Tilbud rengøring i Vordingborg

  • Få gratis 3 kontante tilbud på rengøring Vordingborg
  • Billig rengøring - Indsend din opgave nu
  • Udfyld skemaet online på kun to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Har du brug for rengøring Vordingborg? 3 gratis tilbud fås her

16. marts 2018. Her kan du hurtigt og nemt bestille 3 tilbud på rengøringsopgaver fra seriøse rengøring Vordingborg firmaer. Udfyld webskemaet på kun 5-7 minutter, allerede i dag og modtag 3 aktuelle tilbud - helt gratis og hurtigt på rengøring i Vordingborg. Det er uforpligtende og 100% gratis at indhente, og modtage, disse tilbud.
Samtidig står det dig frit for, om du vælger at benytte de modtagne rengøringstilbud - der er ingen binding. Om opgaven er lille eller stor er ligegyldigt. Du kan spare helt op til 29 procent på faguddannet rengøring i Vordingborg ved at bruge vores gratis online rengøring tilbudstjeneste.
Vores tilknyttede rengøringsfirmaer er stolte af deres arbejde og det job, de udfører. De sørger for, at kunderne bliver positivt overraskede og modtager gerne lidt ros, når en rengøringsopgave er velafsluttet med det ønskede resultat. Få 3 gratis rengøring tilbud i Vordingborg og få løst din rengøringsopgave billigt og hurtigt.

Citronsyre

Fås flydende og som pulver. Pulveret er billigst i brug. Citronsyrepulver kan irritere slimhinder og luftveje. Opløst i vand er det behageligere at arbejde med end eddikesyre. Kan give ætsning af hud og øjenskader. Brug handsker/beskyttelsesbriller. Anses som uskadelig i vandmiljøet.
Anvendes til kalkfjerning på overflader der tåler syre, husk at gøre fugerne mellem fliserne våde først, de tåler ikke syre. Til afkalkning af kaffemaskiner og elkedler: 1 spsk. citronsyre til 1 liter vand. Hæld aldrig syren direkte i kaffemaskinen/elkedlen - fortynd først med vand.
Til at fjerne frugtpletter på tøj: 1 del citronsyre til 9 dele vand. Til at fjerne rust i toiletter: Fugt lidt toiletpapir og sæt det fast i toilettet over rustpletterne, hæld citronsyreopløsningen på og lad det virke et par timer. Til afkalkning af opvaskemaskine: hæld citronsyre i sæbebeholderen og vask på normalprogram uden service.

Duftblokke

lndeholder parfume som kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Anvendes til at skjule dårlig lugt med. Kan ikke erstatte udluftning og rengøring. Duftblokken fjerner ikke lugten, den dækker blot over den. En god udluftning er langt at foretrække, den fjerner dårlig lugt fx efter rygning. Eddike i en vase i rummet, hvor der ryges, tager også noget af røglugten - men det erstatter ikke udluftning.
Skyl godt efter med rent vand. Må ikke bruges på terrazzo og marmor. Miljøvenlige alternativer er f.eks. citronsyre. Citronsyre er dyrere i brug end eddikesyre og anvendes derfor mest til afkalknirig af kaffemaskiner og elkedler.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4760 Vordingborg
CC Service
Spættevej 7
4760 Vordingborg
CVR: 27009220
Hjemmeside
DK Ejendomsservice ApS
Skellet 15
4760 Vordingborg
CVR: 35842780
Hjemmeside
Zimplex
Aarsleffsgade 7
4760 Vordingborg
CVR: 29930821
Hjemmeside