Tilbud rengøring Dragør

 • Indhent 3 fantastiske tilbud på rengøring Dragør
 • Billig rengøring - Du kan spare tid og penge
 • Indsend kontaktskemaet på kun 8 min.

Billig rengøring

Veje i postnummer 2791

Nyvangsvej
Pileengen
Løkkerenden
Haarlem Alle
Lindevej
Møllelodden
Lille Engstien
Elborg Alle
Fogdens Plads
Dadelstien
Hallumvej
Lillegade
Granstien
Bøgeengen
Nøragersmindevej
Musvitvej
Ahornvej
Gerdsvej
Engløkken
Blegerstræde

Spar 22 % på billig rengøring Dragør – Få gratis 3 tilbud

Undgå at betale overpris for en faguddannet rengøringsassistent i 2791 Dragør. Find let den rigtige pris på din rengørings opgave på rigtig kort tid - derudover med enormt godt nedslag. Der er penge at spare på en rutineret og velrenommeret rengøringsassistent i 2791 Dragør.
Hader du at løse opgaver som vinduespolering, privatrengøring eller Industrirengøring, så indhent gerne 3 uimodståelige pristilbud. Du har ramt rengøringssiden Billig-rengøring.dk, hvor du nu kan indhente to-tre fede rengøringstilbud. Benyt dig af denne gratis udbudsside allerede i dag og spar enkelt 17 procent.
Gamle glas og dyre krystalglas har bedst af at blive vasket op i hånden da du ellers kan risikere, at de bliver mælkede. Grimme glas kan skyldes følgende: For meget afspændingsmiddel giver fedtede glas. For lidt afspændingsmiddel giver plettede eller stribede glas. Overdosering af maskinopvaskemidlet kan i visse tilfælde give mælkede eller tågede glas.

Sådan rengøres køkkenet

I mange hjem er køkkenet familiens samlingssted. Køkkener i dag er store og har spiseplads, hyggekrog til familiens mindste, madskål til hunden og meget mere. Et rum, som bliver brugt meget, og hvor hygiejnen skal være i top, stiller krav til rengøringen. Da rengøringen i køkkenet afhænger meget af, hvor meget de enkelte ting bruges, er rengøringen af alt teknisk udstyr samlet et sted. På det øvrige inventar er daglig og ugentlig rengøring slået sammen. Hvad skal der bruges:
 • Universal-rengøringsmiddel
 • Håndopvaskemiddel
 • Eddikesyre 32%
 • Handsker
 • Opvaskebørste
 • Køkkenrulle
 • Karklud og viskestykke
 • Blå skuresvamp

Indretning af køkkenet

Hvis man gerne vil sikre en høj hygiejnisk standard uden at bruge meget tid på rengøring, skal man ikke have for mange ting stående fremme, men begrænse antallet af steder, hvor fedt og andet snavs kan samle sig. Prioriter lukkede skabe og hylder samt glatte frie overflader.
Udstyr skal have sin plads der, hvor man bruger det. Tænk også over, hvilke materialer du indretter med. Det er fx en dårlig ide at have gulvtæppe i et køkken. Vælg i stedet et gulv, som er let at vaske og kan tåle, at man spilder fedt på det.
Kvik-rengøring: Saml den snavsede service i opvaskebaljen og stil det ned under vasken eller ind under sengen. Aftør køkkenbordet og gå ud med affald. Hvis komfuret er snavset, kan meget reddes ved at tage en ovnplade med rent bagepapir på og placere den oven på komfuret. På den måde ser køkkenet ryddeligt og rent ud.

Find de bedste rengøringsfirmaer

DanRengøring
Lundeager 13
2791 Dragør
CVR: 35372660
www.danrengoring.dk
​Lauren A/S
A.P. Møllers Allé 39
2791 Dragør
CVR: 28505272
www.lau-ren.dk
Dragør Rengøring I/S
A.P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
CVR: 33272561
Tlf. 25309002