Tilbud rengøring Falster

  • Bestil 3 strålende tilbud på rengøring Falster
  • Billig rengøring - Benyt dig af vores gratis tjeneste
  • Indsend formularen på kun 4 minutter

Billig rengøring

Veje 4840 Falster

Havnsø Tværvej
Møllegårdsvej
Skerrisvej
Kastanievej
Bødker Alle
Ved Stranden
Skolegade
Nr Alslev Vestergade
Egelev Mosevej
Strynøvænget
Gårdrækkevej
Nr Alslev Jernbanegade
Tværgade
Vålse Møllevej
Vigvej
Valnæsvej
Gåbense Strandvej
Sølvgade
Kredsvej
Baunehøjen

Rengøring Falster. Billig pris med 3 aktuelle rengøring tilbud

Imprægnering af møbler: I en del møbelforretninger kan man købe imprægneringsmidler, der beskytter møbelbetræk mod snavs. Midlet sprayes på det rene møbelbetræk, og efter en tørretid på 45 minutter er møblerne klar til atter at blive brugt. Imprægneringen er effektiv ca. 1 år, aflhængigt af hvor meget man slider på stoffet.
Få 3 fede tilbud på billig rengøring Falster. Møbelorm: Hvis man er så uheldig at opdage møbelorm i træet i et af møblerne, kan man, ved at iagttage hullerne, se om der er liv derinde. Sorte ormehuller fortæller, at ormene er døde, mens hvide huller angiver, at der er liv i hullerne.
Møbelormene kan ikke leve i rum, der er opvarmet hele året, men man kan derimod ofte finde angreb på møbler, der har været opbevaret i kælderrum eller på lofter. Hvis man opdager møbelorm i et møbel, der er kommet ind i varmen, kan det behandles med et træbeskyttelsesmiddel, der er godkendt til bekæmpelse af borebiller.

Grundrengøringsmiddel

Afhængig af pH-værdien i brugsopløsningen kan midlet virke akut hudirriterende til ætsende. Virker akut irriterende og ætsende i øjnene. Kan være mærket lokalirriterende. Brug handsker. Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet.
Ofte indeholder grundrengøringsmidler organiske opløsningsmidler - så sørg for god udluftning under arbejdet, dampene kan være farlige at indânde. Vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Følg doseringen på brugsanvisningen. Undgå midler med farve og parfume.
Anvendes til rengøring efter behov af overflader, som tåler vand. Grundrengøringsmiddel er kun nødvendigt til meget snavsede overflader, normalt er universal-rengøringsmiddel tilstrækkeligt - og at foretrække. Efter rengøring skal overfladerne skylles af eller overtørres med rent vand.

Håndopvaskemiddel

Tensiderne er giftige i miljøet, Dosér som anbefalet på brugsanvisningen. Vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Undgå farve og parfume, så kan midlet også anvendes til fx pletfjerning på tøj, Anvendes til opvask i hånden. Kan også bruges til daglig rengøring af fedtede overflader fx i køkkenet, samt til inventarrengøring.
Brun sæbe kan erstatte grundrengøringsmidlet, men vær opmærksom på, at nogle overflader ikke tåler det. Bruger man brun sæbe til afvaskning, skal der efterskylles med rent vand. Hvis man vasker meget snavsede overflader af lidt oftere, undgår man, at snavset sætter sig alt for godt fast, og et almindeligt universal-rengøringsmiddel kan klare opgaven.

Tilbud rengøring Falster eksempel:

H H Rengøring
Skovvænget 18
4840 Nørre Alslev
CVR: 15726296
Hjemmeside
M.A. Rengøring
Skerrisvej 1
4840 Nørre Alslev
CVR: 33549296
Hjemmeside
Lodberg Rengøring & Indkøb
Skovvej 59
4840 Nørre Alslev
CVR: 33894511
Hjemmeside