Tilbud rengøring Struer

  • Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på rengøring Struer
  • Billig rengøring - Vi leverer 3 gratis tilbud
  • Udfyld formularen på ca 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Struer. Her får du gratis 3 rengøring tilbud

20. juni 2018. Du har landet på den rigtige side, hvis du ønsker at modtage 3 favorable og aktuelle tilbud på rengøring Struer, helt gratis. Vores onlineskema gør det super enkelt og hurtigt. Det vil kun tage dig et øjeblik at udfylde den. Klik på den grønne knap herover for at komme til online skemaet.
Du vil til gengæld modtage 3 relevante og billige rengøringstilbud indenfor kort tid. Der går ikke mere end en dag eller to. Tilbuddene kan du gennemgå i dit helt tempo, hvorefter du selv kan vælge, hvilket rengøringsselskab du eventuelt vil gøre brug af. Vores gratis service gælder over hele landet - ikke kun i Struer.
Vi har tilknyttede rengøringsfolk i hele Danmark. Det er din sikkerhed for at få behandlet din rengøring opgave bedst muligt med det optimale resultat. Uanset hvad det er, du ønsker at få rengjort, kan du få bistand fra et dygtigt rengøringsfirma fra Struer med adskillige års ekspertise og erfaring. Udfyld kontaktskemaet nu.

De enkelte arbejdsrutiner

Man kan støve af enten med en støveklud, en hårdt opvredet klud, en duster eller ved hjælp af en støvsuger. Lige meget hvilket redskab, der vælges, skal man starte oppefra og arbejde nedefter. Klude holdes samlet i hånden, så støvet bliver i kluden (16-siders-metoden). Ryst evt. kluden i det fri med jævne mellemrum.
Til daglig afstøvning fjernes støvet blot fra de kendte synlige steder: vindueskarme, fjernsynsskærm, glaslampe etc. Skal der støves af i hele rummet, afstøves de højest anbragte ting og hylder først. Følg væggen rundt og få alle vægophængte billeder, spejle, lamper etc. med.
Derefter arbejder man sig nedefter: Fritstående møbler aftørres oppefra og nedefter for fingermærker og lign. Ved rengøring i lav højde, fx afstøvning af møbler, bøjes let i knæene, mens ryggen holdes ret. Støt gerne med den ene hånd mod møblet eller låret, mens der rengøres med den anden hånd.

Vægge og loft

Når du skal fjerne støv og spindelvæv fra væg og lofter, er det lettest at bruge en støvsuger til opgaven. Vægge bearbejdes i lige, lodrette baner oppefra og ned. Man kan også bruge en kost ombundet med et rent, mindre håndklæde. Håndklædet må gerne være lidt fugtigt - det er med til at binde og fastholde støvet. Fladerne berøres så lidt som muligt. Håndklædet vendes, rystes eller udskiftes hyppigt.
Ved afvaskning af lodrette flader skal man begynde forneden og arbejde opefter, så undgås striber af opløst snavs. Der eftertørres med rent vand: Start foroven og arbejd nedefter i 8-tals-bevægelser fra side til side (som ved gulvvask) - ikke rundt i cirkler.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 7600 Struer

Qualitas
Klosterhedevej 18
7600 Struer
CVR: 34176124
Hjemmeside
Morent
Danmarksgade 47
7600 Struer
CVR: 32380700
Hjemmeside
Privathjælpen
Gørtlervej 2
7600 Struer
CVR: 30019717
Hjemmeside