Tilbud rengøring Thisted

  • Få gratis 3 kontante tilbud på rengøring Thisted
  • Billig rengøring - Sammenlign tilbud hurtigt og gratis
  • Udfyld formularen online på bare syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Thisted – Indhent gratis 3 aktuelle tilbud

14. september 2018. Der findes en del bakterier, der truer vores sundhed, f.eks. Yersínia og Clostridium botulinum, sidstnævnte giver den berygtede sygdom, pølseforgiftning. Ud over bakterier skal man også holde øje med mad, der er blevet angrebet af mug- eller skimmelsvampe, da de skal kasseres. Lugt ikke til muggen mad, da det kan give ândedrætsbesvær.
Det kan være svært at afgøre, om det er tæppebiller eller møl, der har været på spil. I modsætning til møllenes larver, bevæger tæppebillerne sig mere omkring, hvilket viser sig ved, at de ikke efterlader store huller på ét sted, men mange små og spredte huller. Hvis man ikke har set møl flagre rundt, er det højst sandsynligt, at hullerne skyldes tæppebiller Tæppebiller er mere kræsne end møl, og de går kun i lag med uldne tekstiler.

Borde og vindueskarme

Fjern først alle løse ting: Et ryddet bord eller vindueskarm afvaskes hurtigere end et bord med planter, kopper, nips og aviser m.m. For at undgå at efterlade 'striber' rengøres overfladen med en systematisk 8-tals-aftørring:
Fold kluden efter 16-siders metoden
Kluden skal være fugtig, men ikke våd.
Begynd aftørring ved nederste højre kant af bordet og før kluden op til øverste højre hjørne langs kanten.
Lad kluden følge den øverste kant ind til midten af bordet.
Arbejd med 8-ta|s-bevægelser fra side til side ned mod den nederste kant og gentag metoden på den anden halvdel af bordet.

Nedvaskning af loft

Når man skal vaske sit loft, kan man med fordel bruge en fladmoppe. Med denne metode behøver man ikke dække af - en stor fordel, hvis man fx pga. rygning skal afvaske ofte. Når moppen er dyppet i rengøringsvandet, tages den op og rulles stramt med hænderne, så vandet klemmes ud, og man kan arbejde drypfrit. Derefter aftørres i lige baner som beskrevet. Er der rygere i boligen, aftørres et par gange, til moppen ikke længere bliver gul af nikotin.
Ergonomi: Et stort, stabilt bord at stå på kan være til nytte - det giver bedre bevægelsesmuligheder og større sikkerhed. Hold redskabet foran kroppen mens der arbejdes, det hindrer vrid i ryggen.
Pudsning af vinduer: Før pudsning af vinduet afvaskes vindueskarm og vinduesrammer nedefra og opefter med en klud opvredet i vand tilsat et universal-rengøringsmiddel.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 7700 Thisted

E & F Rengøring
Skyumvej 34
7700 Thisted
CVR: 30972333
Hjemmeside
Thisted Rengøring
Karetmagervej 3
7700 Thisted
CVR: 30044177
Hjemmeside
A.K. Rengøring
Vestergårdsvej 3
7700 Thisted
CVR: 35084193
Hjemmeside