Tilbud rengøring Fyn

  • Modtag 3 bundsolide tilbud på rengøring Fyn
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde tilbydes hurtigt og billigt
  • Udfyld formularen på bare 6 minutter

Billig rengøring

Veje i postnummer 5250

Plovgårdsvej
Sanderumvej
Ådalsvej
Sædekildegårdvej
Sommervej
Rousehøjvej
Smallemålet
Rasmus Rasks Allé
Sorgenfri Allé
Prins Haralds Allé
Vosemosegyden
Røllikevænget
Ravnebjerggyden
Travbanevej
Ådalslunden
Villasmindevej
Solskinsvej
Snerlevænget
Vosemosevej
Østergårds Allé

Få gratis 3 gode tilbud på billig Fyn rengøring. Spar 25%

En rutineret specialist kan gøre seriøst rent i dit hjem her på håndværkerportalen Billig-rengøring.dk. Få solid bistand til udførelse af dine nødvendige rengøringsopgaver til yderst strålende priser. Slip for uegnede firmaer - Benyt dig af denne solide tjeneste i dag.
Få godkendt hjælp til løsning af de udestående rengøringsopgaver til yderst 1. klasses priser. Inden for få hverdage kontakter de 3 udvalgte rengøringsvirksomheder dig med deres billige supertilbud. Vi skaffer 3 særdeles gode rengøringstilbud på f.eks. professionel rengøring, privat rengøring, tæpperens eller allergirengøring.
Ovne og ovnbunde uden katalytisk emalje: Smør overfladerne ind i den faste brune sæbe, som løsner de fastbrændte pletter. Sæt termostaten på 100°C, sluk for ovnen, när sæben bobler op. Vask af med rent vand, når den er blevet kold. Brug evt. en hvid skuresvamp til de sidste genstridige pletter.

Grønne råd

Brug kun rengøringsmidler når det er nødvendigt - en klud vredet op i rent vand er ofte nok. Lad støvsugeren fjerne støvet i stedet for at tørre alting af. Vælg koncentrerede rengøringsmidler. Det sparer på emballageforbruget, giver mindre affald og fylder mindre at opbevare. Doser korrekt.
Følg anvisningen på flasken. Vælg midler der har det nordiske mærke Svanen eller EU's Blomsten. Miljømærkerne gives kun til de mindst miljøbelastende midler. Vælg rengøringsmidler der ikke indeholder miljøbelastende og sundhedsskadelige stoffer.
Undgå rengøringsmidler med faremærkning - undersøg om den aktuelle rengøringsopgave kan klares med et middel, der ikke er faremærket. Vælg midler der ligger i neutralområdet pH 6-8. Jo stærkere midlet er, jo mere skadeligt er det over for materialerne og hud/negle. Brug handsker til alle rengøringsopgaver, hvor du har hænderne i vand.

Sådan finder du materialet

I et almindeligt hjem findes mange slags materialer: Fra plastik til politur-behandlede mahogniskabe, fra linoleum til terrazzo-gulve. Hver slags materiale har specielle egenskaber og kræver særlig vedligeholdelse og rengøring. Da samme materiale ofte bruges til flere forskellige ting er gennemgangen ordnet i hovedgrupper:
Træ de enkelte træsorter samt behandling af lakeret træ, oliebehandlet træ etc.
Andre naturmaterialer - fx linoleum, kork, gummi, læder og elfenben
Sten/glas/beton - herunder fliser og klinker, teglsten og natursten
Metal - guld, sølv, aluminium, rustfrit og forkromet stål etc.
Blandings- og syntetmaterialer fx vinyl og alkantara

Fyn rengøringsfirmaer eksempel:

Miljø-Ren I/S
Sorgenfri Alle 47
5250 Odense SV
CVR: 12644205
www.miljoren.dk
Munkebo Rengøring ApS
Ove Gjeddes vej 3
5250 Odense SØ
CVR: 34354235
www.munkebo-rengoring.dk
Fyns Total Rengøring
Kirkelundvej 32
5250 Odense SV
CVR: 31477689
Tlf. 65960059