Tilbud rengøring Faaborg

  • Indhent 3 strålende tilbud på rengøring Faaborg
  • Billig rengøring - Vi indhenter 3 absolut fordelagtige tilbud
  • Indsend skemaet på ca ni minutter

Billig rengøring

Postnummer 5600
vejnavne

Nyvej
Kalekovænget
Hågerupvej
Jomfrulågen
Kalvørevej
Mosevej
Bakkevej
Lagonis Minde
Knagelbjerg
Bjerne Langgyde
Ny Holstensprøve
Møllekrogen
Kirketoften
Hesseløjeløkken
Kastanievej
Egneborgvej
Peter Wessels Vej
Rolighedsvej
Kirkegyden
Havnegade

Spar penge (18%) på rengøring Faaborg. Få 3 gode tilbud

På to-fire dage kontakter de tre mest velrenommerede rengøringsvirksomheder dig med deres gennemførte supertilbud. Anvender du rabatsiden Billig-rengøring.dk, opnår du lige ved 34 pct. i frisk nedslag på rengøringshjælpprisen. Vælg et af rengøringshjælptilbuddene og få i nærheden af 34% i flot rabat på din rengøringsopgave.
Anvend denne helt gratis rengøringshjælp tjeneste Billig-rengøring.dk her og spar 34 %. Modtag prekvalificeret bistand til løsning af de udskudte rengøringsopgaver til yderst fede priser. Har du ikke tiden til at skulle bruge kræfter på rengøring af institutioner, daglig rengøring eller gulvpleje, så få gerne 3 fair tilbud.
Flisegulve kan overbruses med vand, så fugerne bliver mættede og dermed uimodtagelig over for syre, inden afkalkningen påbegyndes. På terrazzogulve er brug af syrer ødelæggende, og skader er uoprettelige. Her må rusten fjernes med en hvid skuresvamp.

Whiteboard-tavle

En whiteboard-tavle er en stålplade med en keramik-belægning. Den er magnetisk og kan derfor også bruges som opslagstavle. Når man skriver på en whítebord-tavle, skal man bruge specielle whiteboard-tuschpenne. Tavlen rengøres med en filtsvamp og rent vand.
Efter behov vaskes tavlen i et specialmiddel til whiteboard-tavler. Har man været så uheldig at skrive med en sprittusch, kan det fjernes med husholdningssprit - men helst før det tørrer helt ind. Alternativt kan man tage en whiteboard-tuschpen og skrive oven i det, man har skrevet med en sprittusch - det opløser også det skrevne.
En skoletavle består af en træplade, der er lakeret flere gange med en tavlelak - typisk sort eller grøn. Den kan tørres over med rent vand - men da det typisk er kridt, man fjerner fra tavler, kan man hælde lidt eddike i vandet for at binde kalken.

Malet træ

Mange overflader i hjemmet består af malet træ: Døre, paneler, vindueskarme, evt. møbler og gulve. Der findes forskellige typer af maling, alt efter hvad overfladen skal bruges til. I dag kan man male langt de fleste overflader med maling baseret på vand - men tit visse formål er det en fordel, hvis malingen er baseret på olie.
Spørg i farvehandleren hvilken type, de vil anbefale. Oliebaseret maling giver en hård og slidstærk overflade. Malingen indeholder bindemidlet alkyd, som er en kemisk forbindelse af tørrende olie og kunstharpiks. Malingen kan indeholde op til 50 % organiske opløsningsmidler.
Den købes færdigblandet, men kan fortyndes med et opløsningsmiddel - typisk terpentin. Vandig maling - plastmaling eller akrylplastmaling er lavet af mikroskopiske plastpartikler, der er fordelt ensartet i vand. Når malingen tørrer, klæber plastpartiklerne sammen til en uopløselig elastisk film.

Tre rengøringsfirmaer fra 5600 Faaborg

JHL Rengøring & Vinduespolering ApS
Svendborgvej 171
5600 Faaborg
CVR: 27089038
www.facebook.com/Jhlrengoring
Wittenkamp's Rengøring
Saugstedgårdsvej 19
5600 Faaborg
CVR: 29728100
www.facebook.com/1466423340326949
Tip Top Rent
Søtoften 11
5600 Faaborg
CVR: 28999488
Tlf. 21621046