Tilbud rengøring Egedal

  • Indhent 3 førsteklasses tilbud på rengøring Egedal
  • Billig rengøring - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet
  • Udfyld onlineskemaet på kun 4 minutter

Billig rengøring

Vi dækker også disse
veje i Egedal

Violhaven
Smørumparken
Hindbærvangen
Skebjergvej
Askeåsen
Rendebæksvej
Smørumvej
Nybøllevej
Hove Møllevej
Kongeåsen
Folekær
Bastkær
Kong Svends Vænge
Kløvervej
Nonnemosen
Søagerbakken
Ulveåsen
Hirsebakken
Pærevangen
Askebjerggårdsvej

Rengøring Egedal kommune - Få 3 rare tilbud og spar 20 %

Vi sender 100 procent gratis og lynhurtigt op til tre faste pristilbud i Egedal kommune fra effektive rengøringsfirmaer. I løbet af to-fire arbejdsdage kontakter de 3 udvalgte rengøringsvirksomheder dig med deres bedre kanontilbud. Hjemme i din lænestol kan du evaluere tilbuddene og herefter udvælge et af dem.
Lad erfarne eksperter i Egedal kommune udføre opgaven. Udvælg et af rengøringstilbuddene og få ca 18 procent i fed rabat på din rengøringsopgave. Med vores fantastiske online rengøringstjeneste tilbyder vi, at lokalisere tre seriøse rengøringsassistent tilbud fra 1. klasses billige rengøringsfirmaer nær dig.
Polyester gardiner: Lette, hvide gardiner af f.eks. polyester (terylene) bliver med tiden grålige. Det er ikke en misfarvning, man kan vaske sig ud af, da der er tale om ældning af stoffet. Vask gardinerne ved 40°C på et program med høj vandstand. Hæng gardinerne på plads med det samme, så undgår du, at de krøller.

Badekar - rengøring og pleje

Badekar er som regel enten lavet af porcelæn eller emaljeret - dvs. består at en jernplade, hvor der er påført en smeltet glasmasse. Er du usikker på, hvilken slags du har, så prøv følgende: Bank med en kno nede i badekarret. Hvis badekarret er emaljeret, vil det lyde højt og hult - i et porcelænsbadekar er lyden lav og tæt.
Emaljerede badekar og visse typer brusekabiner kan ikke tåle kalkfjerner/syreholdige produkter. Er der kalkaflejringer i badekarret, kan man købe et specialmiddel hos Materialisten til at fjerne dette med.
Undgå at bruge ridsende redskaber på emaljerede overflader når først overfladen er blevet ridset, er det meget sværere at vedligeholde den. Rens jævnligt omkring afløbet. Brug et universal-rengøringsmiddel samt en hård rengøringsbørste til at løsne og fjerne snavset med.

Badeforhæng, skabe, skuffer og hylder

Når det nyvaskede badeforhæng skal op at hænge igen, hægtes den første og sidste hægte i først. Herved står man ikke og bærer på badeforhænget, men kan stå lige for opgaven med begge hænder ledige til at påsætte resten af gardinet.
Mens afkalkningsmidlet virker, kan man evt. bruge tiden til at aftørre dør, radiator og resten af fliserne med en hårdt opvredet klud. Skyl fliser/kabine med koldt vand (brug håndbruseren). Når væggen skylles ren, starter man fra oven og arbejder nedad. Eftertør med en opvredet klud.
Skabe, skuffer, hylder og andet inventar tørres over med en fugtig klud efter behov. Nogle typer badeværelser har løst monterede hylder, der kan tages ned og vaskes af eller sættes i opvaskemaskinen. Hvilken slags snavs:
  • Støv
  • Hår og hudaffald
  • Kalk og sæberester
  • Bakterier

Her er de bedste rengøringsfirmaer

Abc-Service Clean & Protect
Kongevænget 21
2765 Smørum
CVR: 37198668
www.abc-s.dk
Rossen Rengøring
Jordbærvangen 6
2765 Smørum
CVR: 31310105
www.rossenrengoering.dk
Gartnergården Ejendomsservice ApS
Pilekær 1, Smørumnedre
2765 Smørum
CVR: 38028162
Tlf. 46730267