Tilbud rengøring Glostrup

 • Modtag 3 prægtige tilbud på rengøring Glostrup
 • Billig rengøring - Betal ikke mere end nødvendigt
 • Udfyld skemaet online på mindre end syv min.

Billig rengøring

Glostrup
vejnavne eksempler

Høgestien
Gyldenrisstien
Højtoftevej
Lammekær
Iriskrogen
Bovneager
Druestien
Lillievej
Dommervangen
Heggelunds Alle
Erhvervsvej
Elmehusene
Jasminvænget
Bøgeskoven
Banegårdsvej
Norasvej
Dysseaasen
Broager
Nordvangs Alle
Brinken

Find god og billig rengøring Glostrup – Få 3 godkendte tilbud

Find lynhurtigt potentielle rengøringsfirmaer her på siden Billig-rengøring.dk. Vil du gerne undgå at arbejde med grafittiafrensning, daglig rengøring eller tagrenderens, så indhent med glæde 3 hurtige supertilbud. På 2-4 arbejdsdage kontakter de tre bedste rengøringsvirksomheder dig med deres specialtilbud.
Få reel assistance til løsning af de nødvendige rengøringsopgaver til yderst fleksible priser. Find let billige rengøringsfirmaer her på Billig-rengøring.dk. Har du aldrig prøvet at løse opgaver som slutrengøring eller rensning af facader, så indhent med glæde 3 ideelle kanontilbud.
Alle kemikalier skal opbevares i et skab uden for børns rækkevidde og helst i et skab, der kan låses. Hvert år må mange børn en tur på skadestuen, fordi de er kommet til at smage/røre ved ting, der absolut ikke er for børn. Varer, mærket med Svanen eller Blomsten, viser at produkterne hører til de mindst belastende inden for de varegrupper.

Rengøring i soveværelset

Når man indretter sit soveværelse kan man gøre meget for at gavne indeklimaet og dermed sikre, at man sover godt. Jo færre møbler og nips der er i rummet, jo mere rengøringsvenligt vil det være. Bruges soveværelset også som arbejds- eller legeværelse, er det en god ide med lukkede reoler, skabe, legekasser.
Der kommer meget støv i et soveværelse, når sengetøjet rystes, og det er lettere og hurtigere at fjerne støv fra reelle overflader. Vælg helst en seng med ben, så madrassen kan få luft fra begge sider. Vælg en rullemadras der kan vaskes. Børst krummer og andet af møblerne, hvis de trænger til det eller vend hynderne. Daglig rengøring - Rækkefølge:
 • Udluftning
 • Ryste dyner og evt.
 • hænge til luftning
 • Oprydning
 • Rede senge

Praktiske anvisninger

Luft sengen om morgenen for herved at få fjernet fugtigheden. l forbindelse med udluftning kan dynerne evt. hænges til luftning. Det anbefales, at der luftes ud med gennemtræk et par gange hver dag i 5-10 minutter. Hold døren til soveværelset åben, så der herved sker en naturlig ventilation til resten af boligen.
Når man støver af, skal man starte oppefra og arbejde sig nedefter. Støv fra højtsiddende hylder, skabe m.m. fjernes først. Der kan anvendes en støve-kost, en hårdt opvredet klud eller en støvsuger til at fjerne støv på loftet eller spindelvæv.
Oprydning består dels i at fjerne ting, der ikke har en plads i rummet samt sætte ting på rette plads, dels i at lægge tøj på plads eller til vask. Også legetøj sorteres og stilles på plads. Ugentlig rengøring - Rækkefølge:
 • Afstøvning/aftørring
 • Støvsugning
 • Udluftning
 • Gulvvask

Vi opsporer de bedste rengøringsfirmaer

Dansk Rengøring ApS
Produktionsvej 1
2600 Glostrup
CVR: 36540621
www.danskrengoring.dk
Kom Glad Rengøring
Sportsvej 60
2600 Glostrup
CVR: 38185152
www.facebook.com/1678539672437040
Top-Clean Glostrup ApS
Stadionvej 87
2600 Glostrup
CVR: 25625129
Tlf. 51352612