Tilbud rengøring Frederikssund

  • Modtag 3 førsteklasses tilbud på rengøring Frederikssund
  • Billig rengøring - Spar tid - brug os i dag
  • Udfyld skemaet på kun fire minutter

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne i 3600

Haldor Topsøe Park
Centervej
Bjarkesvej
Havelse Møllevej
Deltavej
Frederikssundsvej
Falkenborggården
Guldstjernevej
Gyvelvej
Bjergvejen
Haspeholms Alle
Gormsvej
Bakkestrædet
Engbovej
Borgmestervænget
Baldersvej
Bakkevænget
Græsedalen
Heimdalsvej
Englodden

Rengøring Frederikssund. Udfyld skemaet og få 3 gratis tilbud

Kobbernips: Nips og andre pyntegenstande kan pudses med et pudsemiddel beregnet til kobber. Rester af gammelt pudsemiddel kan fjernes med en vatpind dyppet i petroleum eller benzin. Pudsningen kan begrænses til det minimale, hvis de nypudsede genstande straks efter lakeres med metallak.
Lakken kan fjernes igen med acetone. Mindre genstande kan også hurtigpudses ved at børste dem med en blanding af 40 g citronsyre opløst i 1 liter varmt vand. Skyl efter med rent vand og slut med at polere med bløde bomuldsklude. Denne form for pudsning holder ikke så længe som pudsning med pudsecreme.
Få 3 tilbud på seriøs billig rengøring Frederikssund. Gasbrændere: Fastbrændte rester fjernes med en grov skuresvamp. Den emaljerede overflade: Vask med vand og flydende rengøringsmiddel. Fastbrændte rester fjernes med en hvid skuresvamp.

Pletfjerningsmidler

I butikkerne findes der mange specialmidler, som ifølge producenten kan fjerne selv de mest genstridige pletter. Det virker umiddelbart nemt med et middel til alle pletter men erfaringen siger desværre, at de ikke altid holder, hvad de lover.
Dels kan pletterne ofte lige så godt fjernes af håndopvaskemiddel, renset benzin eller andet, man i forvejen har i sin husholdning - dels er midlerne ofte ret miljøbelastende, og nogen af dem indeholder store mængder blegemiddel. Det giver en lys plet, der hvor den oprindelige plet var, og så er man lige vidt.
Men udviklingen går hurtigt, og måske kommer der en dag et middel på markedet, som kan fjerne det meste ved et sprøjt. Indtil da er man selv og miljøet bedre hjulpet med det, man har i forvejen.

Pletværktøjskasse

Hvis man vil være klædt på til de mest almindelig dagligdags pletter skal man have disse ting stående:
  • Ufarvet håndopvaskemiddel
  • Vaskemiddel med enzymer
  • Glycerin
  • Renset benzin
  • Hvide bomuldsklude
  • En blød børste/tandbørste
Rens så vidt muligt pletten af fra stoffets bagside. Så undgås slidmærker, hvis der skal gnides meget. lsær kulørte bomuldsstoffer og silke kommer nemt til at se slidte ud.
Pas på der ikke bliver en skarp kant mellem vådt og tørt under rensningen - det kan give en skjold, som måske vil være mere iøjnefaldende, end pletten var.
Bearbejd pletten udefra og ind mod midten af pletten, så breder pletten sig ikke, og der er mindre risiko for skjolder. Tjek altid vaskesymbolerne i tøjet, som fortæller hvad stoffet kan tåle.

Lokal tilbud rengøring fra 3600

Etagevask
Rosenvænget 5
3600 Frederikssund
CVR: 17800299
Hjemmeside
Hansen Ejendomsservice & Rengøring
Frederiksborgvej 3
3600 Frederikssund
CVR: 36104775
Hjemmeside
Snostrup Hjemmeservice
Solvænget 21
3600 Frederikssund
CVR: 32031609
Hjemmeside