Tilbud rengøring Syddanmark

  • Få gratis 3 billige tilbud på rengøring Syddanmark
  • Billig rengøring - Vi matcher din opgave med firmaerne
  • Udfyld webformularen på mindre end fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Syddanmark? Her får du gratis 3 rengøring tilbud

18. august 2018. Har du brug for professionel hjælp til få udført rengøring Syddanmark, så kan du her få 3 gratis tilbud fra lokale fleksible rengøringsselskaber. Vores samarbejdspartnere udføre alt inden for rengøring- f.eks. lejligheder, rækkehuse, villaer, institutioner og erhvervskontorer.
Du skal blot bruge nogle få minutter på at beskrive din rengøringsopgave i region Syddanmark i vores webformular. Vi sætter derefter din rengøring opgave i udbud, og du vil i løbet af meget kort tid modtage op til 3 billige og attraktive tilbud på rengøringsservice, som du herefter selv kan sammenligne i ro og mag.
Du sparer mange penge samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde det helt rigtige rengøringstilbud i Syddanmark på din opgave. Opret din rengøringsopgave i formularen på mindre end otte minutter og send den ind til os på Billig-rengoering.dk. Så kan du let spare 20-30 procent.

Fliser og klinker

Fliser og klinker er lavet af brændt ler. Klinker er lidt stærkere end fliser fordi de brændes ved en højere temperatur. Begge dele er lige velegnede til private hjem, hvor man ofte ikke har brug for den ekstra styrke. Fliser/klinker er et velegnet materiale til gulve. Fliser er altid glaserede, hvorimod klinker kan være glaserede eller uglaserede.
En glasering er en tyk, glat overflade, som lukker flisen/klinken. Der kan glaseres i mange farver og mønstre. Glaserede klinker og fliser vaskes i universaI-rengøringsmiddel. Uglaserede klinker vaskes i sæbespåner eller et vaskeplejemiddel beregnet til uglaserede klinker.
Er gulvet blevet fedtet at se på, hvis f.eks. sæbefilmen er blevet for tyk, så vaskes hele gulvet i universalmiddel. Det fjerner hurtigt den triste overflade. Vask bagefter med en solid sæbeopløsning (2 dl sæbe-spåner til 4 I vand) til at mætte det igen. Vaskes eventuelt to gange.

Fliser og klinker på gulvet

Fliser/klinker kan sagtens tåle syre - men fugerne kan ikke. De skal mættes med vand inden afkalkning foretages så de ikke tager skade. Fugerne skylles grundigt med bruseren, eller skylles godt ved hjælp af en spand. Herefter kan gulvet kalkes af med eddikesyre eller et tilsvarende afkalkningsmiddel. Hvis der er kommet kalkaflejringer på gulvet, kan de afkalkes. Se emballagen for doseringsvejledning.
Er gulvet blevet kedeligt og gråt at se på, skyldes det at sæbefilmen er blevet for tyk. Gulvet vaskes i universal-rengøringsmiddel. Vask bagefter gulvet/inventaret igen som beskrevet ovenfor under grundbehandling for igen at opbygge en lukket overflade. På sandsten, kalksten og marmor skal man forsøge at forhindre kalkaflejringer fra vand. Disse sten kan ikke tåle syre eller afkalkningsmidler ret godt, idet de vil angribe kalken i stenen. Splidt vand skal derfor altid tørres op med det samme.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6580 Syddanmark

M.R. Hjemmeservice
Sidselbankvej 4
6580 Vamdrup
CVR: 27282504
Hjemmeside
Højgaardens Rengøring
Grønforten 3
6580 Vamdrup
CVR: 36680318
Hjemmeside
Top Rent og Vinduespolering ApS
Vamdrupvej 35
6580 Vamdrup
CVR: 32156886
Hjemmeside