Tilbud rengøring Ballerup

  • Bestil 3 kontante tilbud på rengøring Ballerup
  • Billig rengøring - Lad firmaerne kæmpe om opgaven
  • Udfyld formularen online på mindre end 6 minutter

Billig rengøring

Postnummer 2750
vejnavne

Præstevænget
Nørrevej
Tårnets Kvarter
Pileagervej
Jupiterstien
Knudsminde Alle
Kildesvinget
Irisvænget
Rugvænget
Ægirstien
Neptunstien
Thøger Larsens Alle
Syvendehusvej
Lautrupbjerg
Stenhusstræde
Liljekonvalstien
Storfyrstinde Olgas Alle
MacDonald Alle
Lindbjergvej
Lokestien

Rengøring Ballerup. Vi skaffer 3 gratis tilbud på 48 timer

Få velrenommeret assistance til udførelse af dine nødvendige rengøringsopgaver til yderst strålende priser. Bestil en kreativ rengøringsassistent til f.eks. at gøre metodisk rent i dit hjem allerede i dag. Fortæl os om din rengøringsopgave i rengøringsassistentformularen (det tager kun 10 min).
Vores omfattende netværk omfatter robuste og effektive rengøringsvirksomheder i hele landet - også i Ballerup. Du sparer både tid og penge (henved 30 pct) med 3 super stærke tilbud. Find en rengøringsassistent, som evner at gøre almindeligt rent i hjemmet her på sitet.
Hjemmets lampeskærme er fremstillet af forskellige materialer, fx stof, papir, glas og metal. Stof- og papirslamper støvsuges med et børstemundstykke. Glas- og metal-lampeskærme tåler afvask med en fugtig klud tilsat universalmiddel. OBS: Sluk altid for strømmen inden lamperne rengøres.

Rengøring af håndvask, vandhane og spejl

Start med at rengøre håndvask og vandhane med et universal-rengøringsmiddel. Fordel atkalkningsmiddel i håndvask og på armatur. Skru vandhanesien (perlator) at og læg den i blød i afkalkningsmiddel i en lille skål (husk at fjerne pakningen, som ikke kan tåle afkalkningsmidlet).
Kan vandhanesien ikke skrues af, hældes lidt middel i en plastikpose som bindes om hanen. Lad afkalkningsmidlet virke i ca. 5 min. OBS.: Bruger man eddikesyre til afkalkning - vær da opmærksom på, at ikke alt armatur tåler eddikesyren - det blanke bliver ødelagt.
Skur vask og vandhane - husk også ydersiden at vasken samt rør. Skyl godt efter med koldt vand og tør så godt efter med en opvredet klud. Spejlet rengøres med en klud, der er opvredet i vand tilsat afkalkningsmiddel. Skyl afkalkningsmidlet af og tør spejlet at med en hårdt opvredet klud. Puds evt. efter med nogle stykker toiletpapir.

Bruseniche/brusekabine

Væggene i brusernichen er udsat for meget vand, og skal indimellem afkalkes. Undersøg først, om det materiale, brusenichen er lavet af, kan tåle afkalkningsmiddel. Er der fx malet glasvæv i brusenichen, kan et stærkt afkalkningsmiddel ikke bruges.
Brug i stedet for almindelig ufarvet husholdningseddike i en mild opløsning (l del eddike til 4 dele vand). Ellers er fremgangsmåden den samme som nedenfor beskrevet. Brusekabiner fås i mange forskellige materialer, hvoraf nogle kan tåle afkalkning andre ikke. Følg vedligeholdelsesanvisningen som følger med fra leverandøren.
Nogle mennesker har det godt med at systematisere de daglige gøremål - andre vælger en mere løs model, Man kan vælge at lave en plan for, hvornår og hvordan man vil gøre det, og hvem der gør det. Rengøring er helt afhængig af, hvordan og hvor meget tingene bruges, og hvor meget plads der er.

Her er de bedste rengøringsfirmaer

Anetta Rengøring
Østerhøj Bygade 53
2750 Ballerup
CVR: 34937834
www.facebook.com/pg/anettarengoring
P.A. Rengøring og Vinduespolering
Brydehusvej 1
2750 Ballerup
CVR: 10919754
www.rengoringsfirma.dk
Askepot
Viggo Barfoeds Alle 5
2750 Ballerup
CVR: 27265464
www.askepot.dk