Tilbud rengøring Glostrup

 • Bestil 3 fantastiske tilbud på rengøring Glostrup
 • Billig rengøring - Spar let 21 procent i dag
 • Udfyld skemaet online på bare fem min.

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 2600

Hvissingegade
Egevej
Norasvej
Kirkepladsen
Alperosestien
Hvissingeparken
Peders Kilde
Brøndbyvestervej
Gyldenrisstien
Banemarksvej
Kildevej
Bovneager
Krogengen
Erhvervsvej
Julerosestien
Naverland
Bystien
Oxbjergvej
Hvissingestræde
Kamillevænget

Find god og billig rengøring Glostrup – Få 3 godkendte tilbud!

Afkalkning af armaturer: Lav en blanding af 3 dele vand og 1 del 32%-eddikesyre, og læg vat eller bløde klude rundt om vandhanen og lad dem ligge i mindst 1/2 time. Eddiken ændrer kalkens struktur, så den let kan skrabes af. Skyl grundigt med varmt vand, og polér efter med bløde klude.
De andre dele af armaturerne gnides grundigt med en klud vredet op i blandingen med eddikesyre og vand og poleres efter, når de er blevet skyllet af. Skru studsen af vandhanen, og læg den i en blanding af vand og eddikesyre en halv times tid.
Skyl derefter studsen grundigt, og poler efter med en tør, blød klud. Hvis studsen ikke kan skrues af: Bind en plastpose med eddikesyreblandingen rundt om hanen i stedet for. Billig rengøring Glostrup. Afløbet i køkkenet: Rens jævnligt afløbet ved at hælde et par spsk. opvaskemiddel ned i afløbet efterfulgt af 1 liter kogende vand.

Rengøring i soveværelset

Når man indretter sit soveværelse kan man gøre meget for at gavne indeklimaet og dermed sikre, at man sover godt. Jo færre møbler og nips der er i rummet, jo mere rengøringsvenligt vil det være. Bruges soveværelset også som arbejds- eller legeværelse, er det en god ide med lukkede reoler, skabe, legekasser.
Der kommer meget støv i et soveværelse, når sengetøjet rystes, og det er lettere og hurtigere at fjerne støv fra reelle overflader. Vælg helst en seng med ben, så madrassen kan få luft fra begge sider. Vælg en rullemadras der kan vaskes. Børst krummer og andet af møblerne, hvis de trænger til det eller vend hynderne. Daglig rengøring - Rækkefølge:
 • Udluftning
 • Ryste dyner og evt.
 • hænge til luftning
 • Oprydning
 • Rede senge

Praktiske anvisninger

Luft sengen om morgenen for herved at få fjernet fugtigheden. l forbindelse med udluftning kan dynerne evt. hænges til luftning. Det anbefales, at der luftes ud med gennemtræk et par gange hver dag i 5-10 minutter. Hold døren til soveværelset åben, så der herved sker en naturlig ventilation til resten af boligen.
Når man støver af, skal man starte oppefra og arbejde sig nedefter. Støv fra højtsiddende hylder, skabe m.m. fjernes først. Der kan anvendes en støve-kost, en hårdt opvredet klud eller en støvsuger til at fjerne støv på loftet eller spindelvæv.
Oprydning består dels i at fjerne ting, der ikke har en plads i rummet samt sætte ting på rette plads, dels i at lægge tøj på plads eller til vask. Også legetøj sorteres og stilles på plads. Ugentlig rengøring - Rækkefølge:
 • Afstøvning/aftørring
 • Støvsugning
 • Udluftning
 • Gulvvask

Glostrup tilbud rengøring eksempel:

Dansk Rengøring ApS
Produktionsvej 1
2600 Glostrup
CVR: 36540621
Hjemmeside
Renco ApS
Produktionsvej 1
2600 Glostrup
CVR: 37874930
Hjemmeside
VIKA-clean ApS
Fabriksparken 18 B
2600 Glostrup
CVR: 37501689
Hjemmeside