Tilbud rengøring Bramming

  • Indhent 3 tiltalende tilbud på rengøring Bramming
  • Billig rengøring - Lad os gøre det hårde arbejde
  • Udfyld formularen online på ca syv min.

Billig rengøring

Vi dækker også disse
veje i Bramming

Kjærgårdsvej
Krogen
Mæglergade
Solsortevej
Hybenvej
Dannesvej
Vestergade
Glejbjergvej
Vestparken
Øster Vejrupvej
Dyrlægeparken
Jasminvej
P. Schous Vej
Grønvangstoften
Lindegade
Gummesmarkvej
Nørremarkvej
Videkærvej
Grønningen
Dalshøjvej

Billig rengøring Bramming - Få gratis 3 tilbud og spar penge

Det er desværre ikke kun parfumestofferne, der griber om sig, men desinfektionsmidler er blevet en ny dille. Mange mennesker er af den opfattelse, at disse midler kan erstatte grundig rengøring, og gøre deres hjem til bakteriefrit område. Men de kan få omgivelserne til at lugte rent og blege pletter, men de fjerner ikke snavs m.m.
Få 3 seriøse tilbud på billig rengøring Bramming. Det er en absolut umulig opgave at fjerne bakterierne fra hjemmet, bare et host og en udånding vil gøre processen umulig. Køle/fryseskabe skal ikke desinficeres, de skal rengøres med vand og opvaskemiddel.
Det samme gælder rengøring af toiletter, de skal gøres rene med et toiletrensemiddel og flydende rengøringsmiddel, og det skal bare gøres ofte. En eventuel desinfektion holder kun, til den næste person bruger toilettet. Hvis man har brug for at blege eventuelle pletter, kan det lade sig gøre med en 3%-brintoverilteopløsning, der er uskadelig for miljøet.

Rengøring af stål, rustfrit/forkromet

Rustfrit stål anvendes til bordplader, stålvaske, gryder, bestik, hylder etc. Forkromet stål anvendes til understel på borde, til reoler og hårde hvidevarer. Forkromet stål bliver hurtigt fedtet at se på. lsær kan køleskabslåger og lign., som tit bliver rørt ved, være svære at holde blanke.
Rustfrit og forkromet stål kan vaskes af i universal-rengøringsmiddel og tørres over med en fugtig klud efter behov. Brug ikke skuremiddel og skuresvampe, det kan ridse overfladen - og hvis det sker, kan der med tiden opstå rust.
Man kan også bruge et specielt pudsemiddel beregnet til pudsning af overflader, bestik og pyntegenstande af rustfrit stål. lndholdet i midlet anses ikke som miljøskadelige i de mængder, der bruges i husholdningen. Midlet fjerner også den rust på bestik, som kan opstå, hvis man fx ikke skyller bestikket af inden det stilles i maskinen.

Flyverust og universal-rengøringsmiddel

For at undgå flyverust skal det fjernes, inden man igen stiller bestikket i opvaskemaskinen: Kom lidt pudsemiddel på en klud og gnid på rustpletterne til de er væk. Skyl med rent vand og vask bestikket i opvaskemaskinen. Stålet kan godt tåle eddikesyre og andre afkalkningsmidler.
Olie til rustfrit stål er et plejemiddel specielt til store flader som køleskabe, opvaskemaskiner, ovne m.m. Midlet smøres på den rengjorte overflade med en ren tør klud og poleres godt ind i overfladen. Der skal bruges meget lidt - ellers bliver overfladen fedtet og umulig at holde pæn.
Midlet beskytter overfladen mod fedtede fingre osv. Med jævne mellemrum skal olien vaskes af med et universal-rengøringsmiddel og overfladen pudses op igen. Den kan nemt erstatte pudsemidlet og er også god til at fjerne fedtstænk m.v. på fx emhætter i rustfrit stål. Der findes en speciel svamp kun beregnet til rustfrit stål.

Aktuel tilbud rengøring fra 6740

Landsbyens Handy Service
Gl Darumvej 12 A
6740 Bramming
CVR: 18448785
Hjemmeside
GTC Rengøring
Storegade 60
6740 Bramming
CVR: 31446368
Hjemmeside
TM Rengøring
Engvej 1
6740 Bramming
CVR: 36374748
Hjemmeside