Tilbud rengøring Vordingborg

  • Få 3 gratis kontante tilbud på rengøring Vordingborg
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde tilbydes af lokale firmaer
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Har du brug for rengøring Vordingborg? 3 gratis tilbud fås her

6. september 2018. Kunstlæder: Læderlook er et kunstprodukt, der ligner læder, men er fremstillet af et tekstilmateriale belagt med et lag af pvc, der er præget, så det kommer til at ligne læder. Aftørres med en klud vredet hårdt op i vand med flydende rengøringsmiddel. Det er vigtigt at følge den medfølgende vedligeholdelsesanvisning, da garanti m.m. ikke gælder, hvis anvisningen ikke er fulgt.
Møbelbetræk af kunststoffer: Rengøres med 1 dl lunkent vand og 1 spsk. ufarvet opvaskemiddel pisket til skum, og brug kun skummet og skift vandet, så snart det bliver snavset. Vær opmærksom på, at farverne kan løbe ud, hvis det bliver for vådt. Du kan også risikere, at pletter, der ikke kan fiernes, træder kraftigere frem. Velour af akryl er vanskelig at rense, da luven har tilbøjelighed til at lægge sig ned, og dermed give stoffet et uensartet udseende.

To-spandssystemet

Indenfor professionel rengøring bruger man ofte et to-spandssystem, som bevirker, at rengøringsmidlet udnyttes optimalt. l den ene spand hældes vand med passende rengøringsmiddel. I den anden spand hældes vand uden rengøringsmiddel. Rengøringsklud eller mop dyppes i spanden med rengøringsmiddel og bruges.
Kluden eller moppen skylles op i spanden med det rene vand, som efterhanden bliver fyldt med det snavsede rengøringsvand. Den tidligere "rene spand" bliver efterhånden fyldt med noget af det snavsede rengøringsvand, men der er hele tiden rent vand med et overskud af aktivt rengøringsmiddel i spanden med vand og rengøringsmiddel.
Der skal gode redskaber, rengøringsmidler og arbejdsteknik til, hvis rengøring skal glide let og uden for meget besvær. På den måde kan man få en god rengøringscirkel.

Duftblokke

lndeholder parfume som kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Anvendes til at skjule dårlig lugt med. Kan ikke erstatte udluftning og rengøring. Duftblokken fjerner ikke lugten, den dækker blot over den. En god udluftning er langt at foretrække, den fjerner dårlig lugt fx efter rygning. Eddike i en vase i rummet, hvor der ryges, tager også noget af røglugten - men det erstatter ikke udluftning.
Skyl godt efter med rent vand. Må ikke anvendes på marmor og terrazzo. Miljøvenlige alternativer er f.eks. citronsyre. Citronsyre er dyrere i brug end eddikesyre og anvendes derfor mest til afkalknirig af kaffemaskiner og elkedler.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4760 Vordingborg

Curae
Algade 34 C
4760 Vordingborg
CVR: 33312474
Hjemmeside
IBKA A/S
Spirevej 2
4760 Vordingborg
CVR: 87673510
Hjemmeside
CC Service
Spættevej 7
4760 Vordingborg
CVR: 27009220
Hjemmeside