Tilbud rengøring Bjerringbro

  • Bestil 3 hammerfede tilbud på rengøring Bjerringbro
  • Billig rengøring - Udfyld formularen på ca 7 min.
  • Indsend tekst formularen på mindre end 2 min.

Billig rengøring

Lokale veje
Bjerringbro

Gl. Færgevej
Nørrehedevej
Kraghedevej
Korreborgvej
Tranevej
Ladingvej
Skovbrynet
Konvalvej
Asavej
Stendiget
Mammen Byvej
Realskolevej
Nøddelundvej
Egholtvej
Langelinie
Bromøllevej
Poppelvej
Bollersvej
Kildevej
Havnsvej

God rengøring Bjerringbro - Få 3 gratis rengøring tilbud

Få super tilbud fra eksperter på at ordne rengøringsopgaven i 8850 Bjerringbro. Slip for at betale mere end nødvendigt for en faguddannet specialist i 8850 Bjerringbro. Spar let mange penge på en faglærd og energisk specialist i 8850 Bjerringbro.
Er du på jagt efter en ansvarsbevidst og arbejdsvillig rengøringshjælp i 8850 Bjerringbro? En engageret specialist kan klare rengøringsarbejdet i 8850 Bjerringbro. Prisportalen Billig-rengøring.dk er en både hurtig og smart internet rengøringsservice, der garanterer at opspore de ypperste tilbud på rengøringsarbejde.
Hvis der er kalkbelægninger i kanten af badeforhænget, kan de fjernes på følgende måde: Brug en plastbalje, da vaskemaskinen ikke tåler syre. Fyld baljen med 10 liter varmt vand og 1/2 liter 32%-eddikesyre. Fold badeforhænget på langs, dyp kanten ned i vandet og lad det ligge i 1 times tid.

Smarte rengøringstips

Lakerede trægulve: Vask gulvet med et almindeligt rengøringsmiddel men vask det med en hårdtopvredet klud, så der spares på vandet. For meget vand kan ødelægge gulvet, så det på sigt kommer til at revne i samlingerne og begynder at knirke.
Malede trægulve: Malede trægulve er nemme at holde rene. Vask dem med et almindeligt rengøringsmiddel.
Ubehandlet og afhøvlet træ: Vask og skur gulvet med sæbevand - en dl sæbespåner og fem liter vand. Tør godt efter med en hårdtopvredet klud, så gulvet kun efterlades let fugtigt. Og vask så vidt muligt gulvet på langs med træets årer.
Termokande: Er termokanden belagt med te- og kafferester, så put lidt bagepulver i den, og fyld den op med kogende vand. Lad det stå et døgns tid og skyl kanden grundigt efter med kogende vand.

Flere smarte rengøringstips

Stuk: Rengøring af stuk er et omstændeligt arbejde. Smør stukken ind i havregrød, tapetklister eller brun sæbe for at få snavs og gammel maling af. Dæk det til med plastik, og lad det sidde i et halvt døgn. Fjern derefter plastikken, og skrab forsigtigt massen af. Sprøjt så godt med vand på stukken med en forstøverflaske og vask stukken grundigt med en opvaskebørste eller en tandbørste. Lad det tørre, inden stukken males på ny.
Støbejernspande: For at rengøre en støbejernspande ordentligt er det en god ide jævnligt at give den en behandling med groft salt og madolie. Varm langsomt panden op, hæld groft salt på panden, så det dækker bunden, og lad det stå i 10 minutter. Hæld så saltet ud, og hæld et par centimeter madolie i panden. Lad det koge for meget svag varme i et par timer, sluk så for varmen, og lad det stå natten oven.

Bjerringbro rengøringsfirmaer eksempler:

JBC´s Miniservice
Bellisvej 6
8850 Bjerringbro
CVR: 20723637
www.facebook.com/290237164515843
Schiblers Service
Stenhusevej 8
8850 Bjerringbro
CVR: 37933619
www.facebook.com/schiblersservice
Bjerringbro Rengøring
Pilekrattet 9
8850 Bjerringbro
CVR: 17035983
www.helt-rent.dk