Tilbud rengøring Thisted

  • Få gratis 3 skræddersyede tilbud på rengøring Thisted
  • Billig rengøring - Håndværkertilbud - få dem gratis her
  • Udfyld formularen online på under seks minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Thisted – Indhent gratis 3 aktuelle tilbud

20. juni 2018. Vejen til det bedste og mest fordelagtige tilbud på rengøring går gennem Billig-rengoering.dk. Vi sætter nemlig, fuldstændig gratis, rengøringjobbet i udbud for dig. Modtag 3 tilbud på rengøring i Thisted! I løbet af 20-30 timer modtager du 3 favorable tilbud i din indbakke fra firmaer, som gerne vil løse din opgave.
Sådan kan du spare op til 29 procent på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på rengøringsopgaven hos forskellige rengøring Thisted firmaer. Tryk på den grønne knap og udfyld onlineskemaet på under 9 minutter! Jo flere detaljer du oplyser om din opgave, jo mere præcise tilbud modtager du.
Du modtager udelukkende henvendelser fra i forvejen godkendte rengøringsselskaber i Thisted, som er særligt udvalgt til at behandle netop din specifikke type rengøring. Prisen på rengøring afhænger helt af den opgave, som skal løses. Beskriv den derfor nogenlunde detaljeret og få de bedste tilbud.

Borde og vindueskarme

Fjern først alle løse ting: Et ryddet bord eller vindueskarm afvaskes hurtigere end et bord med planter, kopper, nips og aviser m.m. For at undgå at efterlade 'striber' rengøres overfladen med en systematisk 8-tals-aftørring:
Fold kluden efter 16-siders metoden
Kluden skal være fugtig, men ikke våd.
Begynd aftørring ved nederste højre kant af bordet og før kluden op til øverste højre hjørne langs kanten.
Lad kluden følge den øverste kant ind til midten af bordet.
Arbejd med 8-ta|s-bevægelser fra side til side ned mod den nederste kant og gentag metoden på den anden halvdel af bordet.

Nedvaskning af loft

Når man skal vaske sit loft, kan man med fordel bruge en fladmoppe. Med denne metode behøver man ikke dække af - en stor fordel, hvis man fx pga. rygning skal afvaske ofte. Når moppen er dyppet i rengøringsvandet, tages den op og rulles stramt med hænderne, så vandet klemmes ud, og man kan arbejde drypfrit. Derefter aftørres i lige baner som beskrevet. Er der rygere i boligen, aftørres et par gange, til moppen ikke længere bliver gul af nikotin.
Ergonomi: Et stort, stabilt bord at stå på kan være til nytte - det giver bedre bevægelsesmuligheder og større sikkerhed. Hold redskabet foran kroppen mens der arbejdes, det hindrer vrid i ryggen.
Pudsning af vinduer: Før pudsning af vinduet afvaskes vindueskarm og vinduesrammer nedefra og opefter med en klud opvredet i vand tilsat et universal-rengøringsmiddel.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 7700 Thisted

E & F Rengøring
Skyumvej 34
7700 Thisted
CVR: 30972333
Hjemmeside
Thisted Rengøring
Karetmagervej 3
7700 Thisted
CVR: 30044177
Hjemmeside
H H Totalrengøring
Industrivej 13B
7700 Thisted
CVR: 18309742
Hjemmeside