Tilbud rengøring Assens

  • Indhent 3 rundhåndede tilbud på rengøring Assens
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde udføres over hele Danmark
  • Indsend tekstskemaet på mindre end 7 minutter

Billig rengøring

Vejnavne i
postnummer 5610

Strandporten
Stensledgårdsvej
Ny Adelgade
Langstedgyden
Torøgyden
Tobaksgården
Nygade
Stængelrisvej
Lundbankevej
Kattesundet
Slippen
Maltebjerggyden
Solsikkevej
Møllevænget
Torø
Mygindlund
Roligheden
Nordbakken
Voldbrovej
Nygårdsvej

Rengøring Assens. Få 3 rengøring tilbud, 100% uforpligtende

Det er temmelig besværligt at gøre tilstrækkeligt rent i dit hjem selv - modtag hellere 2-3 fair tilbud. Oplys om rengøringsopgaven i rengøringshjælpformularen på max 8 min nu. Indhent lynhurtigt den rigtige pris på en rengøringsopgave nu - herudover med utrolig godt nedslag.
Find en rengøringshjælp, som evner at nå den almindelige rengøring i løbet af max 3 hverdage. Vælg et af rengøringsbuddene og få tæt på 13 pct i attraktiv rabat på din rengøringsopgave. Styr uden om inkompetente firmaer - Anvend vores solide tilbudsside Billig-rengøring.dk i stedet.
Skåle af plast: Det kan ikke undgås, at skåle og andre køkkenting af melaminplast med tiden bliver misfarvede af stærkt farvede produkter. Misfarvningen kan muligvis fjernes ved langsom kogning i 1/2 times tid i en stålgryde med 2 dl hvidvaskemiddel til 1-1 1/2 liter vand. Misfarvning på polyamid (nylon) kan ikke fjernes, da farven har indgået en kemisk forbindelse med polyamidet.

Malede trægulve

Nymalede trægulve er flotte og nemme at rengøre. Malingen giver gulvet en lukket overflade, som er snavs-afvisende. Vælg en maling, som er specielt beregnet til gulve, ellers slides den hurtigt at, især i gangbaner og områder med meget trafik. Et malet gulv vaskes i et universal-rengøringsmiddel.
Er malingen blevet slidt eller har fået pletter, som ikke kan bortvaskes, kan man slibe og male gulvet igen. Hvis man nøjes med kun at slibe og male selve pletten, kan det give uheldige farveforskelle.
Vask malede møbler af i universal-rengøringsmiddel og tør efter med en tør klud. Brug ikke store mængder vand. Hvis malingen er påført i et tyndt lag, kan vandet trænge ind, løsne laget og derved skade træet. De fleste typer af møbler kan dog godt tåle at blive skyllet, hvis man er omhyggelig med at tørre efter og ikke lader dem lufttørre.

Ludbehandlet træ

Ludbehandling bruges på lyst træ: køkkenborde, skabslåger, paneler, lofter og gulve - typisk på massive gulve af fyr eller grantræ, Behandlingen standser træets gulningsproces, så det bevares lyst og træets naturlige struktur fremhæves, Ludbehandling er en grundbehandling, som ikke er nok i sig selv. Efterfølgende skal træet enten sæbe- eller oliebehandles for at lukke overfladen og gøre den modstandsdygtig overfor snavs. Grundbehandling:
1) Træet vaskes eller males med hydratkalk (½ kg kalk til 5 Iiter vand). Træet skal tørre helt, hvorefter det støvsuges.
2) Giv gulvet enten sæbe eller oliebehandling. Herefter skal træet rengøres på en måde, som passer til den efterbehandling, det har fået.
Vaskeplejemiddel: Et rengøringsmiddel som f.eks. sæbespåner og brun sæbe eller et specialmiddel.

Eksempler på rengøringsfirmaer i postnummer 5610

Thuy Nguyen
Pilehaven 79
5610 Assens
CVR: 35306226
Tlf. 64711251
Flemming René Vinduespolering
Boelsbjergvej 7
5610 Assens
CVR: 21745979
www.fl-rene.dk
Renuka Ren
Dyrhaugegårde 7
5610 Assens
CVR: 34003882
Tlf. 64711234