Tilbud rengøring Gilleleje

  • Indhent 3 fantastiske tilbud på rengøring Gilleleje
  • Billig rengøring - Gør som mange andre gør
  • Indsend formularen på bare tre min.

Billig rengøring

Vejnavne i
postnummer 3250

Horsevænget
Kastanie Alle
Lyshøjvej
Pæonvej
Lille-Åsen
Oluf Petersensvej
Kornmodsvej
Ll Fjellenstrupvej
Morbærvej
Kringelholm
Jørgensvej
Klintevangen
Kattegatvej
Pilevang
Høgevej
Hørvænget
Hylde-Ager
Pårupvej
Humlevænget
Rosengården

Billig rengøring Gilleleje - Få gratis 3 reelle tilbud - Spar 21 %

Uldtæpper: Støvsug med det hårde mundstykke, og gør det hyppigt, da sand og grus der slæbes med ind ved den daglige brug, slider på tæppet. Hvis tæppet er blevet meget snavset over det hele, er det lettest at leje en tæpperensemaskine hos farvehandleren med medfølgende middel til rensning af tæppet.
Undgå at tæppet bliver for vådt, da det både kan krybe og have svært ved at tørre, og derved komme til at lugte muggent. Da ikke alle pletter forsvinder ved rensningen, vil de træde meget frem, når det øvrige tæppe bliver rent. Udsæt derfor processen længst muligt, da tæppet efter rensningen hurtigere bliver nusset end tidligere.
Få 3 tilbud på pålidelig og billig rengøring Gilleleje. Laminatgulve: Rengør med vand og flydende rengøringsmiddel og en hårdt opvredet klud eller moppe, da for meget vand kan ødelægge gulvet.

Rengøring af bilen indvendigt

Dørkanter er de indvendige kanter, der bliver synlige, når man åbner bildøren. l vaskehallen bliver disse ikke vasket. Vask dørkanter og gummilister af med børste og universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Husk at tørre gummilisten af med rent vand efter rengøringen. Smør evt. listerne med silikone - det forhindrer udtørring samt at dørene fryser til om vinteren.
Hvis ruderne ikke er særligt snavsede, er det nok at tørre dem af i vand tilsat 1 dl husholdningseddike. Brug en hårdt opvredet mikrofiber klud eller et vaskeskind til dette, Tør først ruden af fra side til side (vandret). Derefter vrides kluden op igen, og ruden tørres af lodret fra top til bund - så kommer ruden ikke ke til at se stribet ud. Hvis ruderne er meget snavsede, vaskes de først af i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning, og derefter pudses efter med vand og husholdningseddike.

Pletter på indtrækket i bilen

Det bedste er at få fjernet pletten straks, man spilder - eller i hvert fald mens man stadig kan huske, hvad man spildte, og inden pletten gror fast. Som regel kan rent vand evt. tilsat ufarvet håndopvaskemiddel fjerne almindelige pletter.
Hvis sæderne er meget beskidte, kan de efter støvsugning renses med et tæpperensningsmiddel. Dosér tæppe-rensemidlet korrekt i forhold til anvisningen og pisk det op, så der kommer skum. Anvend så vidt muligt kun skummet for at undgå, at der kommer for meget vand ned i sæderne. Påfør skummet ved hjælp af en blød børste eller svamp. Lad det tørre og støvsug igen. Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Gilleleje.

Eksempler på tilbud rengøring i 3250 Gilleleje

Nordsjællands Erhvervs-Rengøring
Husmandsvejen 32
3250 Gilleleje
CVR: 26001722
Hjemmeside
Timms Ejendomsservice
Trehøis-Åsen 13
3250 Gilleleje
CVR: 34551103
Hjemmeside
Ørholm Rengøring
Søborggårdsvej 12
3250 Gilleleje
CVR: 51097718
Hjemmeside