Tilbud rengøring Aarhus

  • Få 3 gode tilbud på rengøring Aarhus
  • Billig rengøring - Vi sender din opgave i udbud
  • Indsend formularen på bare 7 minutter

Billig rengøring

Veje i postnummer 8000

H.C. Lumbyes Vej
Balivej
Domkirkepladsen
Dynkarken
Immervad
Kildegården
Ceres Allé
Falstersgade
Anholtsgade
Haveforeningen Aabrinken
Inge Lehmanns Gade
Bissensgade
Kroghsgade
Carl Bertelsens Gade
Observatoriestien
Fiskergyde
Balticagade
Hack Kampmanns Plads
Margrethepladsen
Absalonsgade

Rengøring Aarhus - Få absolut gratis 3 favorable tilbud

Få erfaren assistance til løsning af de udsatte rengøringsopgaver til yderst fantastiske priser. Find gratis den billigste pris på din rengøringsopgave på under 24 timer - derudover med utrolig godt nedslag. Det er let at indhente profitable tilbud på vor rabatportal og rengøringsfirmaerne ordner alle typer af rengøringsopgaver i hele Århus.
I løbet af rigtig kort tid får du gratis 3 reelle tilbud på professionel rengøringsarbejde. Lad anerkendte og reelle virksomheder i Århus ordne din rengøringsopgave. Bestil erfaren bistand til løsning af de udsatte rengøringsopgaver til yderst konkurrencedygtige priser.
Bomulds gardiner: Gardiner af bomuld kan som regel tåle at blive vasket ved 40° eller 60°C. Til kulørte gardiner anvendes et colorvaskemiddel og til hvide gardiner et hvidvaskemiddel. Stryg dem, mens de endnu er fugtige. Vær opmærksom på, at de kan krybe.

Gulvvask med moppe

Der findes flere gode moppesystemer. Vælg et med indbygget vridesystem i spanden, det skaber ergonomisk bedre betingelser, idet bla. belastningen af håndleddene mindskes.
Hold skaftet løst i hånden og vrid moppen i spandens vrideanordning. Det er vigtigt, at moppen ikke er alt for våd.
Når moppen er vredet, skal den bredes ud før gulvvask: løft moppen lidt fra gulvet og tril/drej samtidig skaftet rundt med håndfladerne.
Start gulvvasken ved døren og arbejd først fremad i den ene side af rummet, til endevæggen nås.
Arbejd dig herefter baglæns ud af rummet i den anden side, idet du vasker med 8-tals-bevægelser mod dig selv. Herved bliver alt løst støv og snavs samlet og bragt med ud af rummet.
Tør efter med en tør ren moppe.
Tips: Det er ikke nødvendigt altid at vaske gulvet helt inde ved gulvpanelerne, da dette stykke af gulvet sjældent bliver snavset. Vask kun i gangbanerne.

Ophæng af gardiner

Størrelsen og længden af gardiner varierer fra hjem til hjem, men heldigvis er gardinstængerne fulgt med udviklingen og er blevet forenklet en del. Nogle gardiner er forsynet med en bred løbegang, så gardinet blot skal trækkes direkte på gardinstangen efter vask.
På nogle gardiner er der 'klipset' nogle gardinringe, som trækkes på gardinstangen. Andre gardiner er forsynet med et rynkebånd med hægter, som fastsættes på en gardinskinne. Ergonomi: Når de nyvaskede gardiner skal fastsættes på glideskinne i loftet, skal man stå på en god og stabil stol/stige.
For at undgå ubalance og vrid i kroppen starter man med at hægte den sidste og den første hægte i gardinskinnen. Herved undgår man at stå og bære på gardinet under arbejdet - og man kan stå ret for opgaven og have begge hænder fri til at opsætte resten af gardinstykket.

Lokale rengøringsfirmaer fra postnummer 8000

Jowita´s Service
Karupvej 6
8000 Århus
CVR: 39793369
www.jowitas-service.dk
Ren-Service.com ApS
Park Alle 9
8000 Aarhus C
CVR: 28664141
www.ren-service.com
DINA service
Silkeborgvej 19 A
8000 Aarhus C
CVR: 20475293
www.dinaservice.dk