Tilbud rengøring Fredericia

  • Få 3 prisbillige tilbud på rengøring Fredericia
  • Billig rengøring - Modtag gratis 3 uforpligtende tilbud
  • Udfyld web skemaet på kun 6 minutter

Billig rengøring

Eksempler på
7000 vejnavne

Golfsvinget
Fuglsang Have
Granbakken
Bjerregårdsvej
Carl Roses Vej
Entreprenørvej
Brøndstedvej
Ellegårdsparken
Egeskovvej
Bajonetten
Fougårdsvej
Alrøvænget
Ametystvænget
Elborg
Follerup Møllevej
Banegårdsvej
Færgegårdsvej
Anders Billes Vej
Bygvænget
Byhaven

Billig pris på rengøring Fredericia - Få 3 rengøring tilbud her

Få 3 strålende tilbud på billig rengøring Fredericia. Mug og skimmelangreb kan kun vokse på fugtige steder i boligen. De lever af tapet, træ, lim i vægge, tøj o.lign. Skimmelsvampe kan give astma, allergi, træthed, hovedpine og åndedrætsbesvær. Hvis nogen i din familie eller du selv har nogle af de nævnte symptomer, er der god grund til at søge læge, men husk at fortælle, at der er problemer med boligen. Effektiv forebyggelse eller bekæmpelse:
Luft ud, lav gennemtræk i 10 minutters tid 4-5 gange i døgnet, særlig om efteråret, hvor der er meget fugt i luften indendørs.
Hæng tøj til tørre udenfor, eller brug en tørretumbler med egen udsugningskanal. En tørretumbler, der tørrer efter kondenseringsprincippet, blæser fugtig luft ud i rummet.

Linoleum

Linoleum er et blandingsprodukt af træmel, korkmel og linolie. Linoleum fås i mange farver og tykkelser. Det er et godt, slidstærkt materiale, nemt at holde rent og vedligeholde. Linoleumsgulve er lune at gå på, og materialet virker støjdæmpende. Linoleum har en åben overflade, som skal mættes med sæbe eller vaskeplejemiddel.
Derved dannes en sæbefilm, som gør materialet modstandsdygtigt over for snavs. Et nyt gulv skal vaskes flere gange i træk. Vask gulvet i sæbespåner eller et vaskeplejemiddel til linoleum. OBS: Brug ikke alkaliske rengøringsmidler som brun sæbe og salmiakspiritus, de opløser olien i gulvet.
Er gulvet blevet gråt og kedeligt at se på, er sæbefilmen blevet for tyk. Vask gulvet i universal-rengøringsmiddel og derefter med en sæbeopløsning.

Polish-behandlet linoleum

En anden måde at lukke overfladen på er at give gulvet polish, Metoden giver en rengøringsvenlig overflade, der ikke tiltrækker smuds. På store overflader lægger man polish ud ved hjælp af en maskine og efterpolerer, til den er blank.
Der findes også polish, som kan lægges på gulvet uden brug af maskiner, og som af sig selv bliver blank uden efterpolering. Vask gulvet med et vaskeplejemiddel beregnet til polish-behandlede linoleumsgulve. Når polishen er blevet slidt - typisk i gangbanerne - kan man i første omgang lægge et nyt lag polish på de slidte steder.
Med tiden vil hele overfladen trænge - så skal den gamle polish renses af med polishfjerner, inden der lægges en ny polishfilm. Linoleum er blødt og levende, og småridser og -skrammer fjerner stort set sig selv, idet materialet så at sige 'flyder sammen' igen ved almindelig brug. Evt. kan lidt varmt vand på ridsen fremme processen.

Udvalgt tilbud rengøring fra 7000

E.E.Rengøring V/Bjarne Eriksen
Thorvaldsensvej 1
7000 Fredericia
CVR: 25274261
Hjemmeside
Erritsø Rengøring
Møllebo Allé 11
7000 Fredericia
CVR: 25263391
Hjemmeside
Jysk Service ApS
Strevelinsvej 21B
7000 Fredericia
CVR: 33084803
Hjemmeside