Tilbud rengøring Faxe

  • Bestil 3 gedigne tilbud på rengøring Faxe
  • Billig rengøring - Spar nemt mange penge
  • Udfyld skemaet online på ca otte min.

Billig rengøring

Eksempler på
Faxe vejnavne

Rønnedevej
Dyrehavevej
Ny Strandskov
Glentevej
Gyldenhøjvej
Skolevej
Lindersvoldvej
Sølvagervej
Bødkerstræde
St Elmuevej
Torvegården
Sandagervej
Rejnstrupvej
Vindbyholtvej
Vivedevej
Kalvehavevej
Strandholm
Egedevej
Schjølervej
Vivede Møllehuse

Rengøring Faxe – Vi skaffer dig 3 dejlige tilbud – helt gratis

Orker du ikke at kaste dig ud i kontorrengøring, tæpperens eller fraflytningsrengøring, så find 3 knaldgode supertilbud. Brug vores tjeneste og spar penge på en faguddannet og billigt rengøringsassistent i 4640 Faxe. Bestil kvalitetssikret bistand til løsning af de udskudte rengøringsopgaver til yderst lokale priser.
Benyt vores 100 % gratis service Billig-rengøring.dk i dag og spar nemt 33 procent. Du synes vel, at det er relativt besværligt, selv at lokalisere en lokal billigt rengøringsassistent i Faxe. Det tager max 7½ minut at indtaste din opgave i rengøringsassistentformularen og sende den ind til videre behandling.
Messing bruges bl.a. til dørhåndtag og navneskilte, lysekroner, lysestager og nips. Messing er en legering, hvor hovedbestanddelen er kobber og zink. Messing indeholder ofte mindre mængder af andre metaller, f.eks. tin, bly, aluminium og mangan. Messing pudses i almindelig pudsecreme beregnet til kobber og messing.

Hvad skal man vælge

Ikke alle rengøringsopgaver er lige sjove - man kan synes, det er besværligt og tager lang tid. Derfor er det let at falde for reklamer for eventyrlige rengøringsmidler på sprayflaske, der er så effektive, at de blot skal sprøjtes på - så bliver badekarret/brusenichen afkalket uden knofedt, mens vi læser avisen.
Ingen kan vel sige sig fri for at blive lokket. Hvad skal man så vælge i den jungle af rengøringsmidler, der findes i handelen, og hvor mange forskellige midler er nødvendige? Hvor skrappe skal de være, og hvordan undgår man at belaste miljøet unødvendigt?
Voks kommer fra dyr eller planter, men kan også fremstilles syntetisk - så kaldes det polymere. Voks findes i vaskeplejemidler og i bonevoks. Voksen lægger en plejefilm, som kan poleres blank.

Miljøbelastning

Alle rengøringsmidler belaster miljøet mere eller mindre: Mange af indholdsstofferne er skadelige for vandmiljøet - tensiderne i rengøringsmidlerne er fx giftige for fisk, krebsdyr og alger. Indeklimaet bliver påvirket: Stærkt parfumerede midler kan give lugtgener, organiske opløsningsmidler i rengøringsmidlet afgiver dampe.
Nogle midler er også hårde ved huden og kan give udtørring, eksem eller allergi. Miljøbelastning undgås altså ikke helt, men kan begrænses gennem valget at vaske- og rengøringsmidler og måden, man bruger dem på.
Forbrugerinformationen har lavet test af mange forskellige rengøringsmidler m.h.t. effektivitet, miljøvenlighed osv. På internetadressen www.fi.dk er der gratis adgang til disse test og dermed hjælp til at vælge et bestemt mærke. Ellers må man prøve sig frem for at finde de midler, man bedst kan lide at arbejde med.

3 rengøringsfirmaer fra 4640 Faxe

M.Multiservice
Gyldenhøjvej 2
4640 Faxe
CVR: 34384584
Tlf. 28298797
Gulvkluden ApS
Atterupvej 20
4640 Faxe
CVR: 36029838
www.gulvkluden.dk
C. A. Service
Solvænget 19
4640 Faxe
CVR: 26149150
www.ca-vip.dk