Tilbud rengøring Aabenraa

  • Indhent 3 eminente tilbud på rengøring Aabenraa
  • Billig rengøring - Udfyld formularen på ca 6 minutter
  • Indsend skemaet online på under ni min.

Billig rengøring

Vi dækker også
postnummer 6200

Styrtom Engvej
Slugten
Styrtom Skovvej
Tønningvej
Søgård Hovvej
Surkær
Solvænget
Ådalen
Årslev Skovvej
Vesterballevej
Røllum Bygade
Stubbæk Bygade
Sydhavn
Sandved
Wais
Stollig Bygade
Stolligvej
Skrevenstenvej
Skølsigvej
Svejrupløkke

Rengøring Aabenraa - Indsend opgave - Få 3 tilbud - Spar penge

Tapet: Der findes to slags tapeter, nemlig dem der er vaskbare, og så dem der ikke er det. Vaskbare: Vask tapetet med en opløsning af flydende rengøringsmiddel og vand. Undgå at det bliver for vådt. Begynd nedefra, da du ellers kan risikere, at det rene vand løber ned i det snavsede og giver striber, som er svære at få væk.
Ikke vaskbare: Støv kan fjernes ved støvsugning med børstemundstykket. Fedtpletter fjernes evt. med pibeler udrørt med vand til en grød. Når grøden er tør, børstes den af med en blød børste. Prøv først nede ved panelet eller et andet skjult sted, om tapetet tåler behandlingen.
Få 3 konkurrencedygtige tilbud på billig rengøring Aabenraa. Bejdset træ: Aftør træet med flydende rengøringsmiddel opløst i vand, og tør efter med tørre, bløde bomuldsklude. Mahogni (rødbrun i forskellige farver), teak (brunligt) og palisander (mørkebrun til sort).

Voksbehandlede trægulve

Voksbehandlede eller bonede gulve ses ikke så meget mere. l gamle dage var voksbehandlede gulve meget blanke og skinnende, hvilket tog lang tid at opnå. Ønsker man, at ens gulv skal skinne og være blankt, så skal gulvet pudses op med klude eller en maskine.
De fleste vaskeplejemidler med voks kræver ingen efterpolering - de bliver til en vis grad blanke, når de tørrer. Voksbehandlede gulve kan ikke tåle vand i store mængder. Voksfilmen bliver plettet af vand. Et nyafhøvlet gulv skal have lukket overfladen ved vask i et plejemiddel beregnet til at voksbehandle gulve med.
Man danner en voksfilm ved at vaske gulvet flere gange i midlet. Vask gulvet i et vaskeplejemiddel med voks. På den måde vedligeholdes voksfilmen. Hvis voksfilmen er blevet kedelig at se på, kan man vaske gulvet i universal-rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade.

Rengøring af gummi

Gummi produceres i en naturlig og en syntetisk udgave. Gummibelægninger er slidstærke, lyddæmpende, og skridsikre, når de ikke er våde. Hvis de skal være skridsikre i våd tilstand, kan man vælge en overflade, som er ru eller nopret.
Gulve af gummi - Naturgummi - er velegnet til gangarealer, indgangspartier med høj belastning og rum, hvor der ønskes en støjdæmpning. Naturgummi er ikke velegnet som gulvbelægning til vådrum, da det ikke kan tåle at være vådt i længere tid og heller ikke kan svejse fast til et vandtæt underlag. Syntetisk gummi er udviklet primært til industrien.
Det kan støbes til et gulv uden fuger og er derfor velegnet til vådrum. Det giver et helt tæt gulv i eksempelvis brusekabine eller badeværelse. Gulvet kan vaskes i universal-rengøringsmiddel eller et vaskeplejemiddel specielt fremstillet til gummi. Det kan ikke anbefales at bruge brun sæbe eller sæbespåner pa gummigulve.

Aabenraa tilbud rengøring eksempel:

Com4 Erhvervsrengøring
Ringvej 11
6200 Aabenraa
CVR: 31143527
Hjemmeside
KP Multi-Service
Undelevvej 22
6200 Aabenraa
CVR: 30747607
Hjemmeside
ServiSyd ApS
Stubbæk Bygade 32
6200 Aabenraa
CVR: 27965172
Hjemmeside