Tilbud rengøring Brøndby

  • Indhent 3 skarpe tilbud på rengøring Brøndby
  • Billig rengøring - Udfyld formularen online i dag
  • Indsend online skemaet på kun 8 min.

Billig rengøring

Eksempler på
2605 vejnavne

Brøndby Haveby Afd 4
Plovmarksvej
Krogagervej
Gammelager
Lavendeldalen
Banemarksvej
Lupinstien
Bellisbakken
Gillesager
Liljelunden
Bakkegårdsvej
Kirkebjerg Søpark
Kirkebakken
Præstegårdsvej
D B U Allé
Løvstien
Fuglemosen
Brøndby Stadion
Gyveldalen
Nybovej

Få 3 skræddersyede gratis tilbud på effektiv rengøring Brøndby

Imprægnering af antistatklude: Lav en blanding af 4 dele skyllemiddel og 1 del vand, og vrid en engangsklud op i blandingen og lad den tørre. Brug kluden i tørretumbleren, når du tørrer syntetiske tekstiler, som hindrer, at de bliver statisk elektriske. Kluden kan bruges igen og igen. Billig rengøring Brøndby.
Afkalkning af forkromede armaturer: De fleste armaturer er lavet af forkromet stål, der tåler at blive behandlet med vand og eddikesyre til fjernelse af kalken. Nogle få armaturer tåler kun specielle afkalkningsmidler, der beskytter det forkromede, men det står i den brugsanvisning, der fulgte med ved købet af armaturet.
Alabast: Alabast bruges bl.a. til lampefødder og nips. Alabast er en variant af gips. Den er finkornet og svagt gennemskinnelig som marmor. Farven er som regel hvid, men kan også være gullig eller rødlig. Da alabast opløses af vand, kan ting af alabast kun tåle at blive støvet af eller aftørret med en klud.

Praktiske anvisninger

Når man støver af, skal man starte oppefra og arbejde sig nedefter. Hylder, skabslåger, billeder, møbler, døre og vindueskarme aftørres med en hårdt opvredet klud.
Støvsugning: Start med at fjerne løse ting/inventar fra gulvet. Støvsug frem i rummet med små langsomme bevægelser hen over gulvet og helt ind til fodpanelerne - på den måde er støvsugeren mest effektiv, og det er lettere at få øje på snavset. Skift mundstykke på støvsugeren, hvis opgaven kræver det. Anvend fx et mindre mundstykke ved støvsugning af gardiner, møbler, tøjdyr osv.
Rengøring af radiatorer: De fleste støvsugere har et specielt mundstykke, som kan bruges til radiatoren. Ellers er en blød, langskaftet børste en udmærket mulighed. Når radiatoren er fri for støv, kan den tørres af med en fugtig klud.

Rengøring i børneværelset

Alt pynt/legetøj, som kan tåle at blive vasket op i opvaskemaskinen, får en omgang på det lette program. Legoklodser kan også vaskes i et pudebetræk på uldprogram (30 grader) i vaskemaskinen. Slå en knude på betrækket, så klodserne ikke falder ud. Efter vask hældes de ud på håndklæder og lufttørrer.
Bamser kan som regel også vaskes enten i hånden eller på uldprogram i vaskemaskinen. Se vaskeanvisningen. Bamser, der ikke kan vaskes, kan lægges til luftning for at nedsætte antallet af støvmider. Vask gulvet indefra og ud af rummet. Begynd og end ved døren.
Vinduerne i rummet pudses, når de trænger til det. Vask ruderne med vand og universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Anvend en skraber til at skrabe vandet af med. Tør kanterne efter med et vaskeskind eller en mikrofiber-klud. Fod- og elpaneler støvsuges og vaskes af.

Tilfældig tilbud rengøring fra postnummer 2605

Vaskebjørnen Rengøring ApS
Midtager 17
2605 Brøndby
CVR: 29797951
Hjemmeside
Elite Ren ApS
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby
CVR: 33054319
Hjemmeside
AtZ Rengøring
Gammelager 1
2605 Brøndby
CVR: 16988871
Hjemmeside