Tilbud rengøring Aarhus

  • Få 3 eftertragtede tilbud på rengøring Aarhus
  • Billig rengøring - Sammenlign priser online
  • Indsend skemaet online på bare 5 min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Aarhus

Dalargade
Fiskergade
Nygade
Klosterport
Orla Lehmanns Allé
Brammersgade
Gebauersgade
Fiskerivej
Larsen-Ledets Gade
Irma Pedersens Gade
Frederiksbjerg Torv
Nordborggade
Hack Kampmanns Plads
Fredensgade
Hjortholmsvej
Carl Blochs Gade
Flisvej
Nyborggade
Bahreinvej
Oldjordsvej

Rengøring Aarhus - Få 3 favorable tilbud - 100% uforpligtende

Få 3 superaktuelle tilbud på billig rengøring Århus. Der findes et utal af moprengøringssystemer. Hovedprincippet er, at mopgarnet har en stor overflade, som kan samle og fastholde snavset. Mopgarner eller -duge fremstilles af syntetiske materialer. Mopgarn eller -dug sættes fast på en mopfremfører, som sættes på et skaft. Nogle almindelige systemer:
- Minimop eller den spanske mop. Har et lille langtrevlet mopgarn og en tilhørende spand med et vridegitter, hvor garnet kan vrides eller dryppe af. Velegnet til mindre arealer og private hjem.
- Fladmop: Har et småløkket mopgarn (næsten frotteagtigt) med tilhørende spande. Professionelt arbejder man stort set altid med et tospandssystem, hvor man i den ene spand har vand med rengøringsmiddel, i den anden opskylningsvand. Desuden bruger man vridesystemer, der kan være hånd-, fod- eller maskinbetjente.
- Wetmop: Har et langtrevlet mopgarn og tilhørende spande og vridesystem.

Gulvvask med moppe

Der findes flere gode moppesystemer. Vælg et med indbygget vridesystem i spanden, det skaber ergonomisk bedre betingelser, idet bla. belastningen af håndleddene mindskes.
Hold skaftet løst i hånden og vrid moppen i spandens vrideanordning. Det er vigtigt, at moppen ikke er alt for våd.
Når moppen er vredet, skal den bredes ud før gulvvask: løft moppen lidt fra gulvet og tril/drej samtidig skaftet rundt med håndfladerne.
Start gulvvasken ved døren og arbejd først fremad i den ene side af rummet, til endevæggen nås.
Arbejd dig herefter baglæns ud af rummet i den anden side, idet du vasker med 8-tals-bevægelser mod dig selv. Herved bliver alt løst støv og snavs samlet og bragt med ud af rummet.
Tør efter med en tør ren moppe.
Tips: Det er ikke nødvendigt altid at vaske gulvet helt inde ved gulvpanelerne, da dette stykke af gulvet sjældent bliver snavset. Vask kun i gangbanerne.

Ophæng af gardiner

Størrelsen og længden af gardiner varierer fra hjem til hjem, men heldigvis er gardinstængerne fulgt med udviklingen og er blevet forenklet en del. Nogle gardiner er forsynet med en bred løbegang, så gardinet blot skal trækkes direkte på gardinstangen efter vask.
På nogle gardiner er der 'klipset' nogle gardinringe, som trækkes på gardinstangen. Andre gardiner er forsynet med et rynkebånd med hægter, som fastsættes på en gardinskinne. Ergonomi: Når de nyvaskede gardiner skal fastsættes på glideskinne i loftet, skal man stå på en god og stabil stol/stige.
For at undgå ubalance og vrid i kroppen starter man med at hægte den sidste og den første hægte i gardinskinnen. Herved undgår man at stå og bære på gardinet under arbejdet - og man kan stå ret for opgaven og have begge hænder fri til at opsætte resten af gardinstykket.

Eksempler på tilbud rengøring i 8000 Aarhus

DINA service
Silkeborgvej 19 A
8000 Aarhus C
CVR: 20475293
Hjemmeside
Ren-Service.com ApS
Park Alle 9
8000 Aarhus C
CVR: 28664141
Hjemmeside
Servico ApS
Mejlgade 42
8000 Aarhus C
CVR: 32879411
Hjemmeside