Tilbud rengøring i Vejen

  • Få gratis 3 godkendte tilbud på rengøring Vejen
  • Billig rengøring - Sammenlign priser online
  • Udfyld formularen på ca 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Vejen. Indhent 3 reelle og billige tilbud på 2 dage

16. marts 2018. Er du på jagt efter professionel og billig rengøring Vejen? Så kan du frit og kvit bruge vores gratis portal til at bestille 3 fordelagtige rengøring tilbud. Ved at indtaste din rengøringsopgave her, modtager du pristilbud online, som du kan sammenligne i ro og mag. Billig-rengoering er kun formidler af din opgave.
Prisen på rengøringen aftales direkte mellem dig og det valgte rengøringsfirma i Vejen. Benyt derfor vores onlineservice. Beskriv din rengøringsservice opgave i dag og få 3 velegnede tilbud på under 24 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode tilbud fra rengøringfirmaer i Vejen i din indbakke.
Billig-rengoering.dk lever op til vore kunders behov og forventninger om rengøringservice i Vejen når det er bedst. Slip for selv at få ondt i ryggen og for at få beskidte hænder - brug en professionel i stedet - det er meget nemmere og hurtigere.

Rengøring af glas

Glas er fremstillet af kvartssand, dvs. almindeligt strandsand, der smeltes sammen med soda og aske. Glas er et hårdt og meget stærkt materiale - men da det ikke er særlig elastisk, kan det nemt gå i stykker. Glas anvendes til vinduer, glasplader og spejle samt vaser og pyntegenstande.
Hvis overfladen er meget snavset, kan den vaskes af først i vand tilsat håndopvaskemiddel. Til pudsning bruges en opløsning af ½ liter vand tilsat 2 hættefulde sprit eller hvid eddike. Hæld evt. blandingen på en bruseflaske, så den kan sprayes på.
Denne opløsning er med til at binde kalken i vandet og hermed forhindre striber på glasset. Puds glas eller spejl med en mikrofiber-klud. Et meget hårdt opvredet vaskeskind kan også bruges. Puds efter med et rent viskestykke af frotte for at undgå kalkstriber.

Terrazzogulve

Terrazzo er en blanding af cement og marmorskærver (dvs. mindre rester af marmor). Det er et slidstærkt materiale, som er velegnet til gulve og bordplader. Vask i sæbespåner et vaskemiddel specielt fremstillet til marmor. Se på emballagen for korrekt dosering.
Pletter af kalk eller rust kan slibes væk med fint sandpapir. Er gulvet blevet gråt og kedeligt at se på, er sæbefilmen blevet for tyk. Vask gulvet i universal-rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade.
Umiddelbart efter skal gulvet vaskes med en sæbeopløsning (2 dl sæbespåner til 5 liter vand) for at mætte det igen. Vask evt. to gange. Forsøg at undgå kalkaflejringer fra vand. Terrazzo kan nemlig ikke tåle syre eller afkalkningsmidler, som vil angribe kalken i stenen. Derfor skal spildt vand tørres op straks.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6600 Vejen
​A-Z MultiService
Læborg Kirkevej 5
6600 Vejen
CVR: 37275360
Hjemmeside
RENGO II
Glibstrupvej 31
6600 Vejen
CVR: 19044874
Hjemmeside
Jim’s Rengøring
Gamstvej 16
6600 Vejen
CVR: 18502348
Hjemmeside