Tilbud rengøring Østerbro

  • Få 3 reelle tilbud på rengøring Østerbro
  • Billig rengøring - Udfyld skemaet og se de lokale tilbud
  • Indsend formularen online på mindre end 8 minutter

Billig rengøring

Eksempler på
2100 vejnavne

Holbækgade
Silkeborggade
Strandvejen
Rudolph Berghs Gade
Løgstørgade
Horsensgade
Langeliniekaj
Bellmansgade
Fiskedamsgade
Ragnhildgade
Strandpromenaden
Langelinie
Trepkasgade
Trianglen
Vestagervej
Mandalsgade
Biskop Krags Vænge
Silkeborg Plads
Skarøgade
Edel Sauntes Allé

Rengøring Østerbro – Få 3 gratis tilbud – Spar nemt 24 procent

Køb altid rengøringsmidler, der er miljømærkede, dvs. at de enten bærer det nordiske mærke, Svanen, det europæiske mærke, Blomsten, det officielle svenske økologimærke, KRAV, eller det private svenske miljømærke, Bra Miljöval. Midlerne skal opfylde en række krav til miljøegenskaber og rengøringsevne. Kravene bliver reviderede hvert tredje år.
Brandfarlige midler inddeles i fareklasser alt efter, hvor farlige de er. Dampene fra et brandfarligt middel kan let antændes af f.eks. et stearinlys. Billig rengøring Østerbro. Hvis du bruger brandfarlige midler, er det en god idé at gøre det udendørs.
Du bliver nødt til at give rengøringsredskaberne et kritisk eftersyn. Måske er det på tide, at fejebakken får en efterfølger - kanten skal være helt glat, så snavset kommer op på bakken, uden at du skal forsøge talrige gange. Hvis hårene på kostene er blevet flade af al det kosteri i tidens løb, trænger de måske også til en værdig efterfølger.

Den daglige rengøring

Start med den daglige rengøring. Aftør derefter alle vandrette flader, oversiden af billeder, lampeskærme, bøger, nips og andet inentar med en tør støveklud eller en mikrofiberklud. Ryst evt. kluder/kosten ud ad vinduet med mellemrum for at undgå blot at flytte støvet rundt.
Løft derefter så mange ting som muligt væk fra gulvet. Her tænkes på legetøj, sækkestole, tasker og andet løst inventar, som kan komme i vejen for en støvsugning. Støvsug grundigt i alle gangbaner, hjørner og under møbler og andet inventar. Gulvtæppet i stuen støvsuges grundigt.
Brug fugemundstykket langs panelerne. Vask gulvet i forhold til gulvtype. En daglig udluftning af 10 minutters varighed er med til at sikre et godt indeklima. Lad dagslyset få adgang til stuen. Sørg for at vinduerne ikke dækkes af lukkede persienner eller lange gardiner. Støvsug evt. i gangbanerne og rundt om den stol, familiens yngste benytter.

mikrofiber-klude og støveklude

En fin mikrofiber-klud (beregnet til glas) er god til afstøvning. Mikrofiber-kluden oplader statisk elektricitet og suger derfor støvet til sig og holder det fast, så det ikke drysser af et andet sted i rummet. Bruger man en almindelig støveklud er det en god ide at imprægnere den med glycerin (købes i supermarkedet), så den bedre fastholder støvet.
Imprægnering of støveklud: Efter vask skylles støvekluden op i 1 liter vand og 1 spsk. glycerin. Dette får kluden til at binde støvet i stedet for at hvirvle det op. Skyl evt. flere klude op i opløsningen på én gang. Efter tørring foldes de sammen og lægges i en plastikpose - så er de lige klar til brug. Ugentlig rengøring - Rækkefølge:
  • Afstøvning/aftørring
  • Støvsugning
  • Gulvvask

Eksempler på lokal tilbud rengøring i Østerbro

Hovedstadens Erhvervs Rengøring ApS
Olufsvej 2
2100 København Ø
CVR: 33157924
Hjemmeside
VIK Rengøring
Vennemindevej 9
2100 København Ø
CVR: 53452558
Hjemmeside
Rengøring i København ApS
Århusgade 21
2100 København Ø
CVR: 34459029
Hjemmeside