Tilbud rengøring Vesterbro

  • Få 3 gratis velegnede tilbud på rengøring Vesterbro
  • Billig rengøring - Benyt vores gratis service i dag
  • Udfyld webformularen på ca 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Vesterbro – Få 3 gratis tilbud – Spar nemt 26 pct.

8. august 2018. Få 3 gratis tilbud på rengøring Vesterbro. Du skal blot udfylde kontaktskemaet og det tager under 10 minutter. Du kan kvit og frit indlægge en opgave til en kvalitetssikret rengøring på Vesterbro her på websitet, uanset typen af din opgave. Du skal bare oplyse, hvad du ønsker hjælp til i skemaet.
Det er kringlet selv at indhente tilbud så lad os gøre al arbejdet. Vi sparer dig for tid og penge. Udfyld skemaet på mindre end 10 minutter og få 3 favorable tilbud fra rengøringsfirmaer på Vesterbro. Hvis der ikke er nogen af tilbuddene, der passer dig, siger du blot nej tak til alle 3 tilbud.
Opret din opgave nu og spar mange penge. Vi finder herefter den helt rigtige fagmand, som kontakter dig direkte. Skriv gerne detaljeret, så firmaerne bedre kan vurdere din opgave. Herefter sender vi din rengøringsopgave videre til vores net af rengøringfirmaer så du kan blive kontaktet af det helt rigtige firma på Vesterbro med det bedste tilbud.

Rengøring af spejl og udluftningsventilation

Pudsning af spejl: Brug en mikrofiber-klud eller et vaskeskind til at pudse spejlet med. Skindet skal være hårdt opvredet for at opnå det bedste resultat. Er der striber på spejlet, kan det efterpudses med et rent viskestykke af frotte. Det er ikke nødvendigt med vinduespudsemiddel til denne opgave. Fremstil selv en opløsning: fx ½ liter vand tilsat 2 hættefulde hvid eddike eller sprit. Denne opløsning er med til at binde kalken i vandet og modvirke striber på spejlet.
Udluftningsventilationen: Støvsug ventilationsristen og tør den af med en hårdt opvredet klud Anvend evt. et universalmiddel i brugsopløsning. Sørg for, at udsugningskanalen holdes åben i forbindelse med brug af vaskemaskine og tørretumbler. Dette vil være med til at skabe et godt indeklima.
Stue og kontor. Hvilken slags snavs:
  • Støv
  • Affald og dyrehår
  • Løst snavs
  • Fastsiddende pletter

Rengøring af vask og døemåtte

Rengøring af vask i bryggers: Rustfrit stål kan tåle alle typer af rengøringsmidler. Til daglig vedligehold af en vask fremstillet af rustfrit stål er det nok at bruge et håndopvaskemiddel og en opvaskebørste. Skal vasken stå spejlblank kan et surt middel med fordel anvendes. Fx kan det brugte afkalkningsvand fra kaffemaskinen hældes rundt i vasken.
Dørmåtte: Flyt måtten og støvsug/vask herunder. Undlad at banke måtten ved at tage fat i det ene hjørne og slå den mod en stolpe. Måtten vil hurtigt blive ødelagt ved denne metode. Læg den i stedet med retten nedad og bank den let på vrangen med en tæppebanker. Noget af gruset og småstenene vil ryge af, resten løsnes ved at ryste måtten. Slut af med at foretage en grundig støvsugning af måtten.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 1650 Vesterbro

Kimo Totalservice Aps
Gammel Kongevej 11, 3. sal.
1610 København V
CVR: 30561368
Hjemmeside
R S Rengøring
Valdemarsgade 67
1665 København V
CVR: 32329616
Hjemmeside
Integreret Miljø Service ApS
Valdemarsgade 51
1665 København V
CVR: 56149015
Hjemmeside