Tilbud rengøring Falster

  • Indhent 3 økonomiske tilbud på rengøring Falster
  • Billig rengøring - Her sparer du tid og penge
  • Indsend skemaet online på under ni minutter

Billig rengøring

Postnummer 4840
vejnavne

Skovvænget
Smedevej
Alstrupvej
Solvænget
Hollandiavej
Dahliavej
Egense Strandvej
Dæmningsvej
Lærkevej
Nr Alslev Langgade
Gyldenbjergvej
Sortkammervej
Peter Hviidsvej
Nyvej
Orehoved Vinkelvej
Tårup Skovvej
Hartvig Jensensvej
Svinget
Nr Grimmelstrupvej
Apotekergade

Rengøring Falster. Billig pris med 3 aktuelle rengøring tilbud

Det er ret vanskeligt at gøre ordentligt rent overalt - modtag i stedet nogle seriøse tilbud. Udnyt vores 100 pct gratis rabatside Billig-rengøring.dk allerede i dag og spar let cirka 27 %. Oplys om din rengøringsopgave i tekstformularen så rengøringsfirmaerne nemmere kan afgøre, om de vælger at byde på din rengøringsopgave.
Betal ikke mere end nødvendigt for en fleksibel rengøringsassistent på Falster. Vi arbejder udelukkende sammen med grundige rengøringsvirksomheder, og du er således sikret seriøst rengøringsarbejde hver gang. Faguddannede erfarne rengøringsfirmaer kan nå den ugentlige rengøring her på sitet.
Imprægnering af møbler: I en del møbelforretninger kan man købe imprægneringsmidler, der beskytter møbelbetræk mod snavs. Midlet sprayes på det rene møbelbetræk, og efter en tørretid på 45 minutter er møblerne klar til atter at blive brugt. Imprægneringen er effektiv ca. 1 år, aflhængigt af hvor meget man slider på stoffet.

Grundrengøringsmiddel

Afhængig af pH-værdien i brugsopløsningen kan midlet virke akut hudirriterende til ætsende. Virker akut irriterende og ætsende i øjnene. Kan være mærket lokalirriterende. Brug handsker. Vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Følg doseringen på brugsanvisningen. Undgå midler med farve og parfume.
Anvendes til rengøring efter behov af overflader, som tåler vand. Grundrengøringsmiddel er kun nødvendigt til meget snavsede overflader, normalt er universal-rengøringsmiddel tilstrækkeligt - og at foretrække. Efter rengøring skal overfladerne skylles af eller overtørres med rent vand.
Let rengøring (eller minimum): En tør eller fugtig aftørring af tilgængelige personære flader og gulve i gangbaner. Grundig rengøring (eller maximum): En fugtig aftørring eller afvaskning af alle overflader i nåhøjde samt gulve helt ud til panelerne og ind under møblerne.

Håndopvaskemiddel

Brun sæbe kan erstatte grundrengøringsmidlet, men vær opmærksom på, at nogle overflader ikke tåler det. Bruger man brun sæbe til afvaskning, skal der efterskylles med rent vand. Hvis man vasker meget snavsede overflader af lidt oftere, undgår man, at snavset sætter sig alt for godt fast, og et almindeligt universal-rengøringsmiddel kan klare opgaven.
Pudsning er en rengøringsmetode, hvor der gnides en belægning af en overflade, som det feks. sker ved pudsníng af metaller. Mange metaller påvirkes af luften og "løber an", idet de får en hinde. For at fastholde metallets særlige glans og glød pudses det med et metalpudsemiddel. Det er vigtigt, at selve indgnidningen af pudsemidlet foregår med stor kraft, mens efterpudsningen kan foregå med mindre kraft/knofedt, Des bedre metallet er pudset, des længere holder det.

Her er de bedste rengøringsfirmaer

M.A. Rengøring
Skerrisvej 1
4840 Nørre Alslev
CVR: 33549296
Tlf. 42171621
H H Rengøring
Skovvænget 18
4840 Nørre Alslev
CVR: 15726296
www.hhren.dk
Lodberg Rengøring & Indkøb
Skovvej 59
4840 Nørre Alslev
CVR: 33894511
Tlf. 60637195