Tilbud rengøring Gilleleje

  • Bestil 3 fordelagtige tilbud på rengøring Gilleleje
  • Billig rengøring - Her får du let 3 gennemarbejdede tilbud
  • Indsend skemaet online på mindre end 8 minutter

Billig rengøring

Veje i postnummer 3250

Heiget-Åsen
Rendebjerg-Åsen
Lillevang
Niels Jensens Vej
Mosesvinget
Revlingebakken
Lyng-Ager
Nordhøjvej
Langengen
Hillerødvejen
Lysager
Hågendrupvej
Lille Inlukket
Hegnet
Lyshøjvej
Jørgensgård
Nordlævej
Klemens-Ager
Havremarken
Kondrupvej

Billig rengøring Gilleleje - Få gratis 3 reelle tilbud - Spar 21%

Erfarne fleksible eksperter kan gøre ordentligt rent i hjemmet i 3250 Gilleleje. Vi skaffer hammerfede tilbud fra solide og seriøse rengøringsfirmaer i hele Danmark - også i Gilleleje. Udse et af rengøringsbuddene og få tæt på 23 procent i attraktiv rabat på din rengøringsassistentopgave.
Du synes vel, at det er relativt problematisk, selv at finde en lokal kompetent rengøringsassistent i Gilleleje. Udvælg et af rengøringstilbuddene og få tæt på 23 pct i attraktiv rabat på din rengøringsopgave. Benyt denne helt gratis tjeneste Billig-rengøring.dk lige her og spar her omkring 23 pct.
Uldtæpper: Støvsug med det hårde mundstykke, og gør det hyppigt, da sand og grus der slæbes med ind ved den daglige brug, slider på tæppet. Hvis tæppet er blevet meget snavset over det hele, er det lettest at leje en tæpperensemaskine hos farvehandleren med medfølgende middel til rensning af tæppet.

Rengøring af bilen indvendigt

Dørkanter er de indvendige kanter, der bliver synlige, når man åbner bildøren. l vaskehallen bliver disse ikke vasket. Vask dørkanter og gummilister af med børste og universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Husk at tørre gummilisten af med rent vand efter rengøringen. Smør evt. listerne med silikone - det forhindrer udtørring samt at dørene fryser til om vinteren.
Hvis ruderne ikke er særligt snavsede, er det nok at tørre dem af i vand tilsat 1 dl husholdningseddike. Brug en hårdt opvredet mikrofiber klud eller et vaskeskind til dette, Tør først ruden af fra side til side (vandret). Derefter vrides kluden op igen, og ruden tørres af lodret fra top til bund - så kommer ruden ikke ke til at se stribet ud. Hvis ruderne er meget snavsede, vaskes de først af i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning, og derefter pudses efter med vand og husholdningseddike.

Pletter på indtrækket i bilen

Det bedste er at få fjernet pletten straks, man spilder - eller i hvert fald mens man stadig kan huske, hvad man spildte, og inden pletten gror fast. Som regel kan rent vand evt. tilsat ufarvet håndopvaskemiddel fjerne almindelige pletter.
Hvis sæderne er meget beskidte, kan de efter støvsugning renses med et tæpperensningsmiddel. Dosér tæppe-rensemidlet korrekt i forhold til anvisningen og pisk det op, så der kommer skum. Anvend så vidt muligt kun skummet for at undgå, at der kommer for meget vand ned i sæderne. Påfør skummet ved hjælp af en blød børste eller svamp. Lad det tørre og støvsug igen. Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Gilleleje.

Faglærde rengøringsfirmaer i postnummer 3250

Mr. Butler
Lucernevej 29
3250 Græsted
CVR: 30149092
www.mrbutler.dk
Ørholm Rengøring
Søborggårdsvej 12
3250 Gilleleje
CVR: 51097718
Tlf. 48392447
Buch Rengøring
Ny Mårumvej 159
3250 Græsted
CVR: 29942633
Tlf. 48251967