Tilbud rengøring Faaborg

  • Få 3 gode tilbud på rengøring Faaborg
  • Billig rengøring - Spar nemt både tid og penge
  • Udfyld formularen online på kun to min.

Billig rengøring

Eksempler på veje
fra Faaborg

Kastanievej
Lykkemarken
Rolighedsvej
Kai Nielsensvej
Radbyvej
Pugesøvej
Drejøvænget
Rallebæksgyden
Mellemgade
Lyøvej
Hedemarken
Hammerdamvej
Holsten Carisiusgade
Mågevej
Roarsbjerggyden
Fjællebrovejen
Dueredsvænget
Lillestrand
Præstegårdsgyden
Ramsevej

Spar penge (18%) på rengøring Faaborg. Få 3 gode tilbud

Få 3 gedigne tilbud på billig rengøring Faaborg. Rust i toiletkummen: Rust i toiletkummen skyldes som regel, at der er okker i vandet. Pletterne kan fjernes med en blanding af 40 g citronsyre opløst i 1 liter varmt vand. Tøm kummen for vand ved f.eks. at kaste en spand vand hurtigt ned i kummen.
Læg et stykke vat eller toiletpapir på pletterne, hæld blandingen med citronsyre på papiret/vattet og lad det blive liggende, til det er tørt. Skrab det sidste af med en barberbladsskraber. Advarsel: Citronsyre ødelægger emaljerede ting, f.eks. badekar. Fuger mellem fliser og terrazzogulv bliver også ødelagt af syre.
Flisegulve kan overbruses med vand, så fugerne bliver mættede og dermed uimodtagelig over for syre, inden afkalkningen påbegyndes. På terrazzogulve er brug af syrer ødelæggende, og skader er uoprettelige. Her må rusten fjernes med en hvid skuresvamp.

Whiteboard-tavle

En whiteboard-tavle er en stålplade med en keramik-belægning. Den er magnetisk og kan derfor også bruges som opslagstavle. Når man skriver på en whítebord-tavle, skal man bruge specielle whiteboard-tuschpenne. Tavlen rengøres med en filtsvamp og rent vand.
Efter behov vaskes tavlen i et specialmiddel til whiteboard-tavler. Har man været så uheldig at skrive med en sprittusch, kan det fjernes med husholdningssprit - men helst før det tørrer helt ind. Alternativt kan man tage en whiteboard-tuschpen og skrive oven i det, man har skrevet med en sprittusch - det opløser også det skrevne.
En skoletavle består af en træplade, der er lakeret flere gange med en tavlelak - typisk sort eller grøn. Den kan tørres over med rent vand - men da det typisk er kridt, man fjerner fra tavler, kan man hælde lidt eddike i vandet for at binde kalken.

Malet træ

Mange overflader i hjemmet består af malet træ: Døre, paneler, vindueskarme, evt. møbler og gulve. Der findes forskellige typer af maling, alt efter hvad overfladen skal bruges til. I dag kan man male langt de fleste overflader med maling baseret på vand - men tit visse formål er det en fordel, hvis malingen er baseret på olie.
Spørg i farvehandleren hvilken type, de vil anbefale. Oliebaseret maling giver en hård og slidstærk overflade. Malingen indeholder bindemidlet alkyd, som er en kemisk forbindelse af tørrende olie og kunstharpiks. Malingen kan indeholde op til 50 % organiske opløsningsmidler.
Den købes færdigblandet, men kan fortyndes med et opløsningsmiddel - typisk terpentin. Vandig maling - plastmaling eller akrylplastmaling er lavet af mikroskopiske plastpartikler, der er fordelt ensartet i vand. Når malingen tørrer, klæber plastpartiklerne sammen til en uopløselig elastisk film.

Eksempel på lokal tilbud rengøring i Faaborg

Wittenkamp's Rengøring
Saugstedgårdsvej 19
5600 Faaborg
CVR: 29728100
Hjemmeside
Tip Top Rent
Søtoften 11
5600 Faaborg
CVR: 28999488
Hjemmeside
Faaborg Rengøring og Hjemmeservice
Strandgårdsparken 21
5600 Faaborg
CVR: 20943300
Hjemmeside