Tilbud rengøring Gribskov

  • Modtag 3 herlige tilbud på rengøring Gribskov
  • Billig rengøring - Benyt dig af vores gratis tjeneste
  • Indsend online formularen på bare ni minutter

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Gribskov

Tisvilde Bygade
Strandleddet
Pyramidestien
Solmarken
Sjelleager
Oldenvej
Ved Kirken
Tjørnebrovej
Rugmarken
Strandbakkevej
Tennisvej
Kildegårdsvej
Vieholmgårdsvej
Højbohusvej
Kløvervej
Skolelodden
Svanekæret
Rigmor Stampes Vej
Vængevej
Tibirkebro

Spar op til 20% på rengøring Gribskov - Modtag 3 gode tilbud

Gulvtæpper: Gulvtæpper fremstilles både af naturprodukter, f.eks. uld, silke, bomuld kokos og sisal, men også af syntetiske produkter, f.eks. polyamid (nylon) akryl og blandingsprodukter med naturprodukter. Vedligeholdelse og slidstyrke afhænger helt og alene af det pågældende produkt.
Bomuldstæpper: Tæpper af bomuld er ofte håndvævede, og de er tit lavet af rester (kludetæpper). Bomuld tager let mod snavs. Støvsug med det hårde mundstykke, da det bløde mundstykke slider for hårdt på tæppet, og gør rengøringen besværlig. Nogle af kludetæpperne kan vaskes i vaskemaskinen, hvis de ikke er for store. De skal tørre et varmt sted, da de er længe om at tørre, og hvis tørringen sker for langsomt, kommer de til at lugte surt og bliver jordslåede.
Få 3 tilbud på troværdig og billig rengøring Gribskov kommune. Kokos- og sisaltæpper: Støvsug med det hårde mundstykke, da det er den eneste form for rengøring som tæpperne tåler.

Indvendig rengøring af bilen

Rækkefølge:
  • Oprydning og udluftning.
  • Tømning og vask af askebæger.
  • Løse måtter tages ud og bankes.
  • Støvsugning af sæder og gulv.
  • Aftørring af instrumentbræt, døre og bakspejl.
  • Afvaskning og aftørring af dørkanter og gummilister.
  • Pudsning af vinduer indvendig.

Bilruderne får med tiden en fedtet hinde af trafikos m.m. Den kan fjernes ved hjælp at et overskåret æble eller en overskåret citron.
Gnub ruden og viskerbladene med æblet/citronen og tør efter med en klud. Vask med universal-rengøringsmiddel på en blød svamp eller børste. Alternativt kan man tørre ruderne over med en blanding af vand tilsat lidt salmiakspiritus.

Indvendig rengøring af bilen (fortsat)

Start med at rydde op i bilen, fjern alt affald og luft godt ud - lad alle døre stå åbne. Askebægret vaskes i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning.
Støvsugning: Start med at rykke forsæderne helt frem og støvsug bagsæderne og gulvet bag i bilen. Brug det lille møbelmundstykke til de store flader og radiatormundstykket til at komme ned imellem sæderne med. Ryk nu forsæderne helt tilbage og støvsug sæder og gulvet foran i bilen samt dørlommerne. Støvsug til slut de løse måtter grundigt og læg dem på plads.
Instrumentbræt, døre og bakspejl: Tør af med en klud med universalrengøringsmiddel i brugsopløsning. Midlet kan også hældes i en bruseflaske så er det let at bruse på og tørre efter.

Lokal tilbud rengøring fra 3220

J.D.S. Ejendomsservice
Borshøjvænget 4
3220 Tisvildeleje
CVR: 31318742
Hjemmeside
HDP Service
Brentingevej 25
3220 Tisvildeleje
CVR: 26678137
Hjemmeside
Malene Thaarup Hedetoft
Rosenbakken 6
3220 Tisvildeleje
CVR: 34863938
Hjemmeside