Tilbud rengøring Als

  • Indhent 3 hurtige tilbud på rengøring Als
  • Billig rengøring - Få løst din opgave nu
  • Indsend formularen online på mindre end fire min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Als

Stegvej
Toften
Skomagergade
Søskrænten
Tjørnevænget
Spireavej
Solbærvej
Svarretoft
Rønnebærvej
Vibevej
Skolebakken
Vesterballe
Våninggade
Stevning Gade
Skoletoften
Rytterhaven
Rødenæbvej
Valmuevej
Uglebjergvej
Ulbjerggade

Billig rengøring Als – Vi skaffer dig hurtigt 3 gratis tilbud

Slip for uegnede firmaer - Anvend denne gratis håndværkerside Billig-rengøring.dk i dag. Robuste pålidelige rengøringsfolk kan løse din rengøringsopgave på relativ kort tid. Fortæl os om din rengøringsopgave i rengøringshjælpformularen på under 10 minutter her på Billig-rengøring.dk.
Skal du finde en veletableret og professionel rengøringshjælp på Als? Vælg et af rengøringshjælptilbuddene og få op til 31% i personlig rabat på din rengøringsopgave. Udfyld rengøringshjælpskemaet lige nu og modtag 3 skarpe tilbud fra potentielle rengøringsfolk.
Voksbehandlet træ: Vedligehold bordpladen med den møbelvoks, der passer til træsorten. Gnid voksen på i et tyndt lag, og polér efter med en grov klud. Fedtede belægninger af voks, som har ophobet sig i tidens løb, fjernes med terpentin. Andre pletter fjernes med fint slibepapir nr. 180-220. Moseeg skal slibes med forsigtighed.

Nålefilt og tæpper med luv

Nålefilt er typisk lavet af kunststof og giver et slidstærkt tæppe. Tæppet har en tæt overflade af fibre, som ligger fladt, hæftet til underlaget. Til daglig støvsuges tæppet med et glat mundstykke. Nålefilt tåler alle former for rengøringsmidler, som anvendes til pletfjerning, og kan renses med tæpperens.
Luv-tæpper findes i forskellige udgaver og materialer som uld, kunststof eller en blanding af syntetiske og naturlige fibre alt efter formål. De syntetiske fibre har størst slidstyrke og vælges typisk til gangarealer med meget trafik, mens uldtæpper er bedre egnet til stuer eller værelser. Til daglig støvsuges luv-tæpper med et glat mundstykke. De fleste typer væg til væg-tæpper kan tåle at blive vasket med tæpperens.
Polstrede møbler er beklædt med møbelstof af en tekstiltype, der er specielt slidstærk og ikke falmer nemt. Den nemmeste måde at rengøre et polstret møbel på er at støvsuge.

Kokostæpper og teglsten

Kokostæpper er fremstillet af plantefibre fra kokospalmen, som giver et meget slidstærkt tæppe. Anvendes typisk til måtter eller gange. Til daglig støvsuges tæppet med et glat mundstykke - men det kan være svært at komme i dybden på et kokostæppe, da strukturen i tæppet er åben og fibrene er stive. Tæppet kan pletrenses med forsigtighed. Brug så lidt vand som muligt - kokos bliver skjoldet af vand. OBS: Tæppet kan ikke tåle nogen form for tæpperens med vand.
Teglsten kan godt tåle syre men fugerne kan ikke: Skyl fugerne godt, så de er mættet med vand inden afkalkning - så tager de ikke skade. Fugerne skylles med bruseren, eller der kastes vand på ved hjælp af en spand. Derefter kan gulvet afkalkes med eddikesyre eller et andet afkalkningsmiddel. Se emballagen for doseringsvejledning.

Tilfældige rengøringsfirmaer fra postnr. 6430

Krikan Service
Hjortspringvej 4
6430 Nordborg
CVR: 35781390
www.krikan.dk
Nordals-Rengøring
Nordborgvej 60 A
6430 Nordborg
CVR: 28545223
www.facebook.com/1373448789334407
Unik Rengøring & Unik Trading
Gammelskovvej 14
6430 Nordborg
CVR: 27152376
www.unik-rengoering.dk