Tilbud rengøring Valby

  • Få gratis 3 rare tilbud på rengøring Valby
  • Billig rengøring - Sammenlign hurtigt og gratis tilbud
  • Udfyld formularen online på ca 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Valby – Få 3 tilbud fra kvalitetssikrede firmaer

29. august 2018. Også i Valby kan du beholde betalingskortet i lommen, når du bruger os til at sætte din rengøringsopgave i udbud. Her er det nemlig helt gratis! Indsend din opgave til os her på Billig-rengoering. Vi påtager os - gratis og uforpligtende - at skaffe dig 3 seriøse og billige rengøring Valby tilbud.
Vi gennemgår alle opgaver, der bliver indsendt via hjemmesiden. Når din opgave er gennemgået, vil den blive sendt ud til de rengøringsfirmaer i Valby, der egner sig bedst til netop din type opgave. De får udleveret dine kontaktoplysninger og kontakter dig efterfølgende hurtigst muligt.
Hvis din opgave er interessant for flere rengøringsfirmaer i Valby, kan du modtage op til 3 favorable tilbud. Uanset hvilken opgave du skal have løst, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til erfarne firmaer. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du har beskrevet den godt - så får du de bedste rengøring tilbud.

Rengøring i rum, hvor der ryges

Rygning i hjemmet gør behovsrengøring nødvendrg oftere end ellers. Nikotin misfarver og fedter. En vase eller lignende med husholdnlngseddike tager noget af lugten, men erstatter ikke en god udluftning.
For at være sikker på at gardinerne kan blive rene, skal de vaskes ca. hver tredje måned. Er de meget misfarvede (gule) at nikotin, hjælper det at lægge dem i blød i lunkent vand med en håndfuld groft salt, før de vaskes.
Loftet er det sted, man først ser nikotinen. Kan det vaskes, så gør det, når det begynder at blive gulligt - det frisker hele stuen op. Universalrengøringsmiddel i brugsopløsning og en eftertørring med rent vand vil være nok. Vælg om muligt maling/tapet, der kan tåle afvaskning - så behøver man ikke male så ofte. Vægge, døre og paneler aftørres med en fugtig mobbe ligeledes efter behov - dvs. hvis en fugtig klud bliver gul af nikotin, når man tørrer hen over overfladen.

Værelsesrengøring

Funktionen af værelserne kan være meget forskellig for de enkelte familiemedlemmer. Der er stor forskel på et værelse, der kun anvendes til at sove i - og så et børne- eller teenageværelse, hvor der også bliver leget, danset, spillet computer, hygget med syltetøjsmadder og drukket te.
Fælles for disse rum er, at de alle bliver brugt som soveværelser, og skal kunne gøres rent på kort tid. Dette stiller krav til indretning, udluftning og rengøringsvenlighed. Vinduer, glas på billeder samt fjernsynsskærmen vil også blive fedtede af nikotin. Tør fjernsynsskærmen af ugentlig med en fugtig klud, vinduer og billeder efter behov. Hvad skal der bruges:
  • Universalklud
  • Universalmiddel i brugsopløsning
  • Støvsuger
  • Moppe
  • Støvekost
  • Handsker

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2500 Valby

Fejekosten Viceværtservice ApS
Trekronergade 126
2500 Valby
CVR: 31943922
Hjemmeside
Best Service Rengoring
Skyttegårdvej 1 TH
2500 Valby
CVR: 37163228
Hjemmeside
Alau Facility Services IVS
Vigerslevvej 309, 1. th.
2500 Valby
CVR: 36689323
Hjemmeside