Tilbud rengøring Viborg

  • Få 3 gratis skræddersyede tilbud på rengøring Viborg
  • Billig rengøring - Spar meget tid på din opgave
  • Udfyld webformularen på under 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Viborg. Få 3 fine tilbud - Gratis og uforpligtende

20. juni 2018. Billig rengøring Viborg? Ja, det er der brug for - der er rigtig mange mennesker, der søger efter professionel rengøring i Viborg. Billig-rengoering.dk er løsningen, hvis du står og mangler et rengøringsselskab i Viborg eller omegn og det behøver ikke at være så dyrt eller besværligt, som du måske tror.
Høj faglig stolthed kendetegner vores tilknyttede rengøringsfolk, der alle har mange års erfaring bag sig. Det er med til at sikre, at du får behandlet netop din rengøring opgave bedst muligt med det bedste resultat - billigt og hurtigt. Find det bedste og billigste rengøringstilbud i dag og spar op til 34 procent.
Hvis du har andre håndværkeropgaver, du har brug for at få udført, så finder du hele listen på kontaktsiden. Det kan være alt lige fra en tømrer, en isolator, en maler, en murer, en blikkenslager, en anlægsgartner eller en advokat. Vi tilbyder at skaffe 3 velegnede tilbud i Viborg inden for alle disse erhverv.

Rengøringstips

Sko, der lugter: Kom skoene i en plastikpose, og put dem i fryseren natten over. En anden mulighed er at spraye skoene indvendigt med lagereddike. Vask derefter skoene med et desinfektionsmiddel og lidt vand på en klud, og stil dem til tørre.
Sko med vejsalt: Vejsaltpletter kan fjernes ved at vaske dem med en svamp dyppet i skummetmælk. Stil dem til tørre med en avis i, og imprægner dem, når de er tørre igen.
Skuffer: Det er nemt og hurtigt at holde skufferne rene ved jævnligt at støvsuge dem. Sæt en nylonstrømpe over støvsugerhovedet; så er det ikke nødvendigt at tømme skuffen først.
Sorte streger: Sorte streger på linoleumsgulv kan fjernes med tandpasta eller viskelæder.
Spækbræt
Et spækbræt af træ kan let komme til at lugte. Skyl det i koldt vand, og gnid det derefter med en overskåren citron. Vask det til sidst med varmt vand.

Flere rengøringstips

Stearin på lysestagen: Stearinpletter på en lysestage kan fjernes ved at putte lysestagen i fryseren i en times tid. Stearinen er derefter let at pille af. En anden mulighed er at hælde kogende vand over dem, hvilket opløser stearinen.
Stikkontakt: En snavset stikkontakt kan rengøres med et viskelæder. Gnid pletterne væk, og tør efter med en fugtig klud.
Strygejern: Belægninger på strygejernet kan let skrabes af med en skraber, der bruges til at rengøre keramiske kogeplader. Andre muligheder er at smøre strygejernet med en opløsning af en del eddikesyre og fem dele vand eller gnide det med fint salt.
Sveden gryde: Kom et par spiseskefulde bagepulver og lidt vand i gryden. Lad det stå et par timer, eller giv det et opkog. En anden mulighed er at afkøle gryden, fylde den med vand og en kopfuld eddike og lade det stå et døgns tid.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8800 Viborg

Hedes Rengøring & Vinduespolering
B.S. Ingemanns Vej 31
8800 Viborg
CVR: 17717189
Hjemmeside
Ekstra Rent
Videbechs Alle 41 C
8800 Viborg
CVR: 19241572
Hjemmeside
H. O. Rengøring
Anne-Marie Vej 16
8800 Viborg
CVR: 21040592
Hjemmeside