Tilbud rengøring Svenstrup

  • Få gratis 3 velegnede tilbud på rengøring Svenstrup
  • Billig rengøring - Spar nemt mange penge
  • Udfyld skemaet online på mindre end tre minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Svenstrup. Bestil 3 gratis tilbud på din opgave

20. juni 2018. Heller ikke i Svenstrup er der skjulte udgifter eller omkostninger, ved at udbyde din rengøring opgave gennem os. Du får ganske gratis 2-3 reelle tilbud fra interesserede rengøringsfirmaer. Udfyld formularen online på 7 til 8 minutter og få tre godkendte professionelle tilbud på rengøring i Svenstrup området.
Brug vores gratis onlineportal til at komme i forbindelse med billige og seriøse rengøring Svenstrup firmaer. Ved at indsende din opgave, modtager du pristilbud online, som du nemt kan sammenligne. Billig-rengoering.dk er formidler af opgaven, og prisen aftales direkte mellem dig og rengøringsfirmaerne i Svenstrup.
Et billigt rengøringsfirma kan i mange tilfælde lave arbejdet lige så godt som et dyrt. Ofte vil firmaerne i Svenstrup godt gå lidt ned i pris, hvis de f.eks. ikke har en fuld ordrebog. Det resulterer alt andet lige i meget lavere priser for dig som kunde. Få 3 gratis gulvservice tilbud nu og spar op til 32 pct.

Gode rengøringstips

Honning på tøjet: Gnid lidt klar opvaskemiddel på tøjet, lad det ligge i 2-4 timer og vask tøjet som du plejer.
Hudcreme på tøjet: Gnid lidt klar opvaskemiddel på tøjet, lad det ligge i 3-5 timer og vask tøjet som normalt.
Hudcreme på gulvtæppet: Skrab så meget som muligt op fra tæppet. Gnid derefter forsigtigt med en klud fugtet med lidt petroleum.
Hundetis på tøjet: Hundetis går af i vask.
Hundetis på gulvtæppet: Hundetis på gulvtæppet kan fjernes med lidt vand. Hæld derefter rigeligt med kartoffelmel på pletten, tryk det ned på pletten og lad det ligge til det er helt tørt, hvorefter det kan støvsuges op.
Jordslået tøj: Hvis tøjet kan tåle det, så vask det på 60 grader eller derover med et blegemiddel. Hvis det ikke tåler disse varmegrader, så gnid pletten med eddike og vask tøjet som sædvanligt.

Flere gode rengøringstips

Kaffe på tøjet: Kaffepletter på tøjet kan nemt fjernes med lidt sødmælk. Put tøjet i blød i et kvarters tid og vask herefter tøjet som normalt.
Kaffe på gulvtæppet: Strø rigelig med kartoffelmel på pletten, lad det ligge natten over og støvsug det op dagen efter.
Karry på tøjet: Dryp lidt glycerin på pletten og lad tøjet ligge i ca. 12 timer. Dryp derefter lidt klar opvaskemiddel på pletten og lad tøjet ligge yderligere 4-6 timer. Vask så tøjet som sædvanligt.
Karry på gulvtæppet: Dryp forsigtigt lidt salmiakspiritus på pletten og tør efter med en klud.
Kattetis på tøjet: Går af i vask.
Kattetis på gulvtæppet: Kattetis kan vaskes væk med brun sæbe. Skyl efter med vand, der er tilsat eddikesyre. eller et desinfektionsmiddel, fx Rodalon.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9230 Svenstrup

Jsk Cleaning A/S
Jellingvej 19
9230 Svenstrup
CVR: 32892647
Hjemmeside
JN Have- og Viceværtservice ApS
Svenstruphøj 40
9230 Svenstrup
CVR: 27912141
Hjemmeside
Total Service
Snedronningens vej 2 B
9230 Svenstrup
CVR: 32395759
Hjemmeside