Tilbud rengøring Tølløse

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på rengøring Tølløse
  • Billig rengøring - Det er tidsbesparende
  • Udfyld skemaet online på mindre end seks minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Tølløse - Få god pris med 3 gratis rengøring tilbud

15. august 2018. Bor du i Tølløse kommune, kan et dygtigt og effektivt rengøringsteam hurtigt hjælpe dig med din rengøringsopgave. Her på siden kan du helt gratis og nemt få seriøse tilbud fra 3 forskellige erfarne rengøring Tølløse firmaer og derefter kan du helt selv vælge, hvilket af de 3 lokale tilbud på rengøring, du helst vil acceptere.
Du behøver ikke benytte dig af nogen af tilbuddene overhovedet. Modtagelsen af rengøring tilbud er som før nævnt gratis og hurtigt - Enklere kan det ikke blive. Bestil gratis 3 tilbud på rengøringsservice, så du hurtigt kan bestemme dig for netop den rengøring, der kan leve op til dine forventninger.
Et faguddannet rengøringsteam i Tølløse udfører dagligt mange forskellige typer af rengøring, mange forskellige steder. Lige fra villaer, institutioner, sommerhuse og virksomheder til offentlige kontorer. Benyt vores gratis service og få 2-3 skræddersyede tilbud på din rengøring i dag. Spar samtidig op til 28 pct.

An-ioniske tensider

De kaldes også lavtskummende og bruges især i maskinvaskemidler. Sukkertensider hører til de mindre irriterende nonioniske tensider og er letnedbrydelige i miljøet. An-ioniske tensider er negativt ladet. De er de billigste af tensiderne og derfor de mest anvendte.
An-ioniske tensider giver et kraftigt skum selv ved lav dosering og bruges især til håndopvaskemidler og shampooneringsmidler. Kat-ioniske tensider er positivt ladet. De er bakteriedræbende og bruges til desinfektionsmidler. Amfotere-tensider har både en positiv og en negativ ladning.
De er ikke så aggressive mod huden og bruges derfor især i hårshampoo og i kombinerede rengørings- og desinfektionsmidler. Ofte er der flere slags tensider i et rengøringsmiddel, så man kan udnytte deres forskellige egenskaber.

Sæber - fedtsyresæber

Fremstillet af vegetabilske olier som sojaolie eller kokospalmeolie eller af fedt fra dyr (animalsk sæbe). Sæber er an-ioniske tensider. De hører til de mindre hudirriterende og er de mest miljøvenlige. Fx sæbespåner, brun sæbe, krystalsæbe.
Kalkbindere - binder kalken i vandet og gør det blødt - dvs. midlets effektivitet øges. Eksempler i den milde ende af skalaen er fosfater og zeolit, som findes naturligt og nedbrydes i miljøet mens EDTA er lokalirriterende, mistænkt for at skade forplantningsevnen, kan optages i kroppen gennem beskadiget eller opblødt hud samt binder tungmetaller, således at disse bliver udledt i vandmiljøet.
Fosfater - uorganisk kalkbinder. Polyfosfat, komplexfosfat, trinatriumfosfat er nogle af de navne, der optræder på deklarationen. Fosfat blødgør vandet, får snavset til at holde sig flydende i rengøringsvandet/vaskevandet (tøjvask) og stabiliserer pH.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4340 Tølløse

Halgreens Polering
Bakkedraget 30
4340 Tølløse
CVR: 26961483
Hjemmeside
Rent til tiden
Skovbakkevej 11
4340 Tølløse
CVR: 27422292
Hjemmeside
TH Multiservice
Hovedgaden 35 B
4340 Tølløse
CVR: 20774932
Hjemmeside