Tilbud rengøring Tranbjerg

  • Få gratis 3 stærke tilbud på rengøring Tranbjerg
  • Billig rengøring - Få løst dit problem her
  • Udfyld formularen online på mindre end syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Tranbjerg Vi skaffer dig gratis 3 gode tilbud

6. august 2018. Det skal være nemt at indhente fordelagtige tilbud på alle slags rengøring Tranbjerg. Og det kan næsten ikke være nemmere end at bruge ganske få minutter i vores webskema. Der beskriver du din rengøringsopgave, som du sender ind til os ved et klik. Det er en opgave, som kun tager nogle få minutter.
Der går kun 3-4 arbejdsdage, før du modtager 3 velegnede og billige tilbud fra rengøringsselskaber i Tranbjerg, der er tilknyttet vores webside. Vi tager intet beløb for at formidle kontakten, som derfor er 100% gratis for dig. Du behøver endda ikke at acceptere nogen af de modtagne rengøring tilbud.
Der er mange udfordringer og du skal helt sikkert afsætte en del timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge rengøringsmarkedet og få tilbud fra forskellige rengøringsfirmaer i Tranbjerg. En anden og langt nemmere løsning er at lade Billig-rengoering.dk gøre hele arbejdet! Samtidig kan du nemt spare 22 procent.

Støvsugning på frie arealer

Brug langsomme skubbebevægelser i lige baner. Hold støvsugerslangen bag om ryggen med den ene hånd og hold på skaftet med den anden hånd. Skift 'arbejdsbane', når du har trukket støvsugerhovedet tilbage til dine fødder - ikke når det er længst væk fra kroppen.
Støvsugning på møblerede arealer
Støvsug i langsomme skubbebevægelser i stjernemønstrede baner, sa får du fjernet det meste løse snavs. Et par gange årligt foretages en ekstra grundig støvsugning for at komme i dybden af tæppet: Arbejd i 3 minutter pr. kvadratmeter. Det modvirker, at luven på tæppet bliver slidt for hurtigt. Hvis der er støvallergikere i familien, skal det gøres oftere. På gulvtæpper med luv støvsuges på tværs af luven for at undgå slid.
Tips: Ved støvsugning af polstrede møbler, støvsuges bunden af hynderne først. Brug stuebordet eller sofaen til at lægge hynderne på mens de støvsuges.

Tørmopning af gulv

Med tørmopning fjernes løst snavs, krummer og spild fra gulvet. Metoden, som har været brugt på gulve i mange år inden for erhvervsrengøring, kan kun anvendes på glatte gulvarealer af træ, linoleum, kork, vinyl eller glaseret sten. Metoden er god til en let rengøring, fordi det går hurtigt.
Den kan dog ikke afløse støvsugning, som kan fjerne mere støv og desuden bruges til både gulvtæpper, møbler og gardiner. Man skal bruge en speciel fremfører, som kan indkøbes i større dagligvarebutikker. Moppegarnet er fremstillet af syntetiske og naturlige materialer, som bl.a, har den egenskab at kunne fastholde løst støv og snavs.
Moppegarnet kan fastholde snavs fra en overflade på ca. 20 m2, hvorefter det smides ud eller skiftes: Engangsmopper bruges i stedet for en fejekost, flergangs-moppegarner vaskes i vaskemaskinen efter brug.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8310 Tranbjerg

Aarhus Rengøringsservice
Laurbærvænget 26
8310 Tranbjerg
CVR: 76828814
Hjemmeside
PBC-Rengøring
Trankær Vænge 91
8310 Tranbjerg
CVR: 46649257
Hjemmeside
Renstabil A/S
Ellemosevej 63
8310 Tranbjerg
CVR: 21285730
Hjemmeside