.eks. polyamid (nylon) akryl og blandingsprodukter med naturprodukter. Vedligeholdelse og slidstyrke afhænger helt og alene af det pågældende produkt.

Indvendig rengøring af bilen

Rækkefølge:
  • Oprydning og udluftning.
  • Tømning og vask af askebæger.
  • Løse måtter tages ud og bankes.
  • Støvsugning af sæder og gulv.
  • Aftørring af instrumentbræt, døre og bakspejl.
  • Afvaskning og aftørring af dørkanter og gummilister.
  • Pudsning af vinduer indvendig.

Bilruderne får med tiden en fedtet hinde af trafikos m.m. Den kan fjernes ved hjælp at et overskåret æble eller en overskåret citron.
Gnub ruden og viskerbladene med æblet/citronen og tør efter med en klud. Vask med universal-rengøringsmiddel på en blød svamp eller børste. Alternativt kan man tørre ruderne over med en blanding af vand tilsat lidt salmiakspiritus.

Indvendig rengøring af bilen (fortsat)

Start med at rydde op i bilen, fjern alt affald og luft godt ud - lad alle døre stå åbne. Askebægret vaskes i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning.
Støvsugning: Start med at rykke forsæderne helt frem og støvsug bagsæderne og gulvet bag i bilen. Brug det lille møbelmundstykke til de store flader og radiatormundstykket til at komme ned imellem sæderne med. Ryk nu forsæderne helt tilbage og støvsug sæder og gulvet foran i bilen samt dørlommerne. Støvsug til slut de løse måtter grundigt og læg dem på plads.
Instrumentbræt, døre og bakspejl: Tør af med en klud med universalrengøringsmiddel i brugsopløsning. Midlet kan også hældes i en bruseflaske så er det let at bruse på og tørre efter.

Gribskov rengøringsfirmaer eksempler:

J.D.S. Ejendomsservice
Borshøjvænget 4
3220 Tisvildeleje
CVR: 31318742
Tlf. 28564402
Malene Thaarup Hedetoft
Rosenbakken 6
3220 Tisvildeleje
CVR: 34863938
HDP Service
Brentingevej 25
3220 Tisvildeleje
CVR: 26678137
Tlf. 48702801