☑️3 tilbud på erhvervs rengøring

 • Erhvervs rengøring - Bestil 3 tilbud i dag

 • Gratis rengøringstilbud på 2-3 hverdage

 • Spar tid og penge på erhvervsrengøring

☑️ Vælg blandt 3 erhvervs rengøring tilbud

På Billig-rengøring.dk sender vi år efter år rigtig mange knaldhamrende tilbud fra professionelle rengøringsfirmaer. En fortrinlig rengøringsassistent vil rigtig gerne klare fx disse arbejdsopgaver: rengøring på timebasis, slutrengøring, måtteservice og gulvbehandling. De konkurrerende rengøringsfirmaer leverer en god pris på den indsendte rengøringsopgave, hvorpå du frit kan udvælge det stærkeste tilbud.
Vi sætter opgaven i udbud blandt vores topmotiverede samarbejdspartnere f.eks. i Rødovre kommune. Sådan undgår du at betale for høj en pris for en flink fagmand fra tæt på, hvor du er - Anvend vores ekspertportal i dag. Vi opstøver 100 % gratis og uforpligtende tre attraktive erhvervs rengøringstilbud nær dig fra fortrinlige rengøringsfirmaer.
Søsæt dit rengøringsprojekt med det samme; Billig-rengøring.dk tilbyder at finde to-tre ovenud gode rengøringsassistenttilbud. Vi bistår med at spare penge (cirka 37 procent) med en solid og fin specialist i dit nærområde. Helt konkret assisterer Billig-rengøring.dk dig med at etablere en egnet forbindelse til kreative fagfolk i nærheden af dig.

3 tilbud erhvervs rengøring: Når emnet er erhvervs rengøring, er billig-rengoering.dk svaret

 ☑️  

Går der lang tid, inden vi modtager 3 super rengøringstilbud?

Når rengøringsopgaven er indsendt, bliver den valideret og derefter udsendt til bundsolide rengøringsfirmaer. Dette sker som regel inden for 1 dag. Herefter bliver du kontaktet af rigtige rengøringsfirmaer og det sker næsten altid i løbet af en hverdag. På ca. 5 hverdage har du alle 3 rengøringstilbud.

 ☑️  

Hvad er Billig-rengøring.dk?

Billig-rengøring.dk er en fuldstændig gratis og uforpligtende veletableret service, hvor du kan bestille 3 bindende tilbud på alle typer af rengøringsopgaver eksempelvis i region Midtjylland. Du opnår nok en reel prisnedslag på lige ved 63 procent.

 ☑️  

Kan det lade sig gøre, at rette i rengøringsopgaven, efter den er afsendt?

Såfremt du gerne vil tilføje noget i rengøringsopgaven, bør du ringe til os med det samme. Hvis ikke rengøringsopgaven allerede er distribueret videre, kan vi godt ændre i jobbeskrivelsen. Er opgaven distribueret videre, er du nødt til at forhandle ændringer direkte med de rengøringsfirmaer, der leverer tilbud.

☑️ Du får en god betingelse til at bestemme dig

Folkene på billig-rengoering.dk er summen af mere end ti års kompetence i rengøringshjælpfaget, så slip for urutinerede rengøringsfolk og glem ikke, at kvalitet og pris ofte hænger sammen. Tillykke! Du har fundet det helt rigtige sted, hvor du nemt sparer 25% på en veluddannet rengøringshjælp. Her kommer et udvalg af udvalgte mærkevarer:
 • Vikan
 • Tork
 • Biotex
 • Medex
 • Ecolab

Vi finder 2-3 gode rengøringshjælptilbud, og vi er suveræne til at formidle rengøringshjælphjælp. Det korte af det lange er, at billig-rengoering.dk har i perioden 2017-2023 formidlet tusindvis af rengøringshjælpopgaver ud over det danske land. Du kan super let og ligetil indsende en rengøringshjælpopgave i rengøringshjælpskemaet og teamet af rengøringshjælpfirmaer løser selv de vanskeligste problemer.
Vi tager dine rengøringshjælpproblemer seriøst i for eks. Ringsted, og opstøver lynhurtigt 3 tilbud frit og kvit. Vi er behjælpelige med godkendte tilbud i hele 2023, så spar op til 47 % med fremragende kvalitet fra faguddannede rengøringsfolk. Ringsted´s rengøringsfolk løser bl.a. disse arbejdsopgaver: fraflytningsrengøring.Certificering af rengøring

Et skriftligt bevis for, at nogle bestemte krav er opfyldt og fortsat fastholdes. Certificering bruges i forbindelse med både serviceydelser og produkter. Som eksempel på serviceydelser er rengøring, flyttevirksomhed og transport. Produkter kan f.eks. være rengøringsmidler, emballage eller maskiner. Et kendt certificeringssystem er ISO-certificeringen. ISO star for International Standardization Organization. Det er et internationalt anerkendt standardiseringsorgan, hvor de enkelte medlemslande har et fælles referencegrundlag på det globale marked. DS/EN ISO-9000 er den danske betegnelse for standardiseringsserien, hvor de enkelte virksomheder efter bestemte krav og standarder kan blive certificerede. Forudsætningen er, at virksomheden er i stand til at opstille og opfylde interne og eksterne kvalitetskrav. Systemet bruges ofte i forbindelse med kvalitetsstyring. Inden for ISO-systemet findes tre vigtige standarder:
 • ISO 9001: Stiller krav om kvalitetsstyring i alle led i en organisation. Krav ved udvikling, konstruktion, produktion, installation og service.
 • ISO 9002: Stiller krav om kvalitetsstyring i alle aktiviteter bortset fra udvikling, service og salg.
 • ISO 9003: Stiller krav om kvalitetsstyring i slutaktiviteterne, som kan være salg og levering.
Desuden arbejdes der i stigende grad med miljøcertificeringer i forbindelse med miljøstyring. ISO 14001 er et eksempel herpå.

Rengøringshåndbog

Rensning
Betyder oprindeligt at gøre rent, men i rengøringsfagsproget handler det mere om at fjerne mere besværligt snavs. En helt anden rensning er rensning af tøj. En kemisk rensning bruges til tøj, der ikke tåler vask.

Ridser
Et mærke lavet af en skarp genstand. Opstår på de forskellige overflader ved almindelig brug, f.eks. at der trækkes en krukke hen over en bordflade, men kan også opstå ved forkert rengøring eller vedligehold. Bruger man et for kraftigt slibemiddel, f.eks. sandpapir eller skuresvamp, kan der opstå uoprettelige skader.

Rotter
Et stort brunsort gnaverdyr med lang nøgen hale. Den brune rotte hører til samme gnaverfamilie som musen, men er langt større. Den opholder sig i nærheden af vand, i kældre, kloakker o.l. Da rotten er altædende forvolder den store skader og anses for at være et alvorligt skadedyr, der bringer smitte. Er der det mindste tegn på rotter, skal man straks ringe til kommunens tekniske forvaltning, som påtager sig professionel rottebekæmpelse.

Rulle
Rullen er et af de første redskaber, der er blevet brugt til at glatte eller rulle tekstiler som lagner, dynebetræk, duge og andre lige stykker. Først brugte man et manglebræt, siden havde man stokruller med store ballastkasser og sidenhen mindre ruller med to eller tre valser, der blev presset mod hinanden, inden tekstilerne blev ført ind mellem dem og blev glatte. De gamle redskaber var hånddrevne, men siden blev de drevet ved en elektrisk motor. At rulle er at bruge rullen.

Rullegardiner
Et gardin, der er rullet op om en stang med en fjederanordning, så det kan trækkes op og ned. Fremstilles af flere forskellige materialer og kan almindeligvis ind imellem aftørres med en hårdtopvredet klud i vand tilsat universal rengøringsmiddel.

Natriumcarbonat Na2CO3
Kaldes også kalcineret natron eller soda. Findes ved natronsøer i Egypten og Venezuela, men blev tidligere udvundet af aske. Bruges som svag base i rengøringsmidler, som blegemiddel i tekstilvaskemidler og til desinfektion pga. dens rensende og blødgørende virkning. Desuden fælder den kalk og nedsætter derved hårdheden i vandet.

Møl
Man kan se mølangreb ved, at de voksne møl flyver rundt, mens larverne lever uforstyrrede i uldtøj og pelsværk. Det er larverne, der forvolder skader ved at gnave hår og uldfibre over ved bunden, sá der opstår huller, Opdages et mølangreb, må man i gang med bekæmpelse.
Først og fremmest ved udluftning, derefter en kemisk bekæmpelse. Derefter må man vaske eller rense de angrebne ting og sørge for, at skuffer og skabe støvsuges grundigt og evt. behandles med et flydende mølmiddel.

 ☑️  

I dag den 2. december 2023 er dette ekspertsøgningsværktøj set af op til 67.000 ærlige danskere.
Elite Ren ApS

Vallensbækvej 25
2605 Brøndby
CVR: 33054319
www.eliteren.dk

Vinduespudseren

Vilstedvej 56
9670 Løgstør
CVR: 28474679
Tlf. 40543399

NK Rengøring ApS

Lidsøvej 6
8900 Randers NØ
CVR: 40426728
www.nkrengoering.dk