Tilbud rengøring Brøndby

  • Bestil 3 bundsolide tilbud på rengøring Brøndby
  • Billig rengøring - Få ca 19 procent i rabat
  • Udfyld webformularen på bare 2 minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
fra Brøndby

Guldregnstien
Prøvensvej
Bryggerdammen
Plovmarksvej
Korsdalsvej
Park Allé
Kværulantstien
Højgårdsvænget
Kirkebjerg Søpark
Græstoftevej
Løvstien
Hyggestien
Lavendeldalen
Engager
Humlemarksvej
Præstelodden
Knudslundvej
Hvedemarksvej
Lerdammen
Horsedammen

Få 3 skræddersyede gratis tilbud på effektiv rengøring Brøndby

Det er ganske kompliceret at nå rengøringen af din bolig selv - bestil i stedet 3 uovertrufne tilbud. Fortæl om rengøringsopgaven i rengøringsassistentskemaet på under 8 minutter (så kort tid tager det). En helt gratis og kvik hjælp fra os til jer med priser, der varmer i budgettet.
Er du ikke god til at bruge kræfter på butiksrengøring, rengøringsaftale eller rengøring af private hjem, så skaf i stedet 3 gennemarbejdede specialtilbud. Vi finder kun tilbud hos robuste rengøringsfirmaer, og dermed garanterer vi for professionelt rengøringsarbejde fra start til slut. Beskriv rengøringsopgaven i rengøringsassistentformularen.
Alabast: Alabast bruges bl.a. til lampefødder og nips. Alabast er en variant af gips. Den er finkornet og svagt gennemskinnelig som marmor. Farven er som regel hvid, men kan også være gullig eller rødlig. Da alabast opløses af vand, kan ting af alabast kun tåle at blive støvet af eller aftørret med en klud.

Praktiske anvisninger

Når man støver af, skal man starte oppefra og arbejde sig nedefter. Hylder, skabslåger, billeder, møbler, døre og vindueskarme aftørres med en hårdt opvredet klud.
Støvsugning: Start med at fjerne løse ting/inventar fra gulvet. Støvsug frem i rummet med små langsomme bevægelser hen over gulvet og helt ind til fodpanelerne - på den måde er støvsugeren mest effektiv, og det er lettere at få øje på snavset. Skift mundstykke på støvsugeren, hvis opgaven kræver det. Anvend fx et mindre mundstykke ved støvsugning af gardiner, møbler, tøjdyr osv.
Rengøring af radiatorer: De fleste støvsugere har et specielt mundstykke, som kan bruges til radiatoren. Ellers er en blød, langskaftet børste en udmærket mulighed. Når radiatoren er fri for støv, kan den tørres af med en fugtig klud.

Rengøring i børneværelset

Alt pynt/legetøj, som kan tåle at blive vasket op i opvaskemaskinen, får en omgang på det lette program. Legoklodser kan også vaskes i et pudebetræk på uldprogram (30 grader) i vaskemaskinen. Slå en knude på betrækket, så klodserne ikke falder ud. Efter vask hældes de ud på håndklæder og lufttørrer.
Bamser kan som regel også vaskes enten i hånden eller på uldprogram i vaskemaskinen. Se vaskeanvisningen. Bamser, der ikke kan vaskes, kan lægges til luftning for at nedsætte antallet af støvmider. Vask gulvet indefra og ud af rummet. Begynd og end ved døren.
Pyntegenstande er et vidt begreb, der rummer små og store genstande, som pynter og smykker et hjem. Skal rengøres så støv og snavs ikke skæmmer. Man må prøve sig frem afhængig af materiale og dets overfladebehandling. Ofte er en tør aftørring tilstrækkelig.

Lokale rengøringsfirmaer i 2605 Brøndby

Friis Rengøring & Vinduespolering ApS
Park Allé 373
2605 Brøndby
CVR: 12853742
www.friis-ren.dk
AtZ Rengøring
Gammelager 1
2605 Brøndby
CVR: 16988871
www.atz.dk
Renex Gruppen A/S
Vallensbækvej 22 B
2605 Brøndby
CVR: 24232182
www.renexgruppen.dk