Tilbud rengøring Østerbro

  • Indhent 3 rare tilbud på rengøring Østerbro
  • Billig rengøring - Tilbud fra reelle firmaer
  • Udfyld tekstformularen på kun 2 minutter

Billig rengøring

2100 Østerbro
vejnavne

Musholmgade
Wiedeweltsgade
Odensegade
Stakkesund
Masnedøgade
Øster Allé
Vardegade
J.A. Schwartz Gade
Midtermolen
Victor Bendix Gade
Helgesensgade
Henrik Harpestrengs Vej
Horserødvej
Jacob Erlandsens Gade
Ringkøbinggade
Assensgade
Horsensgade
Svanevænget
Svaneknoppen
Øster Farimagsgade

Rengøring Østerbro – Få 3 gratis tilbud – Spar 24 procent

Står du og skal bruge en kreativ og ansvarsbevidst rengøringsassistent på Østerbro. Lad erfarne og velrenommerede specialister på Østerbro påtage sig rengøringsopgaven. Hjemme kan du helt afslappet vurdere rengøringstilbuddene og så udvælge det, du foretrækker.
Lokale arbejdsvillige fagmænd kan gøre indgående rent i hjemmet her på Billig-rengøring.dk. Med vores effektive online rengøringsservice kan vi tilbyde, at lokalisere tre hurtige rengøringstilbud fra pålidelige billige rengøringsfirmaer tæt på dig. Spar nemt tid og penge på en reel og kvalitetsbevidst rengøringsassistent på Østerbro.
Du bliver nødt til at give rengøringsredskaberne et kritisk eftersyn. Måske er det på tide, at fejebakken får en efterfølger - kanten skal være helt glat, så snavset kommer op på bakken, uden at du skal forsøge talrige gange. Hvis hårene på kostene er blevet flade af al det kosteri i tidens løb, trænger de måske også til en værdig efterfølger.

Den daglige rengøring

Start med den daglige rengøring. Aftør derefter alle vandrette flader, oversiden af billeder, lampeskærme, bøger, nips og andet inentar med en tør støveklud eller en mikrofiberklud. Ryst evt. kluder/kosten ud ad vinduet med mellemrum for at undgå blot at flytte støvet rundt.
Løft derefter så mange ting som muligt væk fra gulvet. Her tænkes på legetøj, sækkestole, tasker og andet løst inventar, som kan komme i vejen for en støvsugning. Støvsug grundigt i alle gangbaner, hjørner og under møbler og andet inventar. Gulvtæppet i stuen støvsuges grundigt.
Brug fugemundstykket langs panelerne. Vask gulvet i forhold til gulvtype. En daglig udluftning af 10 minutters varighed er med til at sikre et godt indeklima. Lad dagslyset få adgang til stuen. Sørg for at vinduerne ikke dækkes af lukkede persienner eller lange gardiner. Støvsug evt. i gangbanerne og rundt om den stol, familiens yngste benytter.

mikrofiber-klude og støveklude

En fin mikrofiber-klud (beregnet til glas) er god til afstøvning. Mikrofiber-kluden oplader statisk elektricitet og suger derfor støvet til sig og holder det fast, så det ikke drysser af et andet sted i rummet. Bruger man en almindelig støveklud er det en god ide at imprægnere den med glycerin (købes i supermarkedet), så den bedre fastholder støvet.
Imprægnering of støveklud: Efter vask skylles støvekluden op i 1 liter vand og 1 spsk. glycerin. Dette får kluden til at binde støvet i stedet for at hvirvle det op. Skyl evt. flere klude op i opløsningen på én gang. Efter tørring foldes de sammen og lægges i en plastikpose - så er de lige klar til brug. Ugentlig rengøring - Rækkefølge:
  • Afstøvning/aftørring
  • Støvsugning
  • Gulvvask

Østerbro rengøringsfirmaer eksempler:

Ren A+/Errands Services
Jacob Erlandsens Gade 1
2100 København Ø
CVR: 34448973
Tlf. 81610786
Rengøring i København ApS
Århusgade 21
2100 København Ø
CVR: 34459029
www.rengoringikobenhavn.dk
Den Hvide Tornado ApS
Østerbrogade 56 A
2100 København Ø
CVR: 10548446
www.denhvidetornado.dk