Tilbud rengøring Vesthimmerland

  • Få 3 gratis hurtige tilbud på rengøring Vesthimmerland
  • Billig rengøring - Vi sender din opgave i udbud
  • Udfyld skemaet online på mindre end 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Vesthimmerland. Få gratis 3 rengøringstilbud

3. august 2018. Siden Billig-rengoering.dk er en gratis service, der samarbejder med autoriserede rengøringsfirmaer over hele Danmark herunder Vesthimmerland. Hvis du benytter vores gratis onlineportal til at bestille 3 tilbud, kan du spare op til 28 %. Du får helt gratis 3 tilbud fra godkendte rengøringsfirmaer i Vesthimmerland.
Jo bedre din rengøringsopgave er beskrevet, jo bedre og mere konkrete tilbud får du. Bemærk - det er gratis for dig at oprette en opgave. Her på websitet er vi nemlig eksperter i at formidle rengøringsopgaver mellem private og firmaer i Vesthimmerland. Vi finder de bedst egnede folk til netop din opgave.
Alle indkomne opgaver bliver håndteret på basis af den omfattende erfaring vores partnere har tilegnet sig gennem et utal af rengøringsopgaver gennem årene. Brug vores gratis service til at indhente 3 gode tilbud fra erfarne og billige rengøring Vesthimmerland firmaer i dag. Op til 28% kan du spare.

Dræbersnegle, fluer og mår

Dræbersnegle: Den mest effektive måde at slippe af med dræbersnegle på er at hælde kogende vand på dem. En anden mulighed er at grave en spand halvt fyldt med øl ned i haven; det tiltrækker sneglene. Endelig kan man overhælde dem med groft salt, det kan de ikke lide, men pas på hvor du gør det, thi blomsternes rødder kan tage skade af saltet.
Fluer: Undgå fluer inden døre ved at stille eller lægge hvidløg, hele nelliker, skaller af citrusfrugter, mynteblade eller skåle med eddike rundt omkring eller stille tomatplanter eller pelargonier i vindueskarmen; fluerne ikke kan lide lugten.
Mår: En mår på loftet kan skræmmes væk med naftalin, da den ikke kan fordrage lugten. En anden mulighed er at sætte en tændt radio op på loftet et par døgn i træk; det stresser måren væk.

Muldvarp, mus, myrer, rotte og ræv

Muldvarp: Put et fed hvidløg i muldvarpeskuddet, og muldvarpen holder sig væk. En anden mulighed er en tot menneskehår.
Mus: Mus kan holdes ude af huset ved fx at lægge enebærgrene eller solbærkviste eller papir- eller stofstykker dryppet med kamferdråber eller tjære rundt omkring.
Myrer: Der er mange ting, myrer ikke bryder sig om. En blanding af bagepulver og flormelis eller kartoffelmel og flormelis bruges til at tiltrække myrer, blandingen er samtidig med til at dræbe dem, da de hverken kan tåle bagepulver eller kartoffelmel.
Rotter: Rotter kan holdes ude af huset ved hjælp af cayennepeber drysset rundt omkring eller stykker af stof med pebermynteolie.
Ræv: En ræv kan holdes væk fra haven ved at hænge et par syltetøjsglas eller glasflasker fyldt med menneskeurin op rundt omkring i haven. En anden mulighed er at hænge totter af menneskehår op; ræven afskyr begge dele.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9670 Vesthimmerland

Unik Service
Holkasmindevej 19
9670 Løgstør
CVR: 30766784
Hjemmeside
Uni-Work Per Godsk
Marthasvej 8
9670 Løgstør
CVR: 15955783
Hjemmeside
Løgstør Kvikservice
Hvedemarken 50
9670 Løgstør
CVR: 17404385
Hjemmeside