Tilbud rengøring Vejen

  • Få gratis 3 tiltalende tilbud på rengøring Vejen
  • Billig rengøring - Det er tidsbesparende
  • Udfyld formularen på mindre end 3 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Vejen. Indhent 3 reelle og billige tilbud på 2 dage

26. september 2018. TV: Der findes traditionelle skærme og LCD.skærme. Tørres af med vand og et rengøringsmiddel, og pudses efter med en tør, blød bomuldsklud. Skærmen kan behandles med et antistatmiddel for at modvirke statisk elektricitet. Midlet kan købes i radioforretninger og Computerbutikker.
Brug rent vand evt. tilsat et opvaskemiddel. Puds efter med en tør, blød bomuldsklud. Da skærmen ikke tåler tryk, og desuden hurtig bliver rids er det vigtigt at tørre med forsigtighed. Da skærmene ikke bliver statisk elektriske, skal du ikke bruge et antistatmiddel.
Vinyl: Vinyl bruges bl.a. til gulve og vægge. Det består af pvc, der er fremstillet af råolie, klor, tilsat fyld- og farvestoffer. Vinyl kan fås både i fliser og baner. Vinyl rengøres med vand og flydende rengøringsmiddel. Kalkbelægninger fiernes med 3 dele vand og en del 32%-eddikesyre.

Rengøring af glas

Glas er fremstillet af kvartssand, dvs. almindeligt strandsand, der smeltes sammen med soda og aske. Glas er et hårdt og meget stærkt materiale - men da det ikke er særlig elastisk, kan det nemt gå i stykker. Glas anvendes til vinduer, glasplader og spejle samt vaser og pyntegenstande.
Hvis overfladen er meget snavset, kan den vaskes af først i vand tilsat håndopvaskemiddel. Til pudsning bruges en opløsning af ½ liter vand tilsat 2 hættefulde sprit eller hvid eddike. Hæld evt. blandingen på en bruseflaske, så den kan sprayes på.
Denne opløsning er med til at binde kalken i vandet og hermed forhindre striber på glasset. Puds glas eller spejl med en mikrofiber-klud. Et meget hårdt opvredet vaskeskind kan også bruges. Puds efter med et rent viskestykke af frotte for at undgå kalkstriber.

Terrazzogulve

Terrazzo er en blanding af cement og marmorskærver (dvs. mindre rester af marmor). Det er et slidstærkt materiale, som er velegnet til gulve og bordplader. Vask i sæbespåner et vaskemiddel specielt fremstillet til marmor. Se på emballagen for korrekt dosering.
Pletter af kalk eller rust kan slibes væk med fint sandpapir. Er gulvet blevet gråt og trist at se på, skyldes det at sæbefilmen blevet for tyk. Løsningen er at vaske gulvet i rigeligt universal-rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade.
Umiddelbart efter skal gulvet vaskes med en sæbeopløsning bestående af 2 dl sæbespåner pr 5 liter vand. Vask evt. gulvet 2 gange. Forsøg at undgå kalkaflejringer fra vand. Terrazzo kan nemlig ikke tåle syre eller afkalkningsmidler, som vil angribe kalken i stenen. Derfor skal spildt vand tørres op straks.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6600 Vejen

RENGO II
Glibstrupvej 31
6600 Vejen
CVR: 19044874
Hjemmeside
NJ vikar- & rengøringsservice
Koldingvej 18
6600 Vejen
CVR: 30294866
Hjemmeside
Læborg Rengøring
Asbovej 23
6600 Vejen
CVR: 21100730
Hjemmeside