Tilbud rengøring Svendborg

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på rengøring Svendborg
  • Billig rengøring - Vi leverer 3 gratis tilbud
  • Udfyld skemaet online på ca 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Modtag 3 gratis tilbud på lokal billig rengøring Svendborg

8. august 2018. Få 3 helt gratis og 100 pct uforpligtende tilbud i Svendborg på billig rengøring. Vores tilbud gælder også i din stationsby. Indsend din rengøring opgave og i løbet af nogle få dage vil du modtage 3 attraktive tilbud fra lokale rengøring Svendborg firmaer. Du kan spare mange penge på at få 3 tilbud (30 %).
Kvalitetsarbejde kræver godt håndelag og det rigtige udstyr. Professionelle rengøringsfolk har, hvad der skal til. Deres holdning til kvalitetshåndværk er din bedste garanti for smukt slutresultat. Tilføj derudover at rengøringsfolkene er stolte af deres profession. Det giver som bekendt det bedste resultat.
Det er også din gartanti for, at de forskellige rengøringsopgaver bliver udført på den bedst mulige måde i Svendborg. Rengøringfirmaerne finder den bedste løsning til hvert enkelt tilfælde. Du kan med 3 rengøring tilbud spare op til 30 % på regningen og samtidig få byens reneste hjem.

Sæbebehandlet træ

Sæbebehandling bruges på køkkenborde, skabslåger, paneler, lofter og gulve typisk på massive gulve at fyr eller grantræ. Sæbebehandling kan kombineres med ludbehandling for at undgå, at gulvet gulner men det er ikke nødvendigt.
Vandige malinger kan indeholde små mængder organiske opløsningsmidler, men fås også helt uden. De fleste malede træoverflader vedligeholdes blot med afvaskning med universal-rengøringsmiddel.
Vær forsigtig med at anvende skuremidler, da de kan ridse overfladen. Hvis malingen bliver for slidt, kan man slibe møblet med sandpapir og male det igen. Ved grundig rengøring kan tavlen vaskes i en blanding af salmiakspiritus og vand i forholdet 0,25 dl salmiakspiritus til 5 liter vand. Tavler tåler ikke sæber med fedt eller syreholdige rengøringsmidler.

Sæbebehandlede gulve

Vask gulvet i sæbespåner: 2 dl spåner til 5 Iiter vand. Gentag evt. flere gange for at mætte gulvet og danne en lukket overflade, Et sæbebehandlet trægulv er lidt sart i starten, hvor sæbelaget er tyndt - men efterhånden som man får bygget sæbefilmen op, bliver gulvets overflade mere lukket og glat.
Det gør gulvet smudsafvisende og modstandsdygtigt. Vask gulvet i sæbespåner eller andet middel beregnet til sæbebehandlede gulve. Er gulvet blevet gråt og kedeligt at se på, er sæbefilmen blevet for tyk. Vask gulvet i universal-rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade.
Tips: Fedtmærker fjernes ved hjælp af pibeler: Bland en grød af pibeler og vand og smør på pletten. Når pibeleret er tørret ind, støvsuges det væk. Man kan også bruge et fint stykke sandpapir - men vær lidt forsigtig, det kan give farveforskel i forhold til resten af møblet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5700 Svendborg

Klassisk Rengøring
Korsgade 22
5700 Svendborg
CVR: 35689788
Hjemmeside
Clean-Up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR: 69727514
Hjemmeside
mortensol.dk
Vestergade 137
5700 Svendborg
CVR: 30640020
Hjemmeside