Tilbud rengøring Als

  • Modtag 3 seriøse tilbud på rengøring Als
  • Billig rengøring - Vi gør det let for dig
  • Indsend onlineskemaet på mindre end to min.

Billig rengøring

Eksempler på
6430 vejnavne

Skærveagervej
Snebærvej
Venøvej
Søtoften
Rypestien
Skovbrynet
Vester Søvej
Våninggade
Søholmvej
Snerlevej
Tingstedvej
Solbærvej
Skolehaven
Voldgade
Vestergade
Stærbækvej
Skadebjergvej
Skolemarken
Skomagergade
Ørredvej

Billig rengøring Als – Vi skaffer dig hurtigt 3 gratis tilbud

Få 3 perfekte tilbud på billig rengøring Als. Lakering af trægulve: Det er en god idé at spørge farvehandleren, hvilken slags lak, du skal bruge. For at være helt sikker på, at valget er det rigtige, er det en god idé at prøvelakere et kvadrat på 30 X 30 cm for at se, om lakken nu også kan forliges med den lak, der har været anvendt tidligere.
Man kan i uheldige tilfælde opleve, at det nylakerede gulv enten blærer op, ikke tørrer, eller lakken ikke hæfter tilstrækkeligt, så man f.eks. kan skrabe det hele af med en lille, sløv kniv. Sådan starter du lakeringsarbejdet:
- Flyt møbler og tæpper.
- Støvsug gulvet omhyggeligt.
- Vask gulvet med vand og flydende rengøringsmiddel.
- Vask gulvet med vand med eddikesyre, 3 dele vand og 1 del 32%eddikesyre.
- Vask til sidst med rent vand.
Når gulvet er helt tørt, starter det morsomme, nemlig selve lakeringen.

Nålefilt og tæpper med luv

Nålefilt er typisk lavet af kunststof og giver et slidstærkt tæppe. Tæppet har en tæt overflade af fibre, som ligger fladt, hæftet til underlaget. Til daglig støvsuges tæppet med et glat mundstykke. Nålefilt tåler alle former for rengøringsmidler, som anvendes til pletfjerning, og kan renses med tæpperens.
Luv-tæpper findes i forskellige udgaver og materialer som uld, kunststof eller en blanding af syntetiske og naturlige fibre alt efter formål. De syntetiske fibre har størst slidstyrke og vælges typisk til gangarealer med meget trafik, mens uldtæpper er bedre egnet til stuer eller værelser. Til daglig støvsuges luv-tæpper med et glat mundstykke. De fleste typer væg til væg-tæpper kan tåle at blive vasket med tæpperens.
Polstrede møbler er beklædt med møbelstof af en tekstiltype, der er specielt slidstærk og ikke falmer nemt. Den nemmeste måde at rengøre et polstret møbel på er at støvsuge.

Kokostæpper og teglsten

Kokostæpper er fremstillet af plantefibre fra kokospalmen, som giver et meget slidstærkt tæppe. Anvendes typisk til måtter eller gange. Til daglig støvsuges tæppet med et glat mundstykke - men det kan være svært at komme i dybden på et kokostæppe, da strukturen i tæppet er åben og fibrene er stive. Tæppet kan pletrenses med forsigtighed. Brug så lidt vand som muligt - kokos bliver skjoldet af vand. OBS: Tæppet kan ikke tåle nogen form for tæpperens med vand.
Teglsten kan godt tåle syre men fugerne kan ikke: Skyl fugerne godt, så de er mættet med vand inden afkalkning - så tager de ikke skade. Fugerne skylles med bruseren, eller der kastes vand på ved hjælp af en spand. Derefter kan gulvet afkalkes med eddikesyre eller et andet afkalkningsmiddel. Se emballagen for doseringsvejledning.

Tilbud rengøring Als eksempler:

Krikan Service
Hjortspringvej 4
6430 Nordborg
CVR: 35781390
Hjemmeside
Nordals-Rengøring
Nordborgvej 60 A
6430 Nordborg
CVR: 28545223
Hjemmeside
Unik Rengøring & Unik Trading
Gammelskovvej 14
6430 Nordborg
CVR: 27152376
Hjemmeside